Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Zapomniałem o The Witness i No Man's Sky. I o NieR. Ja yebię, ale mocny rok się szykuje.

NMS i The Witness to te gry co mialy wyjsc w tym roku? Klasyczne Sony :kaz:

O Uncharted nawet nie wspominam.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 986,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ALE W 2016 TO SONY JUŻ NA 100% ZAORA

Jakie to jest żałosne, ludzie nabierający się na trik z kijem i marchewką. Jak osły, jak zwierzęta. Tfu gurva ide stąd, co za syf.

Opublikowano

No to idź, głupku.

Nawet sobie potrollować nie można, bo przyjdzie zakuty pecetowy łeb i nie załapie.

Opublikowano

ale ten nowy CoD jest za(pipi)isty

Opublikowano

Oho, Ludwes problemy z cisnieniem widzę

Opublikowano

2017, 2016, tak jak 2015, 2014, 2013, 2012 i wszystkie poprzednie lata aż do narodzenia Chrystusa rokiem PlayStation.

#4theplayers :banderas:

Opublikowano

ALE W 2016 TO SONY JUŻ NA 100% ZAORA

Jakie to jest żałosne, ludzie nabierający się na trik z kijem i marchewką. Jak osły, jak zwierzęta. Tfu gurva ide stąd, co za syf.

Chcesz się założyć?

Opublikowano

XD

Opublikowano

Chcesz się założyć?

Ale o co? Że Sony w tych twoich tabelkach lepiej wyjdzie od MSu czy o oceny na Metacritic? Bo jak o to drugie to mogę pomyśleć chociaż to bardzo ryzykowne w czasach kiedy crap pokroju MGS V ma tam średnią powyżej 90.

Ludwes wziął z połykiem zwykłe prowo, żyłka pękła i jeszcze go plusują. Tak trzymać planktony  :Coolface:

Edytowane przez UberAdi

Opublikowano

Ludwes jest spoko, tylko ta blacharska zaraza, ze tego hitler nie wyslal do gazu :[ 

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

A za tydzień przyjdzie mi akurat nowa Lara...

Xbox tej jesieni rozpyerdala system i trzeba z tym handlować. 

Opublikowano

ale MS kłamał z tym hasłem że to najlepszy rok XBOXa bo przyszły zapowiada się dużo lepiej:

QB

GOW4

FH3

SB

CH

C3

Recore

Inside

SoT

Below

Ashen

i wiele innych  :obama:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o nową lare

Game director Brian Horton reached out to Power Up Gaming earlier today to clarify that cutscenes in the game will be rendered at 1440 x 1080, not the 900p we previously reported via gaming outlet Gamersyde. This rather unorthodox resolution offers an eight per cent resolution improvement over 900p, as well as limiting upscaling to the horizontal axis.

Cut scenki 1440x1080

Gameplay FHD

Opublikowano

Mam to w du.pie. Zapłacę i będę po prostu cieszył się grą. 

Opublikowano

xD Jak zwykle ta sama gadka "za rok plejstejszyn to dopiero będzie miało lajnap" xD

Z Xone jest tak, ze dobre gierki byly, sa i beda. Z PS4 od 2013 ciagle czytam, ze beda. Kto chce grac ten juz dawno dokonal wlasciwego wyboru.

Opublikowano

Niezle ms zrobił posiadaczy xbona w chuya, miało być tak szybko a nawet szybciej od ps4

Niestety ale dash w ps4 to nadal szybszy o 5 generacji,ten nowy niby szybszy ale nadal sraka.

Możliwe,że mam jeszcze wersję z preview i nie chodzi tak szybko

Edytowane przez KarolJanuszGejmingu

Opublikowano

Może poczekajmy do oficjalnego wypusku xbonowego darzbóra i wówczas oceniajmy, ok? Zostało kilka dni...

Opublikowano

To on jeszcze nie wyszedł? Jezu, posiadacze PS4 od 2013 roku cieszą się zayebiście szybkim dashem, a xboty co, jakieś gierki mają? lol

Opublikowano

Serwery psn wczoraj znow miały problem xD ja pie,rdole mega gardzę ta chińska firma, tfu.

Opublikowano

Serwery psn wczoraj znow miały problem xD ja pie,rdole mega gardzę ta chińska firma, tfu.

Dokładnie. Najważniejsza dla klapów tegoroczna premiera (CoD), a tu doopa. Nawet jest mi ich trochę żal...
Opublikowano

Czezare Blops 3 czy Halo 5?

H5 i to miażdżąco. Grałem w Multi BO3 wczoraj przez 2 h i rozczarowałem się, a najbardziej tym,co spodziewałem się, że będzie najlepsze, czyli mapami...
Opublikowano

mi sie mapy i gameplay całkiem podobał w becie. I netcode był całkiem dobry. Aczkolwiek już wyrosłem z tego typu rozgrywki biegania adhd po mapie i padania od ludzi, którzy dostają spawna za twoim plecami.

napisz coś więcej.

Opublikowano

Zapomniałem o The Witness i No Man's Sky. I o NieR. Ja yebię, ale mocny rok się szykuje.

NMS i The Witness to te gry co mialy wyjsc w tym roku? Klasyczne Sony :kaz:

Przecież Sony z tymi grami nie ma nic wspólnego. Po prostu tylko twórcy wydaję je na PS4, bo chcą godnie żyć.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.