Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ni No Kuni było w Plusie? Przy remasterze PS Home śmiechem :D

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 985,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Macio na koniec XDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

"A ja znowu bede musial sprzedac sprzety i gry, a niektore nawet z folii nie rozpakowalem" :dynia: :dynia:

"Ni No Kuni bylo za darmo w plusie i nawet (pipi)a go nie sciagnales" :dynia: :dynia: :dynia:

Opublikowano

"Yeti: Znowu jakaś aluzja do mnie?!"

Padłem XD

Opublikowano

Te filmiki były nawet na swój sposób sensowne, gdy rywalizacja była zacięta, a teraz to dla botów taki śmiech przez łzy. Bo teraz to takie trochę "alternative reality". No ale jeśli o to chodzi, to mi się podobało, talentu autorowi nie brak, chociaż przy Ni no Kuni zapędził się, bo w Plusie nie było, pomijając już przesadny dramatyzm produkcji ;)

Opublikowano

Piękne po prostu (pipi)a piękne. Dziękuję forumku za tyld śmiechu pod koniec weekendu:)

Opublikowano

Wy sobie lepiej porównajcie skalę możliwości cebulactwa, i o ile Sony coś tam robi, to Valve ma to gdzieś. Przecież to co na Steam można wyrabiać, to jakaś totalna parodia. Rozdawanie cudzych kont, handlowanie grami za 1 PLN bo i tak nawet tysiąc graczy może grać na tym koncie (ergo 1000 sprzedanych kopii mniej i zarobek dla złodziei) :/

Gardzę tym czym stała się obecnie blacha, a najgorsze to, że tylko kwestia czasu jak patologia (typu green light, pay-to-win, digital DRM) zarazi rynek konsolowy. Trzeba zjawisko grania na pc zniszczyć, spalić i odgrodzić się póki jeszcze nie jest za późno...

Mendrek bul dupy widzę bo jak wy klapy kupowaliście lewe konta to i tak płaciliście po 50 zł za slot, a tutaj można już za złotówkę kupować martwe sloty :kaz:

Opublikowano

Dobry filmik, nie urwal tak papy z dachu jak pierwszy, ale dalej kwiczalem i puscilem link do YT dalej xd

Opublikowano

Dostarczone :hi:

Opublikowano

Dobre, nawet napisy miejscami pasują do pojedynczych słów wypowiadanych przez aktorów. Kupa roboty z tym musiała być.

Opublikowano

Ja tylko mam nadzieję, że jeszcze jakieś sceny do wykorzystania na następne PSE zostało?!

bo chyba nikt nie wierzy, że w przyszłym roku będzie lepiej :yao:

Graty  dla autora :hi:

Opublikowano

Kto woli grafike?

:lapka:

Opublikowano

Z tym Maciomaniakiem nawet śmieszne.

Opublikowano

Na lapku Sony to nie blacharz

To mnie uspokoiłeś :obama:

Opublikowano

Rynek PC jest warty wiecej niz konsolowy bla bla bla bla

Pozwolę sobie obalić pewien mit, jakoby PC podnosił się z kolan, bo rynek jest więcej warty.

To prawda, matematycznie jest więcej warty, ale warto się wczytać dlaczego.

"The growth in PC spending is being driven heavily by the explosive growth in MOBAs like League of Legends and Dota 2, Cole said. That certainly gels with what we found in our recent Steam Gauge analysis, which shows Dota 2 dominating in a number of gameplay statistics."

"The PC gaming market is also dominated by older titles; Cole said there wasn't a single title released in 2013 that made the top 20 list of most played games for that year"

W tym samym wywiadzie:

"Among core gamers there is a heavy overlap with most console gamers also playing on a PC," Cole said. "The big difference is that consoles are now the luxury item and PCs are the necessity. Just a few years ago the reverse was true. This means PCs have the broader audience."

