Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
44 minuty temu, Bansai napisał:

pieniedzy na for honor bym nie dal, ale za friko dla graficzki sie przejdzie

"przechodzić" For Honor xD

obiektywnie spoko miesiąc, z tym że wszystko oprócz myszki miki ograłem 

Opublikowano
1 godzinę temu, Ins napisał:

Tak mnie zastanawia jedna rzecz. Mam teraz EA Access i Golda. Z tego pierwszego mam Dead Space 3 i teraz nie będę mógł go dodać w Goldzie. No a co będzie jak wygaśnie mi EA Access, a Golda dalej będę subskrybował ? Zapewne DS3 przepadnie. Mam racje ?

Kiedy zacznie się promocja,w przeglądarce na xbox.com poszukaj stronę z DS3 i zrób zakupy za 0 zł,i masz grę przypisaną do konta.

Opublikowano
6 godzin temu, blantman napisał:

Tylko dead space 3 nie grałem ale boje się w to grać bo podobno kupsztal. 

Grałem w nią na premierę i pamiętam, że tak było. Zrobili z tego shooter z upośledzoną mechaniką. Jeśli wtedy ta gra mnie tak irytowała, to pewnie dzisiaj jest jeszcze gorzej. 

Opublikowano

giphy.webp

Nie no kogo te gierki teraz obchodzą xD

Opublikowano

A kiedyś kogoś obchodziły? Ja nie pamiętam, żebym cokolwiek z Golda od kilku lat odpalał (oprócz Ryse, którego nie chcialo mi się kupować) co nie znaczy, że są ludzie, którzy nie grają we wszystko i nie wszystko sprawdzają, liczy się raczej sam fakt, że solidne tytuły dostarczył MS w tym miesiącu.

Opublikowano

Większość ludzi ogrywa 3 gry na krzyż rocznie. Poza forum mało kto wydaje 1000 zł miesięcznie na gierki, które później i tak 2 lata leżą w szafie hehe.

Opublikowano

o, spoko ze godrizon 2, szkoda tylko, że miesiąc temu kupiłem na promocji cyfrę emoji23.png

Opublikowano

ciekawe kiedy wjedzie sierpniowa oferta na gamepass

Opublikowano

Panowie, jak zakupie 1 miesiąc passa z alledrogo i 3 miechy w promce od MS to pięknie mi się to zsumuje i będę miał czas do końca listopada by ograć Horizonową Forze 4 z passa?

Opublikowano
12 minut temu, bebbop napisał:

Panowie, jak zakupie 1 miesiąc passa z alledrogo i 3 miechy w promce od MS to pięknie mi się to zsumuje i będę miał czas do końca listopada by ograć Horizonową Forze 4 z passa? 

zależy czy ten miesiąc to dla nowych użytkowników czy mozna użyć na koncie  aktywnym

Opublikowano
3 minuty temu, blantman napisał:

zależy czy ten miesiąc to dla nowych użytkowników czy mozna użyć na koncie  aktywnym

Do tej pory nie korzystałem jeszcze z xbox passa, także myślę że powinno bez problemu wbić się na jedno konto, tylko czy mi się te dziadostwa zsumują czy nie :x Logiczne się wydaje że powinno, ale cholera tam wie.

Edytowane przez bebbop

Opublikowano
3 minuty temu, bebbop napisał:

Do tej pory nie korzystałem jeszcze z xbox passa, także myślę że powinno bez problemu wbić się na jedno konto, tylko czy mi się te dziadostwa zsumują czy nie :x Logiczne się wydaje że powinno, ale cholera tam wie.

te 3 miesiące na pewno są dla NIEAKTYWNEGO obecnie konta. Mogłeś mieć passa w przeszłości ale nie możesz mieć teraz. Więc wszystko zależy czy ten kod z allegro będzie działać na aktywnym 3 miesięcznym game pass

Opublikowano
4 godziny temu, bebbop napisał:

Po prostu aktywuj 1 miesiąc passa po zakończeniu tego promocyjnego,polecam game passa z cdkeys.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/1-month-xbox-game-pass-xbox-one-360?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27

Opublikowano
40 minut temu, pic3k napisał:

Po prostu aktywuj 1 miesiąc passa po zakończeniu tego promocyjnego,polecam game passa z cdkeys.

https://www.cdkeys.com/xbox-live/memberships/1-month-xbox-game-pass-xbox-one-360?mw_aref=b4a43cc4669c749fa6aff2201bb7bb27

Ten, którego wrzuciłeś jest niestety tylko dla kont, które nie miały GP. Wiem, bo sam go kupiłem dla kumpla i niestety nie puściło nam przedłużenia :(

Opublikowano
6 godzin temu, Matriks_1111 napisał:

Ten, którego wrzuciłeś jest niestety tylko dla kont, które nie miały GP. Wiem, bo sam go kupiłem dla kumpla i niestety nie puściło nam przedłużenia :(

Ale jaki problem aktywować na innym/nowym koncie i dodatkowo jeszcze dostaniesz miesiąc za zgodę na odnawianie subskrypcji  (można od razu wyłączyć).Po aktywacji możesz pobierać i grać na wszystkich kontach na konsoli.

Opublikowano

Zgadza się. Te kody mają jakąś datę ważności? Bym sobie kupił na zapas i użył na innym koncie jak mi się obecne 3 skończy.

Opublikowano
4 godziny temu, MLeKSk napisał:

Splinter Cell Conviction co jest w Goldzie teraz, ma wersję PL? W opisie nie ma, ale opisy nie zawsze są dokładne. 

Jest tylko ang.