Opublikowano 27 stycznia 20196 l NG 2 nadal świetnie chodzi na Xboxie 360. Więc nawet jak nigdy nie wrzucą to chyba świat się nie skończy.
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 2 godziny temu, devilbot napisał: NG 2 nadal świetnie chodzi na Xboxie 360. Więc nawet jak nigdy nie wrzucą to chyba świat się nie skończy. Skończy, bo nikt już nie ma X360
Opublikowano 27 stycznia 20196 l 36 minut temu, Czezare napisał: Skończy, bo nikt już nie ma X360 Bez przesady, moja pięknie zbiera kurz w pudełku
Opublikowano 31 stycznia 20196 l Ninja Gaiden !!!! Żarcik. Ciekawe jaki procent gier jest już we wstecznej ale odjąć te wszystkie numerowane gry sportowe typu NHL/NBA/Fifa itp???
Opublikowano 31 stycznia 20196 l 59 minut temu, devilbot napisał: Ninja Gaiden !!!! Żarcik. Ciekawe jaki procent gier jest już we wstecznej ale odjąć te wszystkie numerowane gry sportowe typu NHL/NBA/Fifa itp??? Podobno już 25% gier z X360 jest już we wstecznej.
Opublikowano 1 lutego 20196 l Jak wsadzę japońską płytkę, a konto mam na Polskę, to wersję z którego regionu mi ściągnie?
Opublikowano 21 lutego 20196 l Mam do dziś limitke jedynki Fajna gierka i na pewno chętnie odświeżę tytuł.
Opublikowano 21 lutego 20196 l 3 godziny temu, kubson napisał: Jedynka bardzo fajna, pozostałe kiepściutko Trójka bardzo spoko gierka. Jedynka dzisiaj to jest niesamowite drewno z masą bzdurnych mechanik. Rozkład przycisków w 1 i w 2 to jakiś trolling. Edytowane 21 lutego 20196 l przez suteq
Opublikowano 21 lutego 20196 l LP1 wyje.bista gra ze świetnymi starciami z bossami (misja trzecia z robalem ), do tego bardzo dobre multi, oj grało się.
Opublikowano 21 lutego 20196 l Daj spokój, walka z tym wormem do dzisiaj mi się śni po nocach czasami
Opublikowano 21 lutego 20196 l LP 1 bardzo dobra gierka Pamietam, że między Gears of War i Forzą 2 bardzo mocno robiła i w singlu i w multi, nawet ostatnio sobie o niej myślałem. Pan Spencer no nie obraziłbym się za GwW w marcu
Opublikowano 26 lutego 20196 l Ten uczuć, gdy wychodzisz do tego tematu, gdy jest nowy post i oczami wyobraźni widzisz tweeta Nelsona z tą okładką Edytowane 26 lutego 20196 l przez Hum