Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Na regionie japonskim jest do pobrania za darmo Cobalt w Games with Gold.

Opublikowano

Ooo, to sztywniutko. Próbowałem grać na PS4, ale ten pad to tak nie bardzo do FPS-ów.

A Destiny 2 na PS4 będzie brane :/. Nom, ale mam dokładnie to samo, jak odpalam TF2 na padzie Elite to orgazm w łapach tak dobrze mi się gra.

Opublikowano

Gdzie najtaniej golda kupię? Widziałem na Allegro 15 miesięcy za 189zl, chyba dobry deal

Ja przed chwilą kupiłem właśnie za 190 złotych na 15 miesięcy. :-) Dzięki Panowie!

Opublikowano

Battlefield 1 dostępny w EA i Origin Access ;)

Opublikowano

BF1 w EA Access? No no, to jest konkret. Raczej nie spróbuję ze względu na Titanfalla 2 i zbliżające się Destiny 2, ale no i tak mega argument za wykupieniem subskrypcji.

Opublikowano

Kupiłem kod na golda, wpisałem na konsoli i mnie przekierowało na stronkę na której na środku ekranu kręci się kółeczko i nic się dalej nie dzieje. Na laptopie to samo, czemu?

Opublikowano

nigdy nie miałem takich problemów 

Opublikowano

bwW16Qo.png

Cały czas bez zmian :/ Na konsoli to samo.

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

można spróbować jeszcze na aplikacji Xboxa na W10 

Opublikowano

Z jakimś Normanem piszę na czacie, może pomoże xd

E:

As it shows here on our end we are currently having some updates on our end and  this may affect redeeming codes on the account.
Our engineers just inform us that we may only need to try to redeem the code at a later time.

Edytowane przez Yakubu