Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A nie ten

kSrfnzm.jpg

Albo ten

dH93XgI.jpg

Hahah, boty w jakim wy żyjecie zielonym szambie, exclusivy do ogrania na laptopie na DS4, do tego crapy na 7 albo co najwyżej na 8. Gdzie u was gry takiego kalibru jak BB czy TLoU. Jak was życie pokarało, nawet mi was nie żal.

XBOX - WYŻSZY POZIOM CHVJOWOŚCI.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 987,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

przypomniałeś mi jak dobrą grą było TLOU i jak znowu trzeba czekać x lat aż ND odstawi na boczny tor zdałnionego drejka.

Jak wychodził TLOU 3 lata temu to czułem hajp aż polazłem po konsolę. Jak wychodzi Uncharted 4 to czuję śmiech xD

Opublikowano

Na Uncharted 4 w 5 osób bym się nie złożył, ale w 10 już możnaby rozważyć. Jak były składki na 5 osób to też można było zrobić martwe sloty? Bo jeśli tak, to gratuluję mistrzom cebuli jak ogarniali sobie składki na 10 typa :banderas:. To musiały być piękne czasy dla klaperstwa. Musieli się czuć prawie jak za gówniorza jak się szło na bazarek i wracało z siatką pełną dyskietek/płyt pomazanych mazakiem za 10 zł/szt. każda.

Opublikowano

Cel shading w kapiszonach 4 :banderas:. Idealna gra by pożyczyć od kumpla i splatynować w dwa wieczory.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Na Uncharted 4 w 5 osób bym się nie złożył, ale w 10 już możnaby rozważyć. Jak były składki na 5 osób to też można było zrobić martwe sloty? Bo jeśli tak, to gratuluję mistrzom cebuli jak ogarniali sobie składki na 10 typa :banderas:. To musiały być piękne czasy dla klaperstwa. Musieli się czuć prawie jak za gówniorza jak się szło na bazarek i wracało z siatką pełną dyskietek/płyt pomazanych mazakiem za 10 zł/szt. każda.

A to czasem po tyle nie są gierki na steamie, humble bundle itp.?

Opublikowano

Fanek minusujący każdy post nieprzychylny Uncharted :obama: piekny bol dopy o kapiszony 

Opublikowano

Ból dupy to się zacznie 10 maja, a w sumie to już się zaczął, daddy o rozumie ziarenka grochu jak zwykle gada bełkotem, mazzeo znajdujący jakąś jedną dziwną animację, na cały film za(pipi)istości, ciężkie czasy dla botów.

Opublikowano

Dla botów może tak. Multiplatformowi gracze w maju będą się cieszyć Uncharted fucking 4. :banderas: 

Opublikowano

bol dupy botow taki piekny, po moich bombach prawdy o mesjaszu w dedykowanym temacie, spocony czolowy bot zaraz nad ranem cytat wrzucil na glowna i wszystkie bociki solidarnie minusiki powlepialy xDDDDD

Opublikowano

A ja ogram Uncharted 4, mimo, że nie interere mnie Drake - wolę Larę jednak (a najlepiej tą starą larę jakby zremasterowali).

Przyznam, że ograłbym też QB, dla samej fabuły. Ale cóż, szkoda wydawac kase na konsole dla jednej gry (ew. dwóch).

Opublikowano

E3 vs final build i jeszcze poprawili oprawe :obama:

uncharted-4-e3-2015-vs-retail-1.png
uncharted-4-e3-2015-vs-retail-2.png

Opublikowano

E3 vs final build i jeszcze poprawili oprawe :obama:

uncharted-4-e3-2015-vs-retail-1.png

uncharted-4-e3-2015-vs-retail-2.png

Które to z remastera na ps3 a ps4? Skoro nie widać różnicy to po co przepłacać za unch3.1 900p   :)

Wersja z E3 lepsze chmury, skały i roślinność jak to na szrocie4 zawsze downgrade, oby sonybociarnia nie ugrzęzła tylko w tych bagnach w 15fpsach jak w innych grach xD.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

przypomniałeś mi jak dobrą grą było od połowy TLOU i jak znowu trzeba czekać x lat aż ND odstawi na boczny tor zdałnionego drejka.

Fix`d

W pierwszej połowie TLOU to rozszerzony tutorial w połączeniu z symulatorem podstawiania drabin i kibelków...

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Ty i stulejarz yeti hehe

Opublikowano

To tylko ja czekam na Shadow of The Beast w maju, rozumiem?

Fire Emblem, Żółwie Ninja, Overwatch a z mniejszych produkcji ciekawia mnie Oxenfree i The Park. Szkoda czasu na U4.

Opublikowano

Jak tyle wycisneli ze starego ps4 przy pierwszej grze na ten sprzet, to co dopiero pokaza z The Last of Us 2 na ps4 neo :obama:

Opublikowano

ps4 neo kupia tylko stulejarze fapujacy do grafy, prawdziwi gracze beda posiadac ps4 classic

Opublikowano

Jak tyle wycisneli ze starego ps4 przy pierwszej grze na ten sprzet, to co dopiero pokaza z Uncharted 4: A Thief's End Remaster na ps4 neo :obama:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.