Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Crossfire x multi będzie f2p. Kampania też raczej nie, bo z tego co widzę wydawca jest xgs, a mowa była o 3rd party.

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Kampania do Crossfire od Remedy miała być normalnie płatna. Nie było żadnego infono Gamepassie

Opublikowano

Oprócz tych, które wymieniłem to cieszyłbym się z necromunda hired guns ale termin wydania to czerwiec. Ale i tak liczę, że wpadnie szybko do gpu. :D

Wygląda jak połączenie dooma z Wolfem. 

Edytowane przez lpcl

Opublikowano

Tutaj bardziej chodzi o tytuł AAA, bo kampania do Crossfire to żadna bomba, Back 4 Blood to też raczej odrobinę mniejszy kaliber. Ten drugi ogólnie mógłby trafić do GP, bo jest skazany na pożarcie w tym październiku, kiedy dostaniemy nowego CODa, BFa i Halo.

Nadal obstawiam, że to Battlefield 6.

Cytat

Far cry 6 też powinien byc w tym roku. Pewnie to będzie butterfield. Fajnie, że dają gierki aaa day one, ale na razie dla mnie wszystko to pass. Wolalbym jakieś japonskie pedo gierki jak scarlet nexus.

Może? ;)

Opublikowano

Czy gierki w ramach Gamepass PC i EA mają achievementy? Dziewczyna chce grać w Simy, a nie chciałbym by zaśmiecały mi mój gamertag :asax:

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Mają acziki. Załóż drugie konto na swojej konsoli i daj dziewuszce grać na nim, jeśli Twój profil jest ustawiomy jako główny to nie będzie problemu z graniem w gierki z Passa na innym koncie. Ona pogra, Twój GT pozostanie nieskażony, win-win.

Opublikowano

Z tego co widzę to chyba gry EA w XGP na PC nie mają osiągnięć. Sprawdziłem kilka i w żadnej nie było osiągnięć wyświetlonych na karcie tytułu. 

Opublikowano
1 minute ago, Bzduras said:

Mają acziki. Załóż drugie konto na swojej konsoli i daj dziewuszce grać na nim, jeśli Twój profil jest ustawiomy jako główny to nie będzie problemu z graniem w gierki z Passa na innym koncie. Ona pogra, Twój GT pozostanie nieskażony, win-win.

Mówię o PC :) Tutaj nie można tego obejść innym kontem jak na konsoli.

Opublikowano

Na PC nie mają osiągnięć. Swoją drogą dziwne, origin ma, EA Play nie ma, choć logujemy się na ten sam profil.

Opublikowano

Kto nie budował basenu i wyciągał drabiny niech pierwszy rzuci kamieniem ;)

Opublikowano
5 godzin temu, Sedrak napisał:

Rzucam. Chyba, że drabiny z TLoU się też liczą to wtedy nie rzucam.

Opublikowano
5 godzin temu, Sedrak napisał:

Murowanie ryczącego gówniaka i oczekiwanie na babkę z opieki społecznej :banderas: A potem cyk, teleportowała się na cheatach przez ścianę. 

Opublikowano

Zombie army 4... mój ojciec będzie miał w co grać, bo sniper elite skonczyl i sie podobalo :sapek:

Opublikowano

Hokej może być zajebisty, obejrzałem kilka filmików i chętnie bym zagrał, nie jestem wielkim fanem, ale na olimpiadzie to zawsze obowiązkowo się ogląda i mi się podoba. 

Tylko pytanie czy to wersja pod X/S czy znowu wykastrowane gówno jak przy NBA? 

Opublikowano

Bleeee chyba tylko Pathway bym sprawdził, wygląda na ciekawego indyczka. Gdzie jest Sekiro i Mafia ja się pytam za co ja 4 zł zapłaciłem.