ireniqs 3 025 Opublikowano 6 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2017 (edytowane) Ja gierkę stawiałem za pewniak po becie. Spodobała mi się ponadprzeciętnie, więc nie miałem hamulców podczas zakupów. Taki ze mnie cfaniak. xd @up: grunt to mieć świadomość że taka perełka czeka na Ciebie i grać w to na co ma się ochotę w danej chwili, a nie pędzić za tłumem. Będę powtarzał to do znudzenia, ale wtedy serio najlepiej się na tym wychodzi / jest największa satysfakcja. itd. Edytowane 6 Listopada 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 jestem na chyba już ostatnim regionie i muszę przyznać, że poziom z giga-szkieletorem mnie zaskoczył swoim nagłym skokiem trudności. Spodziewałem się, że teraz już tak będzie do końca, ale po tym przeszedłem kolejne 3 misje (2 sub i 1 główną) i jednak jakiś odosobniony przypadek :( słyszałem, że pod sam koniec są jakieś uber trudne subquesty, prawda to? Generalnie z NioH jestem mocno zadowolony, system walki świetny a same poziomy są skonstruowane fenomenalnie, takich dobrych labiryntów to ja nawet w Dark Souls nie widziałem. Giereczka ma swoje wady (np. coraz to prostszą rozgrywkę, choć w obrębie Souls-like oczywiście, dla szarego Janusza będzie ciężko non stop), małą różnorodność przeciwników czy średnio zaprojektowana większość bossów (plus nagminnie wykorzystywany przy każdej okazji Onryoki ) trochę razi, podobnie jak praktycznie wiecznie szaro-bure ciemne krajobrazy, ale finalnei gra/ło się bardzo przyjemnie i nie mogę się doczekać aż sięgnę jeszcze po DLC, bo SP oczywiście zakupiony :) Z finalnym werdyktem co do giereczki powstrzymam się do momentu przejścia oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Kogoś tu niepokoiło, że Complete Edition u Gabena jest podejrzanie tania (27,99 ojro?) No...już nie jest. Najwidoczniej niższa cena tyczyła tylko preorderów, bo w momencie premiery skoczyła na 49,99 eurasków. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 słyszałem, że pod sam koniec są jakieś uber trudne subquesty, prawda to? tak, dodane w patchach walki z dwoma bossami na raz albo bossem i pomagierami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 to trochę lipa, że tak sztucznie podbijane wyzwanie. no ale przejdzie się. Dwóch bossów na raz? pewnie będzie ciężko, bo spora część szefów jest niezwykle zwinna. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Jako jest sens wykuwac broń lub zbroje u kowala, skoro bez problemu można znaleźć coś lepszego pokonując min. innych graczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 (edytowane) u kowala jest sens robić soul matching sprzętu i reforging perków na broni, wykuwanie jest stratą czasu i zasobów Edytowane 7 Listopada 2017 przez golab 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 @up: grunt to mieć świadomość że taka perełka czeka na Ciebie i grać w to na co ma się ochotę w danej chwili, a nie pędzić za tłumem. Będę powtarzał to do znudzenia, ale wtedy serio najlepiej się na tym wychodzi / jest największa satysfakcja. itd. Zależy akurat takie soulslike najfajniej doznaje się na samym początku jak jeszcze nikt nic nie wie i generalnie nie ma lepszego uczucia niż odpalenie świeżo rozfoliowanej gierki i granie w nią z resztą wariatów w dzien jej premiery. Pózniej to już dany temat na forum martwy zazwyczaj. Impulsywne kupowanie pod wpływem opinii szanowanych userów included. No, ale co kto lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 7 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2017 Mnie wystarczy świadomość że ja nic nie wiem o tytule. I tak nie gram z jakimiś poradnikami, a siedzenie i gadanie o tym na forum? No to zależy co kto lubi czy jak to lubi (tak jak piszesz) i od... dostępnego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Jest jakieś info o wersji goty w pudle? Kórva mam ochotę na nioha a tu zero newsów :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 do tego czasu juz bys dawno skonczyl podstawke i DLC kupione w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 No wolałbym na płytce wszystko :( Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Mialo byc pod koniec listopada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ar2r 1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam Od czego zależy liczba możliwych do posiadania talizmanów ? Widzę na YT że można mieć nawet 6 szt na wyposażeniu Cytuj Odnośnik do komentarza
