Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Krew i Wino

Featured Replies

Opublikowano

Hum, nie, nie. Tylko KiW sie liczy. Gdy ja rozpoczynałem tego qusta to nie miałem niczego zaliczonego

A decyzje z podstawki wpływają na zupełnie cos innego ;)

Weź ktoś już skoncz glowny watek bo nie mam z kim powymieniać się swoimi doświadczeniami i decyzjami :/

Napisz czy dużo zostało jak jestem w trakcie

ataku wampirów

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 122,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wczoraj ukończyłem i Redzi znowu to zrobili, żadne quantumy, doomy czy drejki nie mają startu do KiW jako całość.    + fabuła, poboczne questy, postacie + świetna oprawa AV + fenomenalne widoki +

• Już zdjęte ze Steama.

Opublikowano

ale ta xiężna jest dobra <3, śliczna, słodka i ma zayebisty charakterek :D jak dla mnie, chyba najlepsza du.pa w serii 

Opublikowano

ale ta xiężna jest dobra <3, śliczna, słodka i ma zayebisty charakterek :D jak dla mnie, chyba najlepsza du.pa w serii

Zgadzam sie. Najlepsza dupcia. Poprzytulalbym sie z nia. Chciałbym taką zonke :D

Opublikowano

Ktoś też ma problem z brakiem dźwięku dialogów i ruchu ust? Nie chcę się w temacie nadziać na spoilery, a google nie pomaga :/

Opublikowano

A mi w ogóle nie pasuje. Irytująca lalunia z piskliwym głosem.
Opublikowano

Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW?

Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda.

Opublikowano

Powiedzie mi jak się nazywał ten eliksir resetujący punkty skill i czy dostanę go w KiW?

Wszystkie punkty wracają do puli i są do ponownego rozdania? Chciałbym spróbować innego builda.

Przecież możesz go kupić w w każdym innym regionie. Nic się nie stanie gdy opuścisz mapę z DLC.

Opublikowano

Alchemik w Beaucair ma.

Opublikowano

Eliksir Oczyszczenia

Opublikowano

Kurna nie zalicza mi żadnego osiągniecia,zbugowało sie przy okazji turnieju rycerskiego.

Opublikowano

skonczyłem, ŁO MATKO BOSKO :obama:

29 godzin z lizaniem scian i zrobieniem niemal wszystkiego co sie da.

moje zakonczenie

wybieram opcje przywołania detlafa, przekonuje ukrytego do pomocy, daskuje syyanne, syyanna i henrietta giną podczas ceremoni - to spojzenie geralta, gdy mowi o odpoczynku :obama: złamał 4 sciane samym spojzeniem ;)

co wam powiem - sam dodatek to arcydzielo, spokojnie moze kandydowac na tegoroczne goty ;p a wiedzmin 3 to moje top3 najlepszych gier, w jakie w zyciu grałem

oczywiscie nie jest to gra bez wad, pomimo wielokrotnych poprawek wciąż mamy konia-idiote, czy kiepsko zbalansowany poziom trudnosci. mechanika poruszania sie trąci past genem, a walka moglaby byc nieco bogatsza i bardziej responsywna, z nieco bogatszym movesetem, zwłaszcza jesli chodzi o bossow, ktorych uczymy się na pamięć po 10 sekundach (o ile wczesniej nie padną :P). ale i tak 11/10

pora sprawdzic inne zakonczenia :)

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Dobra też waśnie ukończyłem.

Z takich ogólnych wrażeń:

-miała być dłuższa, fabuła zajęła mi około 20h albo coś źlę liczę

-sama historia jest niezła ale w sercach i w podstawce były lepsze

-bardzo dobre poboczne zadania, dużo nawiązań do rzeczywistości

-problematyczne poruszanie się po obszarze ze względu na mechanikę jazdy konnej i powierzchnie poprzecinane ścieżkami, górkami itp.

-słabe walki z bossami w poprzednim dodatku były lepsze

-ciekawe nowości w rozwoju postaci itp. w stosunku do podstawki

A jeżeli chodzi o zakończenie to

Oczywiście złe na samym początku, jakiegoś mam (pipi)a pecha, ale szybko wczytałem save i ostatecznie w grze mam dobre. Znowu te kryteria trochę z dupy jak z ciri. Ale tym razem też uważam, że złe jest bardziej klimatyczne.

Opublikowano

Powiedźcie mi tylko czy po zakończeniu wątku głównego gramy normalnie, kontynuując przygodę czy znowu beznadziejne rozwiązanie w postaci wrócenia do momentu przed finałem?

