Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

gdyby nie jakuza to calkiem udany rzut :banderas:

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Yakuza i Carrion :banderas: W grounded zagram jak wyjdzie z preview. Nie będę grał w demko jak jakiś bitch-ass nigga.

Opublikowano

Neon Abyss, grałem dwa razy, bardzo przyjemny roguelite, ciężko się oderwać.  

Opublikowano

Touryst i Carrion wyglądają interesująco, z Grounded poczekam aż dodadzą fabułe do gry (hehe), kolejna Yakuza jest mi obojętna,

także podsumowując miesiąc na mocne 2/10

Edytowane przez ASX

Opublikowano
17 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Yakuza Kiwami 2 złoto, ale ostatnimi czasy raczej nie jestem zadowolony z wrzucanych gier. Zastanawiam się jakie bomby zostawią na 23 VII.

Może mają już tylu subskrybentów, że przestała się liczyć jakość... :dry: Z drugiej strony każdy lubi coś innego, a i indyk może sprawić wiele radości. Z ostatniego Fallouta jestem zadowolony. Carrion zapowiada się nieźle.

Opublikowano

Touryst Goty na switcha? Gra taka dobra czy... gulp... nie ma w co grać na switchu? Sprawdzi się

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

xd tak źle to chyba jeszcze nigdy nie było 

Opublikowano

Nie no teraz gold bez GP to jest wogóle jazda bez trzymanki. 

Btw nic kuźwa z okazji konfy nie wrzucili fajnego do Gejm Passa, już nie mówiąc o tym że liczyłem na jakieś Summer Sale w MS Store. 

Opublikowano

Ughh, to teraz juz tylko najtańsze crapy będa wrzucac? Jak mysla o usunieciu golda, to teraz juz w ogole nie beda sie starac. Powinnismy jeszcze dostac forze horizon 3 w tym roku i to pewnie bedzie ostatnia duza gra.

Opublikowano

mogliby zaorać te śmieci z golda i dodawać 1 dobrą gry do xgp co miesiąc.

Opublikowano

No to prawda Gold i Game Pass w ostatnim czasie to niezłe wysypisko śmieci. Jedynie Carrion i The Messenger dają radę z ostatnich rzutów 

Opublikowano

Psychonauts za frykola do ściągnięcia na xo.

Opublikowano

U mnie pokazała się opcja "GET" ale jak wszedłem dalej to cały czas woła o 9,99$. Dobrze gierkę wspominam ale nie na tyle aby za nią zapłacić 50 zł.