Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

eeehhhh średni po co ten murdered kto chciał ograł. Łatwy calak bo mam platyne na ps4 a nawet o platyne się nie starałem ;)

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

No generalnie każdą grę kto chciał to ograł ;)

Opublikowano

Ja żadnej z tych gier nawet do listy nie dodam...

Opublikowano

Spoko miesiąc, dużo lepszy niż poprzedni.

Opublikowano

ten miesiąc nie dla mnie. murdereda ograłem dawno temu, FC:BD kozak ale kupiłem na x360 więc ograłem we wstecznej, ME mam dostępne, kiedyś tam może skończę a ten SDB na 99% oleję.

Opublikowano

a ja tydzień temu kupiłem blood dragona za 20 zł, PIENIĄDZE W BŁOTO

Opublikowano

eeehhhh średni po co ten murdered kto chciał ograł. Łatwy calak bo mam platyne na ps4 a nawet o platyne się nie starałem ;)

Ja chciałem i czekałem na cebulę właśnie.
Opublikowano

symulator znajdziek bardziej. gra ogólnie spoko, zapowiadała się ciekawie, był potencjał na coś oryginalnego ale miałem wrażenie że ktoś wpadł do oddziału odpowiedzialnego za grę i stwierdził że mają tydzień na skończenie a budżet nie przekroczy ceny happy mealów dla załogi. szkoda bo serio można było coś z tego ulepić.

Opublikowano

z tych gier posiadam tylko Monkey Island wiec spoko, zobaczymy czy ten FC BD rzeczywiscie taki dobry

Opublikowano

parodia filmów z lat 80tych i wizji przyszłości, klimat cyber w neonowych, pastelowych barwach, do tego synth od power glove. mechanika to już typowy FC ale klimat to można łopatą przerzucać.

Opublikowano

W sumie ani w Murdera, ani w FC:BD nie grałem, więc obadam. Całkiem całkiem ten miesiąc :cebula:

Opublikowano

tak, od paru miesiecy poki co wszystkie gry ktore pojawiaja sie w goldzie na x360 dzialaja na xbox one

Opublikowano

Jeśli faktycznie będą we wstecznej to Monkey Island chętnie sprawdzę

Opublikowano

A dodatkowo coraz częściej gry wrzucane do BC działają lepiej niż na x360.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No to super. Mam one'a niecały miesiąc, więc jeszcze nie jestem obeznany.

Opublikowano

Mam monkey island 1 i 2 na liście do instalacji na xbox one. Dawno temu ogralem ale to znak że działa :)

Opublikowano

Dokładnie. Ten Borderlands to jest tylko czasowa promocja. Niektórzy osrali się cebulą z radości na innych portalach, bo myślą, że na zawsze  :dynia: