Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czy Człowiek Warga musi pisać?

141 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jesteś za zastąpieniem Człowieka Wargi kimś innym?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Gdzie jest człowiek warga w nowym numerze?

• Odpowiedzi 178
  • Wyświetleń 54,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ale kiedy wy zakumacie ze typ z yt jest w pismie nie dlatego, zeby wyznaczac jak to pisze dee "standardy", tylko po to ze czesc jego widzow z yt to potencjalni klienci. Gdzie ci 14 latkowie dzisiaj zd

• Wiecie panowie, to nie chodzi o to, czy ten typ ma na swoje wypociny 3 linijki czy trzy 3 kolumny. To chodzi o swoiste noblesse oblige, o markę PE. I myslę, że ta marka nie po to wyrosła z niskich lot

• Już wole Monike, nie wiem co sie z nią stało Ale szczerecenzja spoko

Opublikowano

Schował się, ale jest nadal.

Nie ma :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Serio, tak nieśmiesznego i wulgarnego pajaca to na waszych łamach nie było. Jak się okazuje to ten kolo od bluzgania na polskim youtube, w taki sposób chcecie dotrzeć do youtubeowego targetu? Inna sprawa że nie wiem czy warto w ogóle walczyć o tak marną społeczność.

Opublikowano

Niestety musi pisać, trzeba omijać te 1/3 strony. Kogos tam podobno smieszy.

Opublikowano

dżizas znowu bul dópy o mały artykuł w gazecie? mnie w(pipi)ia w super expressie dział sportu, to co mają wy(pipi)ać całkowicie? no nie. rozumiem jak by 3/4 gazety było spod jego palca, a tak to, nie wiem zamknij oczy, albo zaklej etc.

Opublikowano

już

Opublikowano

Dajcie Monikę,Hiva,Myszaqa w jego miejsce. Koso może się skusi,na jakiś felieton.

Opublikowano

Serio, tak nieśmiesznego i wulgarnego pajaca to na waszych łamach nie było. Jak się okazuje to ten kolo od bluzgania na polskim youtube, w taki sposób chcecie dotrzeć do youtubeowego targetu? Inna sprawa że nie wiem czy warto w ogóle walczyć o tak marną społeczność.

Ej, ale wiesz, że on już nie pisze od kilku numerów? :P.

Opublikowano

Teraz nie jest lepiej. Bo co mnie w sumie obchodzi zdanie jakiegoś randoma? Ujawnijcie tożsamość albo wywalcie. Płacę za szmatławiec, żeby czytać profesjonalistów, a nie jakichś januszy. Chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby anonimem okazał się ktoś z redakcji.

Opublikowano

Teraz nie jest lepiej. Bo co mnie w sumie obchodzi zdanie jakiegoś randoma? Ujawnijcie tożsamość albo wywalcie. Płacę za szmatławiec, żeby czytać profesjonalistów, a nie jakichś januszy. Chociaż nie zdziwiłbym się, gdyby anonimem okazał się ktoś z redakcji.

XD sam sie zaorałeś.

Zrób sobie własną gazete Psx extreme, najlepiej z dziwkami i automatem do blackjacka.

Opublikowano

PAN WARGA NA NOWEGO NACZELNEGO! Może wtedy wrócą bąki i wyścigi na krzesłach! Płacę 9,99 to wymagam!!!

Opublikowano

A gdzie temat "Czy Anonim musi pisać?"?

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

XD sam sie zaorałeś.

Zrób sobie własną gazete Psx extreme, najlepiej z dziwkami i automatem do blackjacka.

A mam się wypowiadać za wszystkich? Chyba logiczne (dla ciebie zapewne nie), że piszę o tym, co mi się w szmatławcu nie podoba.

Opublikowano

XD sam sie zaorałeś.

A mam się wypowiadać za wszystkich? Chyba logiczne (dla ciebie zapewne nie), że piszę o tym, co mi się w szmatławcu nie podoba.

Teraz wyobraź sobie, że jestem Perezem i czytam twojego posta i kwituje " Bo co mnie w sumie obchodzi zdanie jakiegoś randoma"  xdddd

Beka z ciebie. "czy pix musi pisać na forum? " no to nie kupuj "szmatławca" w czym masz problem? jak ja nie lubie jogurtu truskawkowego to go nie kupuje i nie spamuje danonowi, że jest (pipi)owy. 

To jest naprawde smutne, że trzeba tłumaczyć takie rzeczy ludziom przez internet ;/

Jak nie rozumiesz moich postów to nie wiem, przeczytaj je sobie na głos, albo poproś rodzica/opiekuna, może wytłumaczy. Dla mnie jest to logiczne (dla ciebie CHYBA nie) Nie pozdrawiam

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Kurczę Orzeszek, skąd u Ciebie tyle agresji? :)

Gość kupuje pisemko za 9,99 - dostaje sto stron i po prostu ta 1/3 strony mu nie odpowiada i tyle :lapka:

Tylko jak teraz Warga, nie podpisuje się swoją ksywą, to jaki był tego zamysł?

A Ty Pix może zacytuj, co tak bardzo Ci się nie spodobało:)

Opublikowano

Moze mysleli, ze czytelnicy przedstawiaja taki sam poziom umyslowy jak jego widzowie na youtube i sie nie domysla?

Opublikowano

Kurczę Orzeszek, skąd u Ciebie tyle agresji? :)

Gość kupuje pisemko za 9,99 - dostaje sto stron i po prostu ta 1/3 strony mu nie odpowiada i tyle :lapka:

Tylko jak teraz Warga, nie podpisuje się swoją ksywą, to jaki był tego zamysł?

A Ty Pix może zacytuj, co tak bardzo Ci się nie spodobało:)

wypunktowałem jego głupotę i uderzyłem jego własną bronią i tyle :lapka: 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

czy to czlowiek z dupy jest z tylu ostatniego PE w reklamie tp linka?

Opublikowano

oh nie, sprzedał się, żądam uśnięcia jego tekstów z PE

Opublikowano

Mówił chyba o tym w filmiku, który ktoś tu wrzucił. Gość teraz dba o dobry wizerunek, i zamiast żulić kasę na patronite, jak ten zje.b gonciarz, bierze hajs z reklam. Wg. mnie zagrywka okej.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Anonim za grzeczny w najnowszym numerze :/

No i ogólnie moglibyście mu dać dział listy, a HIV mógłby odejść.

Opublikowano

Nie sądzę, żeby Warga znalazł czas na czytanie i odpisywanie na maile. Chłopak ma teraz swoje 5 minut. Nawet zaprosili go do tego głupiego programu o gotowaniu na TVN.

Chętnie poczytalbym Quaza albo NRgeeka.

Edytowane przez chris85