Opublikowano 1 lipca 20168 l Dla mnie BC fajna sprawa, mogę sobie w Dark Souls czy cośtam pograć na X1 jak mi się zachce, ale tak jak bluber mówi, poważna opcja to tylko normalny Xbox 360. raczej PC, bo na konsolach to pokaz slajdów i (pipi)zka na ekranie
Opublikowano 1 lipca 20168 l PC fantastyczna opcja do grania w gry z X360, faktycznie. Forza Horizon w 60fps i 1080p, w Skate 3 mozna tez na hulajnodze popier,dalac i w Ace Combat 6 tupolewa na ultra mozna podziwiac.
Opublikowano 1 lipca 20168 l A ja gram w Wiedźmina 2 w BC i jestem w pełni zadowolony. Na cholerę mam teraz płacić parę setek za 360 skoro mogę mieć prawie identyczną jakość na One. Prawda jest taka, że niewypałem jest tylko Halo: Reach i Judgement.
Opublikowano 1 lipca 20168 l dirt 3 też sraka, zlagowane sterowanie ale jakość BC jest do przełknięcia
Opublikowano 1 lipca 20168 l Szkoda, że nie dali jeszcze GTA IV: Epizodów z Liberty. W sumie nawet bym se pograł. Miałem kiedyś na PS3 ale nie skończyłem - tak wyszło.
Opublikowano 1 lipca 20168 l Spencer coś kiedyś przebąkiwał na temat wstecznej kompatybilności gier z pierwszego Xboxa na One. Sprawa przycichła?
Opublikowano 5 lipca 20168 l W piątek RDR z dodatkami trafi do BC. Gra na XBL jest w promocji za 25zł. Edytowane 5 lipca 20168 l przez Daddy
Opublikowano 5 lipca 20168 l Wiedziałem aby tego nie sprzedawać i zostawić sobie płytkę w końcu sam się przekonam czy taki mesjasz Edytowane 5 lipca 20168 l przez creatinfreak
Opublikowano 5 lipca 20168 l Wiedziałem że w końcu zagram, kupiłem na zeszłej promocji w tej samej cenie nawet. Oby to była prawda
Opublikowano 5 lipca 20168 l http://www.rockstargames.com/newswire/article/52635/red-dead-redemption-on-xbox-one-backward-compatibility?utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_content=newswire&utm_campaign=reddead-07052016 Info jest z pewnego źródła
Opublikowano 5 lipca 20168 l Akurat wbiję ostatnie osiągnięcie w Wieśku i będę gotowy na calakowanie RDR.
Opublikowano 5 lipca 20168 l do kiedy rdr jest w niższej cenie? Edytowane 5 lipca 20168 l przez maciekww28
Opublikowano 5 lipca 20168 l No to bierę na Allegro wersję GOTY za 76 zł + wysyłka. Chyba że pojawi się w piątek na Marketplace pakiet GOTY w sensownej cenie. To tylko kilka dni...
Opublikowano 5 lipca 20168 l O będzie można dobić brakujące acziki w tym zglichowanym multi hehe. No to bierę na Allegro wersję GOTY za 76 zł + wysyłka. Chyba że pojawi się w piątek na Marketplace pakiet GOTY w sensownej cenie. To tylko kilka dni... Dodatki napewno też bedą w promocji.
Opublikowano 5 lipca 20168 l fajnie się patrzy na wasze podniety i bonery. ograłem wszystko pięknie zaraz na premierę łącznie z dodatkami i trochę wam zazdroszczę teraz obcowania z grą, dla wielu po raz pierwszy. skoro jedynka wskakuje do BC to sequel potwierdzony miłego strzelania kałboje
Opublikowano 5 lipca 20168 l Myślę, że tutaj kazdy będzie grał po raz kolejny Colin, a nie po raz pierwszy. Fajnie sobie odświeżyć najlepszą grę poprzedniej generacji. Ja celuję w calaka chociaż wiem, że to będzie trudne. Edytowane 5 lipca 20168 l przez suteq
Opublikowano 5 lipca 20168 l Do calaka są potrzebne acziki w multi w którego zapewne już nikt nie gra, także powodzenia.
Opublikowano 5 lipca 20168 l calak/platyna wcale nie byl specjalnie trudny, pameitam tylko, ze na ps3 sporo musialem farmic jedna wioske, żeby lvl wbijać, w końcu wpadłem w taki rytm, że coraz szybciej czyściłem miejscówkę ja na 90% kupię cyfrówkę, starczy mi podstawka na płycie na PS3, a w cyfrze może uda się kupić też nigdy przeze mnie nie ograny UN