Opublikowano

skonczyłem, ŁO MATKO BOSKO :obama:

29 godzin z lizaniem scian i zrobieniem niemal wszystkiego co sie da.

moje zakonczenie

wybieram opcje przywołania detlafa, przekonuje ukrytego do pomocy, daskuje syyanne, syyanna i henrietta giną podczas ceremoni - to spojzenie geralta, gdy mowi o odpoczynku :obama: złamał 4 sciane samym spojzeniem ;)

co wam powiem - sam dodatek to arcydzielo, spokojnie moze kandydowac na tegoroczne goty ;p a wiedzmin 3 to moje top3 najlepszych gier, w jakie w zyciu grałem

oczywiscie nie jest to gra bez wad, pomimo wielokrotnych poprawek wciąż mamy konia-idiote, czy kiepsko zbalansowany poziom trudnosci. mechanika poruszania sie trąci past genem, a walka moglaby byc nieco bogatsza i bardziej responsywna, z nieco bogatszym movesetem, zwłaszcza jesli chodzi o bossow, ktorych uczymy się na pamięć po 10 sekundach (o ile wczesniej nie padną :P). ale i tak 11/10

pora sprawdzic inne zakonczenia :)

Mialem dokladnie to samo zakonczenie. Ale bardzo posmutnialem gdy

syanna zabiła księżną. Dążyłem do zabicia detlafa by spelnic oczekiwanie henrietty... Z nadzieją ze przelece księżniczke w ramach wykonania zlecenia xD

A ten look geralta i usmieszek to majstersztyk, za nic sie tego nie spodziewalem. Cale mrowisko przebieglo mi po plecach

W ogole pojawienie sie detlafa w rezydencji tej tej (pipi)a wampirzycy to nieźle wtf wedlug mnie in plus.

A ten twist gdy ona tak bardzo pala nienawiscia do tego, kto powybijal jej dzieci w sierocincu by po powrocie do niej zobaczyc ją jak ssie tego mlodego to w ogole mindfuck jakich malo

Tak mocno się wczulem w role ze balem sie tak tego ukrytego podczas rozmowy z nim ze to niepojęte, normalnie sie zestresowalem xd

Immersja w tym dodatku siega kosmosu, bez kitu GOTY

Byles juz w domu po zakonczeniu?

Edytowane przez Heavy Deszcz

Opublikowano

tia i

triss mi sie zbugowala, po skonczeniu rozmowy zamaist lezec na tej kanapie, to lezala obok niej, w powietrzu xd

zrobilem wlasnie drugie zakoczenie i jest o wiele lżej na sercu :))

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

G

tia i

triss mi sie zbugowala, po skonczeniu rozmowy zamaist lezec na tej kanapie, to lezala obok niej, w powietrzu xd

zrobilem wlasnie drugie zakoczenie i jest o wiele lżej na sercu :))

Tez zaraz sie za to zabiore o ile mam sejwy z odpowiednich okolicznosci. Z tego co widzialem to ciri nawet moze sie pojawic, a jeden gosciu na yt pisal ze mial jaskra

(pipi)a cos mi tel zawiesilo i nie zamknalem spoilera chwile temu. Przepraszam w razie popsucia komus nieapodzianki :(

Teraz dokanczam wszystkie zlecenia i misje poboczne. Po tym pobawię sie w rozne możliwości zakonczen

Opublikowano

Czy działa komuś w ogóle lock target pod R3? Klikam i żadnego locka nie daje, frustrujące w wuj, że nie możesz normalnie powalczyć tylko jak idiota machasz mieczami, ciężko też wyczuć uniki i ogólnie.

Opublikowano

nie wiem, nigdy tego nie uzywalem. nawet zapomnialem o tym ze tam jest jakis lock

Opublikowano

Czy działa komuś w ogóle lock target pod R3? Klikam i żadnego locka nie daje, frustrujące w wuj, że nie możesz normalnie powalczyć tylko jak idiota machasz mieczami, ciężko też wyczuć uniki i ogólnie.

Z tym lokiem to jest dziwna sprawa. Dzialal mi wbpierwszych misjach by pozniej przestac przez 2/3 gry, ale juz mi dziala. Akurat po zakonczeniu glownego wątku

Opublikowano

Jeśli ktoś narzeka na brak koron to jest fajny glicz z pszczołami :P Tylko z umiarem bo ja przeciążyłem Geralta 5000 innych gratów i gra wywaliła.

Opublikowano

Ani razu przez 112h nie użyłem locka w tej grze.

Opublikowano

Ja uzywałem na bossach, czasem w walkach 1v1. w wiekszych grupach czasem ten lock bardziej przeszkadzał niż pomagał, a Geralt i tak lockuje się na podświetlonym przeciwniku.