Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Dobra niespodzianka z tym DI2. Zwłaszcza po tym trialu. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

zajawa z tym dead island, akurat chciałem wrzucić coś odmóżdżającego jak skończe wreszcie baldura, więc wjedzie idealnie. godpass :asax:

Opublikowano

Dobrze, ze nie zdecydowałem się przejsc w darmowy weekend jak wyscigowiec. Na spokojnie sie przejdzie.

Opublikowano

Podobno dwójka słaba. Idealny moment, żeby wypróbować

Opublikowano

Czysty fun gierka, szczególnie w coopie. Idealne antidotum w zombie gierkach po kupsztalu jakim było DL 2. Grać.

Opublikowano

Czuć mocno DI1. Co jest zajebiste. A przecież robił zupełnie inny zespół niż Techland. Na razie jest super. 

Edytowane przez LiŚciu

Opublikowano
9 godzin temu, sprite napisał:

Czysty fun gierka, szczególnie w coopie. Idealne antidotum w zombie gierkach po kupsztalu jakim było DL 2. Grać.

Jest lokalny coop?

Opublikowano

Mocno średni ten DI2, to się rozkręca z czasem? Fajne otwarcie, podoba mi się miejscówka i grafika. Ale klepanie RT przez x godzin, to mi się średnio widzi, bo już mi się nie chce. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wyjątkowo kupa, control już był do tego mam za free z epica

Opublikowano

Mogli wrzucić nowego spongeboba, a nie ten staroć. 

Opublikowano

Kontrola max za dyche kupilem. Słaby ten batch gierek. Może jakieś dzieci beda sie cieszyły z piesków i gąbki.

Opublikowano
57 minut temu, Ma_niek napisał:

Te gry od acti to oni mają zamiar kiedyś wrzucić ? Ten miesiąc to szajs 

Diablo będzie pod koniec miesiąca 

Opublikowano
1 godzinę temu, Chewie napisał:

Wyjątkowo kupa, control już był do tego mam za free z epica

Był ale nie w wersji na XSX. Ta wersja do tej pory była na abonamencie Sonki.  

Opublikowano

Jeśli ktoś jakimś cudem jeszcze nie ograł Control, to serdecznie polecam, świetna gra 

Opublikowano
41 minut temu, balon napisał:

Był ale nie w wersji na XSX. Ta wersja do tej pory była na abonamencie Sonki.  

Mi achivki pokazują że grałem w wersję na XsX Ultimate Edition. 

Nie jest tak że teraz doszedł Cloud i PC ?

Opublikowano

balon ma racje. Osiągnięcia mogą być wspólne, ale wcześniej w Game Passie była tylko wersja na Xboxa One, teraz trafiła wersja na XSX/XSS