Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
8 godzin temu, Rtooj napisał:

Jaki czas przejścia?

prawie 7h

Opublikowano

No to Soma nie mogła tak naprawdę dostać lepszej rekomendacji :obama:

Opublikowano

Pojawił się i kolejny członek "No gameplay defense force" :usmiech:

a już widzę czemu to żółtko jest tak bronione. Były czasowy exik na sony, a temat klasycznie założony przez yetiego, który nawet w to nie zagrał :pawel:

Opublikowano

Żółtko jest tak bronione, bo ty mówisz że słaba, więc zapewne jest całkiem odwrotnie. Ja w to nie grałem, ale jak tak polecasz to sprawdzę. Podejrzewam, że fan Marvel Avangers, YT i japońskich novelek nie może się mylić :kekw:

Opublikowano

nigdy nie grałem w marvel avengers, przestan ćpać

Opublikowano

Nie podoba mu się, na **** drążyć temat?

Opublikowano

Bo kłamie że soma to mega gówno i ktoś może się na to nabrać :usmiech:

Opublikowano

Jeszcze ten przytyk, że gra była exem na sonke xD ja ją kojarzę jeszcze z PC i wielu pozytywnych recenzji, w końcu to tytuł od twórców serii Amnesia czy Penumbra. Ale odejdzmy już od tego, byle do Humankinda chłopaki :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał:

Jeszcze ten przytyk, że gra była exem na sonke xD ja ją kojarzę jeszcze z PC i wielu pozytywnych recenzji, w końcu to tytuł od twórców serii Amnesia czy Penumbra. Ale odejdzmy już od tego, byle do Humankinda chłopaki :cool:

A podali nowa date premiery na Xboxie? Listopad odpal a nie slyszalem zeby cos wiecej oglaszali.

Opublikowano
4 minuty temu, Bielik napisał:

Co, nie będzie w listopadzie? :smutas: niby człowiek wiedział, a jednak się łudził :nosacz2:

Opublikowano

Jutro się dowiemy, czy kolejny raz udowodni, że jest najgorszym PR'owcem świata:

*Można przenieść do komentarzy.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Takie są plotki 

Opublikowano

Może zrobią podobne sterowanie jak w Halo Wars 2.

Opublikowano
41 minut temu, messer88 napisał:

Nie no, ja to myśle że pozwolą myszkę pod iksboksika wtedy podłączyć. 

Nawet jeśli, to gra musi wspierać kontroler żeby w ogóle ukazała się na Xboksie.

Opublikowano

Z czystej ciekawosci to dzisiaj włącze jęzeli powyższe jest prawdziwe. Mocno ciekawi mnie jak sobie wymyślili controlsy na padzie.

Opublikowano

Szczerze nie wyobrażam sobie grania w Age of Empires na padzie, bo to w przeciwieństwie do takiego Halo Wars gry swoją złożonością zaprojektowane pod granie na PC.

No ale jak ktoś nie ma PC i chcę zagrać to chyba lepszy taki port niż żaden

Opublikowano

Bez przesady z tą "złożonością". Co tam niby jest takie skomplikowane, kliknięcie produkcji kolejnej jednostki/technologii? Na konsole przeniesiono z PC już o wiele bardziej złożone gry.

AOEII to dobry start dla serii na konsolach. Oby z czasem pojawiła się reszta.

Ja tylko po cichu liczę, że zapowiedzą nowe kampanie do tych 2 nowych frakcji i mooooże nową część Age of Mythodology, o tym też trochę spekulowano.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Dobra spoko ale dawać 4 a nie 2 DE. 

Multi na konsoli bym nie tykał, ale pograć sobie kampanię bez spiny i coś pobudować to czemu nie.