Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Fajnie w Edith zawsze chciałem zagrać, a żałowałem zawsze na to kasy xd vampira się obada i dokończę deusa

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Deus juz wjeżdża na dysk. Dziękuję Spancer za gierki, których bym nie kupił, a sprawdzić chciałem.

Edytka Finch jedno z najlepszych opowiadań obecnej generacji. Pękło za 1 posiedzeniem u mnie, a następnego dnia u żony. Najlepszy z blantmanów, piękna muzyka. :fsg:

Opublikowano

No ladnie Passik kumuluje gierki. Kiedy to ograc? A jeszcze wpada w czytnik taki killer jak Sekiro i pozamiatane. 

Spencer ty luju jak ja cie szanuje :xboss:

Opublikowano

Trochę :cebula: zawieje  - Game Pass na miesiąc (nie wiem dlaczego ale mi aktywowało na 2 miechy) za free - trzeba podać emaila (może być zmyślony) i wynik działania (+/-) i mamy kodzik. Działa bez problemu - SoT, Forza 4, SoD2 i Grirsy 4 już się ściągają.

Aha - niby dla nowych kont i kod ważny do 31 marca.

http://freekeys.opsgaming.fr/jv/gamepass

Opublikowano

Może jestem głupi, ale za bardzo nie widzę możliwości żeby tam cokolwiek wpisać.

9WK0a8y.jpg

Opublikowano
16 minut temu, Bzduras napisał:

Może jestem głupi, ale za bardzo nie widzę możliwości żeby tam cokolwiek wpisać.

Mieli jakąś zadyszkę albo pauzę zrobili - z rana jak wygenerowałem swój było jeszcze ponad 15k kluczy - info z translatora:

Dystrybucja kluczy jeszcze się nie rozpoczęła, odbędzie się 22.03.2019 o 09:55

Opublikowano

Edit: @Bzduras już działa jak coś :lapka: prawie 14k kodów.

Aj nie to :/ Dubel - proszę o połączenie postów.

Opublikowano

Tak, z tym, że kody są

Cytat

Tylko dla nowych klientów

Bezpłatna wersja próbna jest przeznaczona tylko dla nowych klientów

DXWDQ-C67DP-7HMMW-V7KH3-RXXRZ jakby ktoś chciał.

Opublikowano

No tak, pisałem o tym w pierwszym poście. I czas do wklepania do 31 marca.

Opublikowano

Ej, w sumie wklepałem kod Bzdurasa na swoje konto i zadziałało, a miałem wcześniej normalnie XGP na swoim koncie aktywowane. XD

Jakby co to oddam ci kodzik Bzduras jak dostanę swój. :lapka: 

Opublikowano

A, to wszystko jasne -  mam aktywnego GP do końca roku, także wszelkie cebule mnie omijają ;)

Opublikowano

To w takim razie ode mnie dwa kodziki:

DKD99-4FWWJ-C9VM9-P3G43-Q23GZ

TDKRH-3RRV9-DH4RM-VCYQR-FP7GZ

Kto nie ma XGP to powinno zadziałać. :lapka: 

Opublikowano

TDKRH-3RRV9-DH4RM-VCYQR-FP7GZ przekazałem użytkownikowi sushilabel dziękuję w jego imieniu Suteq!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Outcast chętnie zobaczę i porównam z oryginałem, Technomancera nie miałem okazji ograć, a wygląda całkiem, całkiem, ghost recon nigdy nie był na mojej liście, ale pamiętam jak się śliniłem do grafiki jak jeszcze X360 nie miałem :)

Opublikowano

Outcast chętnie spróbuję bo grałem kiedyś daaawno temu w oryginał ale nie skończyłem bo mój ówczesny komp ledwo to dźwigał a tyle verbatimków miałem wtedy z grami że czasu mało na każdą:pawel: 

Technomancera kupiłem kiedyś na wyprzedaży mimo @kermit odradzającego gierkę. Co mogę powiedzieć kermit miał rację 40 zł zmarnowałem szukając przez 5 h funu aż się poddałem :)

Battlefront 2 nie wiem po co to chyba gra online? ghost recon mam od kilku lat cyfrowo i się zastanawiam kiedy odpale bo jakoś na wsteczną mało czasu :) 

Opublikowano

Outcast mam z gog, gra stara jak świat, ale można w pełni skonfigurować pada i naprawdę przyjemnie się na nim gra, z braku czasu nie skończyłem, ale 2 światy zaliczone (są zdaje się 4).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W jaki sposób uzyskać zwrot za niesłusznie poniesionej opłaty za grę w Xbox Live? Mam opłaconą subskrypcję w związku z czym chciałem "kupić" gry miesiąca, w tym przypadku Plants vs Zombie 2. Przeklinałem wszystko, a z mojego konta została pobrana opłata 50 zł oraz 34 zł z paypala. Jak szukam pomocy to strona odsyła mnie tylko do for dyskusyjnych po angielsku albo proponuje rozmowę po angielsku. Chciałbym porozmawiać z kimś po polsku. 

Opublikowano

Jedyne co mi przychodzi do głowy to telefon do polskiego supportu MS: 800-331-14-12.

Opublikowano
40 minut temu, Bzduras napisał:

Jedyne co mi przychodzi do głowy to telefon do polskiego supportu MS: 800-331-14-12.

Wybrany numer jest niedostępny. Wygląda na to, że podałeś za dużo o jedną cyfrę.  Na stronie też nie ma żadnego numeru.

edit:

znalazlem coś takiego ogólnie do M$:

801 802 000
22 594 19 99

Edytowane przez Elitesse