Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 540
  • Wyświetleń 61,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• @ Litwin - ja 6 lat temu też już raz skończyłam.   foto dostaniecie pod choinkę . :czesc:

• Nie ma rodzynów w spartakusie więc wklejam tutaj:  

• No wujek sadzi konkretnie ten cheat day. Dzien w dzien. Ale jak dolozy do tego sok to go wyebie w orbite.

Opublikowano

Poniedziałek + wtorek = regeneracja. :) Poza tym robota standardowo bo urlop w grudniu dopiero.

Opublikowano

Plecy i tric. Wlasnie zbieram sie na silke zaraz po robocie a wy co dalej kapcioszki i gierki. Nawet wam zazdroszcze :(

Opublikowano

Właśnie poszło 200 kg w martwym,dla mnie absolutny maks,a cieszę się bo to dla mnie długo mityczna granica była ;)

Opublikowano

Wiosło to raczej na ilość robię,dzisiaj 60 kg na 30 razy i 80 kg też na 30.

Opublikowano

2 dzień FBW, jutro chillout po robocie a w sobotę i niedzielę ogień a później dwa dni na regenerację i zaś od nowa. Czuję, że żyje! :D

Opublikowano

Gratsy ja jedynie do wiosła maksymalnie podniosłem 150kg i czułem że to raczej max. Nigdy nie robiłem i nie będę robił martwego ale 200kg brzmi już potężnie.

200 na martwy nie brzmi potężnie. 150 na wiosło brzmi potężnie

Opublikowano

Gratsy ja jedynie do wiosła maksymalnie podniosłem 150kg i czułem że to raczej max. Nigdy nie robiłem i nie będę robił martwego ale 200kg brzmi już potężnie.

200 na martwy nie brzmi potężnie. 150 na wiosło brzmi potężnie

Zależy też chyba przy jakiej wadze Maximusie.

Opublikowano

Dwojki i czworki poszly. Wzialem sie za brzuch. Ale silowo, polecam allaszki. Najlepsze cwiczenie na brzuch z obciazeniem. Polecam.

Opublikowano

Alfa w warsztacie , wymiana oleju i zabezpieczenie antykorozyjne wiec zaraz smigam robic plecy a przed i po 5 km rowerkiem dojazdu 

Opublikowano

Ja dzisiaj 2 dzień ćwiczeń i 2 dni wolnego, później będzie rozp.ierdol. :twisted:

Opublikowano
  • Autor

w końcu mogę na spokojnie pobiegać, więc dziś jakieś 12 km. Czapka i rękawiczki kupione to pogoda nie straszna :)

Opublikowano

Ja 11.11.2015 r. na 10 km,z racji że nie biegam od 2 miechów i jestem na masie,będę zadowolony z czasu poniżej godziny ;)

Opublikowano

Poszlo dzis fullbody ze sprawdzeniem swoich %. Bedzie dobrze. Jutro stajnia zamknieta wiec od wtorku zaczynam P&P. Dygajcie lamusy

:*

Opublikowano

Pompusie zamieniamy na łąweczkę z hanteluszkami + cwiczonka na brzusio! Tak jest!!!!!

Opublikowano

Dzień udany,mimo iż zjadłem mało węgli przed treningiem bo spaliło mi się żarcie(zagrałem się w Bf4 ;) ) to od dziś mam nowy rekord na cyce-20 razy 100 kg w pełnym zakresie ruchu,do wyprostowania.

Opublikowano

Niestety Ps3 :/

A w trojke jeszcze grasz? Moze bysmy kiedys pykneli? Bo BF4 to podobno slabsze jest od 3.