Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
6 godzin temu, SnoD napisał:

Humankind już jest, przynajmniej na GP PC.

Jest jest, chyba również day one wskoczył tylko na moim lapku niezbyt komfortowo się gra w cinematic 24fps. Cywilizacja konsolowa jest chwalona za sterowanie także mam nadzieję że i w tym przypadku będzie dobrze, jakby dali obsługę k+m to w ogóle lux 

Opublikowano

Return to była gra MP?

Edytowane przez SnoD

Opublikowano
6 godzin temu, SnoD napisał:

Return to była gra MP?

Singiel.  Multi to jest darmowe Enemy Teritory 

Opublikowano

Nie dostaniesz AoE4 przez chmurę, bo xCloud jest zbudowany na serwerach z XsX. Albo będzie natywna wersja gry albo w ogóle.

Opublikowano

Czyli jednak gry sony w GP, plaskacz to mało powiedziane  :kekw::kaz:

Opublikowano

No. Szkoda, że nie na Xboxie :balon:

Opublikowano

No to teraz przydałoby się dodać coś większego na xboxa, a nie kolejny symulator koszenia.

Opublikowano

po symulatorze koszenia trawników, myjki ciśnieniowej do Game Passa wpada symulator kuriera

Opublikowano

Miałem na WL na Steam, bo nie chciałem przechodzić na PS4 Amator... Cóż mogę powiedzieć, dzięki Pan Gejm Pass.

Opublikowano

Nie, tylko konsolowe gierki są w chmurze

Opublikowano
3 minuty temu, drozdu7 napisał:

To można to zagrac na PC w chmurze czy nie? 

W xCloud nie ma gier które są tylko na PC.

Opublikowano

Quake 4 może skończe w końcu. Returna też się ogra po raz nty, bo to najlepszy singlowy fps w historii.

Opublikowano

Półka Spensiego znowu pokazała przyszłość. Sekiro collectors edition? Kupujemy acti. Figurka od kodżumy? Robi nam gierke i ds do passa xd

Opublikowano

No było trochę beki z tej półki Spencera, ale zaskakująco dużo z tego się sprawdziło. Jakieś 2 lata temu gdy Spencer postawił na półce figurkę Ludensa, mało kto spodziewał się że Death Stranding wyląduje w Game Passie, a sam Kojima będzie robił nową grę dla Xbox Game Studios.