I taka prawda. Konsole to luksus, pc to "przy okazji". A ta okazja, to free-to-play, w które co raz bardziej wpełza wirus który zniszczył obecnie rynek mobilek, czyli pay-to-win. To naturalna kolej rzeczy (Neverwinter ostatnio - > KLIK ).

Nie dziwota, że nikt z third party nie traktuje PC-ta poważnie. Porty zlecane amatorom, a jak coś nie wyjdzie, to trudno - oddamy kasę tym 8 ludziom co to kupili za pełną cenę za Steam, bo reszta albo dawno z zatoki, albo czeka na humble cebundle. Chociaż nie! Obecnie na Steam można za 1 PLN okradać masowo twórców gier, wysyłając sobie kody na grę (nawet od kolegów). Swoją drogą, od paru dni można ich spoko trollować.

https://www.youtube.com/watch?v=Fr9uJ9XgClY

Ja pie*dolę, po co ja z rycerzykami blachy dyskutuję, przecież to już nie beton, a skała, a właściwie skamielina - bo bycie nowoczesnym to mieć konsolę, a nie wielką buczącą kupę składanej blachy ;)

Oczywiście, że pecet podniósł się z kolan i obecnie jest świetną, różnorodną w gry a przy tym ekonomiczną platformą do grania. Nikt poważny nie gra w gierki pay to win, ale są na steamie niedrogie, a bardzo dobre tytuły. Konsole to luksus? :dynia: Śmiechłem, luksus to był kiedyś. Też uwielbiam markę Playstation tak jak Ty, ale spójrzmy prawdzie w oczy. Ta marka to cień samej siebie już teraz. Robią graczy w chuya jak tylko się da. Dziś przeglądam sobie psn a tam Star wars ultimate edition za 538 zł xddddd :dynia:

Opublikowano

31 fps.Guys, the potential is finally revealed

the 7th core is doing a hell of a job

XD

Gurwa jak ta gra ch.ujowo działała na ps2. :obama:

Cinematic experience wśród klapów wczepiony od małego. 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mazzeo, za(pipi)ista robota :D Szacun, ile w to pracy trzeba było włożyć, niektóre teksty mistrzostwo świata ;)

Opublikowano

Smutne to jest życie rycerza playstation. Nie dość że ruchani przy każdej okazji to jeszcze nadstawiaja dupke z uśmiechem. Smutne jest to życie bo mają dużo fajnych gier niszowych takich jak soma, dragon quest czy tales of zeistra ale wolą grać w trylogię uncharted lub battlefronta.

Smutne jest to życie bo wolą liczyć piksele w i tak gorszych wersjach multiplatform niż grać w gry.

Smutne to życie klapka bo wolą zakłamywać rzeczywistość niż otworzyć się na nowe doznania (pc, wii u czy xone).

Opublikowano

u sory chu.j z grzybem jak codzien tymczasem w zielonym krolestwie

WHS48OF.jpg

Ltn4vqP.jpg

ja pyerdole jaki ten TR jest dobry, jak masz xbona a nie kupisz to bierz trojnoga i graj w gry z ps2 bo nie jestes godzien jakości MS :banderas::obama:

Opublikowano

Obejrzałem ten filmik z kilku stron wczesniej, boże obejrzę jeszcze raz xD

Ludzie na przystanku sie na mnie patrzą jak na schizofrenika, bo śmieję się do telefonu :D

Opublikowano

na xbonie nie tylko najlepsze gry ale tez xboty najbardziej utalentowane, filmik by mazzeo pure epic

a widzieliscie kiedys cos podobnego u klapow? jeti klepiacy do wyrzygania te same frazesy, chyba ostatni co sie costam staral i byl smieszny to waldus (2013, bf4 [*] pamietamy) bylo jeszcze paru smieszkow co ruchalo roboty czy pisalo o mgs5 jakby kogos ta gra obchodzila itp ale bycie smiesznym nieswiadomie sie nie liczy

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.