Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Pobierzesz. Jak macie konto z Goldem z regionu w którym jest, np. Usa jak ja to włączanie maskowanie vpn na USA, np. w Operze lub aplikacji TunnelBear na iPadzie logujecie sie na xbox.com i dodajecie/kupujecie grę. Pojawi sie na XOne jako do zainstalowania.

Ja właśnie mam konto USA i jak gry z GwG mają blokadę regionalną tak wlasnie robię. Nie działało mi na kupno takich gier ale za free już tak.

E: Ten Battleblock nie był już w GwG? Na One chyba...

Edytowane przez marbel007

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DDQ2XiAXUAA4mVs.jpg

Grow Up :banderas: 

Opublikowano

grow up i kane & lynch 2 jaranko chociaz jedynka byla z tego co pamietam lepsza 

Opublikowano

Zobaczyłem na twitterze i bez weryfikacji wkleiłem. 

Pardon 

Opublikowano

Przewiduje się Injustice, Fallout 3, Dead Space 2, Dishonored Definitive i The Evil Within. Dwie ostatnie mnie jarają najbardziej. Pierwsza mało mnie interesuje, a dwie kolejne mam w posiadaniu.

Poza tym właśnie - to kolejna rocznica programu, jest szansa, że dadzą 5 tytułów.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Kane and Lynch 2 dobrą grą? Potencjał był niesamowity, ale gra bardziej frustruje niż daje jakąkolwiek przyjemność.

Opublikowano

Może po prostu nie chcą zrobić takiego ***** jak ostatnio z Dragon Age :P A tak serio, to liczę na jakiś dobry set z uwagi na to, że jak kolega marbel007 pisał mamy kolejną rocznicę GWG :)

Szkoda, że nie obchodzą miesięcznic tak jak u nas  :yao:

Opublikowano

jednak to nie był fake

Opublikowano

no szału nie ma, Runbow się obada w multi, a o Grow Up nic nie słyszałem do tej pory.

Gierki na 360 to jakaś porażka

Opublikowano

Mnie interesuje wyłącznie Grow Up, bardzo ciekawe założenia rozgrywki, piękna oprawa graficzna. Nie mogę się doczekać 

Opublikowano

Do usługi Xbox Game Pass dochodzi 7 gier:

• Dead Island Definitive Edition
  • Resident Evil 6
  • F1 2015
  • The Flame in the Flood
  • Guacamelee: Super Turbo Championship Edition
  • Bard's Gold
  • Monaco: What's Yours is Mine
Opublikowano

Co muszę zrobić, żeby dostać Zoo Tycoon i czy to jest wersja X360 czy One? Region można zmieniać raz na pół roku, to co mam później przez pół roku siedzieć na japońskim XBL?

EDIT:

Dobra mam. Zmieniłem region na stronie xbox.com w lewym dolnym rogu strony na JAP i już jest.

Edytowane przez MierzejX

Opublikowano

Wersja na one, wchodzisz na strone xbox.com, logujesz się, wyszukujesz zoo tycoon, na dole strony po lewej zmieniasz polska na japan, a później na pamięć rezerwujesz grę, ale w krzaczkach :)

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

ten xbox game pass to chyba największa cebula w świecie growym

skoro dają 14 dni triala to można w nieskończoność robić konta i ogrywać wszystko jak leci

jedyny minus to acziki nie wpadną na główne konto no chyba że konsola domowa pozwala grać wszystkim kontom w gry z xgp

jeśli pozwala to :banderas::obama:

@edit

Pobrałem grę na koncie córki i na moim działa, bajeczka :)

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano

Grow Up to świetna gra. Dużo bardziej mnie wciągnęła niż wszystkie Mariany. Trochę tu nostalgia zagrała, bo ten design kojarzy mi się z tytułami z dzieciństwa jak np. Estatica. No miód. Platformer z dobrze wykombinową mechaniką eksploracyjną.

Edytowane przez MierzejX