Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 17 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):To chyba dobry czas by wejść w tą serię. Jak oceniasz to demko?Chyba też podjadę serię od tego remake'u.Z serią jestem związany od lat. Nie grałem we wszystkie odsłony, ale kilka zaliczyłem. Trails in the Sky prezentuje losy rodzeństwa Brightów i w zasadzie jest początkiem linii czasowej TLoH. Tutaj masz rozpiskę lat i gier, które się toczą w danym momencie:https://www.facebook.com/JRPGWarrior/posts/the-legend-of-heroes-trails-series-timeline/912335357605592/W demko długo nie grałem, bo i tak zamierzam kupić i właśnie z takim nastawieniem je odpalałem.To co mnie w nim zaskoczyło to system walki - może być tradycyjny turowy lub podchodzący pod arpg. Nie ukrywam, że od zawsze w jrpg chcę turowy. Ta część nie będzie też wyglądać jak ogrywane przeze mnie w roku ubiegłym Azure czy Zero. Bliżej do YS czy Cold Steel, czyli 3d.TLoH to pięknie wykreowany świat. Z jego głębią, zawiłościami, powiązaniami i połączeniami nie znam innej takiej serii gier. Chętnie bym zagrał w coś równie epickiego, ale chyba nie ma na rynku drugiego takiego produktu.