szyna100 36 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 59 minut temu, Ar2r napisał: Witam Od czego zależy liczba możliwych do posiadania talizmanów ? Widzę na YT że można mieć nawet 6 szt na wyposażeniu Najpierw trzeba odblokować 2 i 3 poziom umiejętności danego talizmanu. Następnie w kapliczce wejść w przygotowanie jutsu i zaznaczyć wszystkie 3 poziomy danego talizmanu. Każdy poziom to dodatkowe sztuki jakie można mieć jednocześnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ar2r 1 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 bardzo dziękuję :0 szczerze powiedziawszy nie wpadłbym na to a na necie nie mogłem się doszukać Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Tymczasem na PCMR potężna aktualizacja. Nawet Łukasz Jakóbiak miałby problem z wizualizacją tego. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 1 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2017 Śmieszki śmieszkami, ale podobno port sam w sobie nie jest zły. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 533 Opublikowano 3 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2017 Potwierdzam. Na PCMR nie ma problemu z kombo 4k + 60k/s + maksymalne ustawienia. Wciąż jednak nie robi to z niej przesadnie ładniej gry. Niemniej Nioh broni się kapitalnym systemem walki i ogólną frajdą jaką generuje sama rozrywka. Świetna gra, a kontynuacje biorę na dej łan. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ar2r 1 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 Witam Do Trofika Master of Quality/Mistrz Jakości potrzebuję 3 materiałów - Gigantyczna kość ogonowa/Gargantuan Tail Bone z Gasha-Dokuro - Pazur Nue/Nue`s Claw z Nue - Łuska Orochi/Orochi Scale z Yamata no Orochi Gra oczywiście skończona Farmię Nue w misji fabularnej i za 4 razami dalej nic Macie jakieś pomysły jak to zrobić żeby szczęściu dopomóc ? Do Nue dojście to parę minut ale ostatnią misję zanim dojdę do Orochi to trochę trwa Mam nadzieję że farma tego to nie są dni/tygodnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 (edytowane) Jest jakiś sklep gdzie można kupić te wersje retail wersji goty? Nieważne czy pl co zagraniczny - moze ktoś dać jakiś link? Edytowane 11 Grudnia 2017 przez XM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 618 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 5 godzin temu, Ar2r napisał: Witam Do Trofika Master of Quality/Mistrz Jakości potrzebuję 3 materiałów - Gigantyczna kość ogonowa/Gargantuan Tail Bone z Gasha-Dokuro - Pazur Nue/Nue`s Claw z Nue - Łuska Orochi/Orochi Scale z Yamata no Orochi Gra oczywiście skończona Farmię Nue w misji fabularnej i za 4 razami dalej nic Macie jakieś pomysły jak to zrobić żeby szczęściu dopomóc ? Do Nue dojście to parę minut ale ostatnią misję zanim dojdę do Orochi to trochę trwa Mam nadzieję że farma tego to nie są dni/tygodnie ? Oprócz głównej masz jeszcze Nue w pobocznej jakoś w 3 albo 4 regionie. Jest na początku misji i powinno pójść szybko, zresztą masz trofeum za jego pokonanie. Do tego najlepiej użyć talizmanu co dodaje szczęście i jakieś itemy które je podnoszą. Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 11 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2017 można też ustawić kodama blessing na hunter Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 W dniu 11.12.2017 o 19:58, XM. napisał: Jest jakiś sklep gdzie można kupić te wersje retail wersji goty? Nieważne czy pl co zagraniczny - moze ktoś dać jakiś link? Też niestety czekam aby dlc ograć. Na obecną chwile tylko cyfra jest w wersji goty i nie zanosi się na to aby wersja płytowa się pojawiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ar2r 1 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2017 Rzeczywiście ustawienie Kodam pomogło itemy ze szczęściem miałem pozakładane wcześniej (być może za mało) ale zmiana błogosławieństwa pomogła z marszu we wszystkich przypadkach jakie potrzebowałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi