Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Pytanie o ME:Andromeda.

Gra będzie dostępna dla subskrybentów EA Access tydzień wcześniej, z ograniczeniem do 10 godzin grania.

I teraz pytanie - kupiłem grę w preorderze, wczoraj zrobił mi się preloading 42 giga z grą, czy wersja 10 godzinna to to samo z blokadą, czy będę musiał coś jeszcze ściągać? Pytanie ważne, bo mam LTE z limitem, mieszkam na wsi :/

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Mogę powiedzieć jak było przy premierze Dragon Age: Inkwizycji - wcześniejszy pre-load wystarczył, aby zagrać w grę wcześniej w ramach EA Access. Pamiętaj tylko, aby po prostu odpalić grę na konsoli, a nie pobierać ponownie triala przez aplikację EA Access bądź sklep Xbox, bo to faktycznie wymusi na nowo pobranie danych.

Edytowane przez Vexilium

Opublikowano

Masz już grę na dysku i to wystarcza. Co najwyżej jakiś patch się jeszcze może trafić przed udostępnieniem gry publicznie.

Opublikowano

Ooo, a miałem się kiedyś brać za to. Przynajmniej sprawdzę, czy warto.

Opublikowano

Games with Gold zwykle wychodzą określonego dnia miesiąca, czy to random?

Opublikowano

1 i 16 dzień każdego miesiąca.

Opublikowano

Dziś będzie Mass Effect w EA Access? Dajcie znać co tam dokładnie jest, może zainwestuję na miesiąc. Wrażenia z gry mile widziane.

Opublikowano

Wczoraj późnym wieczorem trial już się pojawił. Pierwsza planeta + multi.

Opublikowano

atLFicr.jpg

Opublikowano

No to super, miałem właśnie kupować Ryse bo mam na liście gierek do ogrania na One ;) To może za miesiąc Dead Rising 3?

Opublikowano

Nie zdziwiłbym się. Nówka chodzi po tyle co dobra pizza :p

Opublikowano

Mówię o DR3 - nowe w folii 50 zł. A dobra pizza nie kosztuje 15 zł. Za 15 zł to kupisz mrożony placek z tworzywem seropodobnym jak na lazaniach z Lidla ;)

Opublikowano

W mojej mieście robią pyszne pizze za 15 zł :D

Dobra koniec offtopu.

Opublikowano

W sumie Ryse tylko by mnie z tego interesował, ale ciśnienia nie mam. Jak już będę wiedział co będzie w maju, to dopiero golda aktywuję, chyba że jakieś ciekawe przeceny wiosenne się trafią.

Opublikowano

Raven jakby ci to różnice robiło xD

Opublikowano

Ryse super ale przeszedłem 2 lata temu. Choć gra dalej bardzo ładna. TWD już będę miał komplet na obu generacjach. Może kiedyś przejdę. Darksiders... Nie było już?? Coś kojarzę.

A Assassin super bo tej części z historii Ezio mi brakuje. Pewnie zagram.

Opublikowano

Nie no Major Nelson musi czytać te forum, że w końcu wysłuchał wasze prośby :)

Fajny miesiąc ale każdą gierke juz ograłem :(