Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Jaki czas przejścia?

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
8 godzin temu, Rtooj napisał:

Jaki czas przejścia?

prawie 7h

Opublikowano

No to Soma nie mogła tak naprawdę dostać lepszej rekomendacji :obama:

Opublikowano

Pojawił się i kolejny członek "No gameplay defense force" :usmiech:

a już widzę czemu to żółtko jest tak bronione. Były czasowy exik na sony, a temat klasycznie założony przez yetiego, który nawet w to nie zagrał :pawel:

Opublikowano

Żółtko jest tak bronione, bo ty mówisz że słaba, więc zapewne jest całkiem odwrotnie. Ja w to nie grałem, ale jak tak polecasz to sprawdzę. Podejrzewam, że fan Marvel Avangers, YT i japońskich novelek nie może się mylić :kekw:

Opublikowano

nigdy nie grałem w marvel avengers, przestan ćpać

Opublikowano

Nie podoba mu się, na **** drążyć temat?

Opublikowano

Bo kłamie że soma to mega gówno i ktoś może się na to nabrać :usmiech:

Opublikowano

Jeszcze ten przytyk, że gra była exem na sonke xD ja ją kojarzę jeszcze z PC i wielu pozytywnych recenzji, w końcu to tytuł od twórców serii Amnesia czy Penumbra. Ale odejdzmy już od tego, byle do Humankinda chłopaki :cool:

Opublikowano
Godzinę temu, Bielik napisał:

Jeszcze ten przytyk, że gra była exem na sonke xD ja ją kojarzę jeszcze z PC i wielu pozytywnych recenzji, w końcu to tytuł od twórców serii Amnesia czy Penumbra. Ale odejdzmy już od tego, byle do Humankinda chłopaki :cool:

A podali nowa date premiery na Xboxie? Listopad odpal a nie slyszalem zeby cos wiecej oglaszali.

Opublikowano
4 minuty temu, Bielik napisał:

Co, nie będzie w listopadzie? :smutas: niby człowiek wiedział, a jednak się łudził :nosacz2:

Opublikowano

Jutro się dowiemy, czy kolejny raz udowodni, że jest najgorszym PR'owcem świata:

*Można przenieść do komentarzy.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Takie są plotki 

Opublikowano

Może zrobią podobne sterowanie jak w Halo Wars 2.

Opublikowano
41 minut temu, messer88 napisał:

Nie no, ja to myśle że pozwolą myszkę pod iksboksika wtedy podłączyć. 

Nawet jeśli, to gra musi wspierać kontroler żeby w ogóle ukazała się na Xboksie.

Opublikowano

Z czystej ciekawosci to dzisiaj włącze jęzeli powyższe jest prawdziwe. Mocno ciekawi mnie jak sobie wymyślili controlsy na padzie.

Opublikowano

Szczerze nie wyobrażam sobie grania w Age of Empires na padzie, bo to w przeciwieństwie do takiego Halo Wars gry swoją złożonością zaprojektowane pod granie na PC.

No ale jak ktoś nie ma PC i chcę zagrać to chyba lepszy taki port niż żaden

Opublikowano

Bez przesady z tą "złożonością". Co tam niby jest takie skomplikowane, kliknięcie produkcji kolejnej jednostki/technologii? Na konsole przeniesiono z PC już o wiele bardziej złożone gry.

AOEII to dobry start dla serii na konsolach. Oby z czasem pojawiła się reszta.

Ja tylko po cichu liczę, że zapowiedzą nowe kampanie do tych 2 nowych frakcji i mooooże nową część Age of Mythodology, o tym też trochę spekulowano.

Edytowane przez SnoD

Opublikowano

Dobra spoko ale dawać 4 a nie 2 DE. 

Multi na konsoli bym nie tykał, ale pograć sobie kampanię bez spiny i coś pobudować to czemu nie.