Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Iron szota kupilem na silce i ogien skupienie. Kawa to guwno.

Raz na miesiac mozna przywalic jakis pre, puszki sie nie oplaca zadnej bo szkoda hajsu i czasu. Tolerancja organizmu na to guwno jest bardzo szybka. Poza tym duzo bialka i pompa sama bedzie.

Bary zrobione. Ale po dwie serie jeszcze na plecy z klamra bic i tric. :)

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Ja za 2 h mam egzamin na personala,większość "chyba" ogarniam,boję się tylko anatomii,a konkretnie przyczepów.Te guzowatości czy wyrostki mi się mylą ;)

Opublikowano

te egzaminy zdaja w sumie totalne debile, no ale w twoim przypadku pewnosci nie mam.

Opublikowano
  • Autor

Dawid muszę cię wyprosić ze swojego tematu :/  

jajecznica zjedzona, kawka+forumek i zaraz na siłkę zrobić plecy, biceps, triceps i brzuch. Wieczorem delikatny bieg około 12km.

Opublikowano

te egzaminy zdaja w sumie totalne debile, no ale w twoim przypadku pewnosci nie mam.

Bolesna prawda , wykułem wszystkie przyczepy od 5 lat zwiększam swoją wiedzę w zakresie tego sportu a na egzaminie pytania pokroju "Co to za mięsień"  i rysunek przedstawiający najszerszy grzbietu. Najbardziej mi się podobało że instruktorzy mieli wiedzę na takim poziomie że nie potrafili odpowiedzieć na zadane pytania w zakresie treningów. Ale tego się spodziewałem i od początku chciałem jechać do jakiegoś prosa na kursy.

Opublikowano

Ekspertow jest tylu ile opinii. Wbijac w nich. W ogole placic instruktorom za cos gdzie mozna czerpac wiedze samemu. Paranoja.

Opublikowano

Obawiam się że ty byś nie zdał :/ Ważne że mi się udało,za 2 tygodnie będą wyniki z teoretycznego.

Opublikowano

Też tak myślałem,bo zależało mi tylko na papierze,ale sporo osób oblało ostatni.Odnoszę wrażenie że zmieniają formułę,chcą bardziej stawiać na jakość.

Opublikowano

Litwin jak możesz znasz mój email - masz jakieś materiały z jakich uczyłeś się do egzaminów? Z ciekawości bym poczytał od kuchni jak ćwiczenie, mięśnie, anatomia itp. wygląda i jaką w ogóle wiedzę trzeba posiadać do takich uprawnień.

Opublikowano

Dostałem skoroszyty z anatomii i fizjologii,ale mam trochę teorii na meilu to ci podeślę.

Edytowane przez Litwin81

Opublikowano

Dziś z tradycją poszła klata i bic. Z uwagi, że mam na noc ten tydzień, więc zacząłem od dziś. Nie mogłem się powstrzymać na koniec, więc klamra na wyciągu na plecy 20 powtórzeń i tric na 14. Na dobicie. 

Bardzo mi smutno, że nie było dziś hambków w biedrze bo i data ważności była do dziś, więc wczoraj które były, wyyebali dziś rano. Ale zrobię swoje. Kura kupiona, mielone z szynki, ryże i inne tatałajstwa :) 

Opublikowano

Ja dzisiaj na bogato, łosoś sie smaży  :sir:

A na siłce dzis skatuje triceps i biceps

Opublikowano

Litwin jak możesz znasz mój email - masz jakieś materiały z jakich uczyłeś się do egzaminów? Z ciekawości bym poczytał od kuchni jak ćwiczenie, mięśnie, anatomia itp. wygląda i jaką w ogóle wiedzę trzeba posiadać do takich uprawnień.

theory fighting wujaszka sięga zenitu. co dalej ? biografia franka zane ? 

Opublikowano

gratuluje litwin, egzamin wygladal tak:

- witam

- dzien dobry, strasznie sie denerwuje.

- no niestety, nie mozemy przepuszczac ludzi nieprzygotowanych do zawodu, konieczna jest weryfikacja wiedzy.

stock-photo-woman-s-leg-98066177.jpg

co to jest?

- noga?

- gratulacje, jest pan teraz licencjonowanym instruktorem!

Opublikowano

Z twoją wiedzą o szkodliwości kreatyny,nie zdałbyś nawet takiego egzaminu :) A kopyto masz słabe.

Opublikowano

MC 10x7

dips 4s

łydki 3s

białko, ryz, banan, później ryż brązowy, kurczak i warzywa, a teraz lody : - )

Edytowane przez Banny

Opublikowano

Kur@a nocki to sa guwno warte zmiany w robocie. Dzis rest. Laduje konkretnie a jutro plecy i tric. Wpadne na chate o 6:00, spac. Pobudka 10:00. Trening 13:00 zjesc i w kime do 18. Damy rade.

Opublikowano

OK, okres wakacyjny mnie zniszczył, wyssał - powiedzmy, że nadużyje tego słowa - całą forme, a dzisiaj jest pierwszy dzień jej odbudowy. Wróciłem 1,5h temu z 4 dniowego wypadu nad jezioro, wiec trening zanosi sie raczej (pipi)owy, ale…, do końca tygodnia będzie tak na 70-80%, a od poniedziałku startuje z nowym planem i w końcu z lepszym żarciem. Za godzinke ulubiony zestaw każdego pakera - klata + bic, prawdopodobnie ostatni raz w tym roku w takim połączeniu. 

Opublikowano
  • Autor

biegnę zaraz na stadion porobić interwały 10x 100m, potem spokojny powrót, wyjdzie jakieś 8 km treningu.  Jutro siłka + jakieś 12 km biegu i do soboty regeneracja przed zawodami.

Opublikowano

Tak jak mowilem, tak zrobilem.

10:00 trening. Plecy i tric skatowane. Teraz tworze zarcie a pozniej relaks. Jest git.

Plecy ladnie weszly, na koniec lekko MC.