Whisker 1 384 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) Za mało grywalności, co za koleś :D Podstawke ogarnąłem. Chodziło mi o dodatek. Aktualnie brak Geraltem na 70. poziomie i oczywiście tylko na DkZ i akurat naszła mnie ochota na KiW to już ogarnę sobie na 100%.Trofek polega na aktywowaniu, stworzeniu mutacji, tylko tyle. A podstawkę skończyłeś wreszcie na DkZ? :D Edytowane 8 Stycznia 2017 przez Wesker Cytuj Odnośnik do komentarza
K_Mazur 63 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Mam do was pytanie, jest do zdobycia 5 arcymistrzowskich schematów, wiec w Corvo Bianko jest 5 wieszaków na zbroje okej, ale na miecze mam tylko 8 miejsc ? W głównym pokoju mam 2, podwójne stojaki, zaraz na prawo po wejściu mam jeden podwójny(stoi na regale) i 2 pojedyncze wieszaki na ścianie Też tak macie ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2017 Czekam na BUSOTO MODO, i wtedy się porządnie zabiorę za ten dodatek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 11 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) mój kumpel wytrawny znawcy gier pisanych na PC mówi, że Wiedzmin skończył się na 1 bo pózniej mówi, że za mało jest mięska czyt. grywalności. Prawda to? Najlepiej odpowie mu na to sam Geralt, rzuć kumplowi linkiem: Edytowane 11 Lutego 2017 przez Wredny 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Zacząłem KiW, czy mi się wydaje czy dodali jakiś filtr graficzny w ruchu? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 (edytowane) Zacząłem KiW, czy mi się wydaje czy dodali jakiś filtr graficzny w ruchu?Silnik graficzny trochę usprawnili w tym regionie. Edytowane 13 Lutego 2017 przez McDrive Cytuj Odnośnik do komentarza
kacprzak1991 196 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 mój kumpel wytrawny znawcy gier pisanych na PC mówi, że Wiedzmin skończył się na 1 bo pózniej mówi, że za mało jest mięska czyt. grywalności. Prawda to? Najlepiej odpowie mu na to sam Geralt, rzuć kumplowi linkiem: Przez Ciebie mam ochotę odpalić Wieśka po raz kolejny ;p ale nieee.... wszystko przeszedłem 2krotnie przy okazji robiąc platyne i ponad 200h nabiłem lekko. Tak czy siak kiedyś bedzie trzeba wrócić, co za gra :p Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 15 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2017 He heh, ja jeszcze się bawię. Odstawiłem na dość długo, ale wróciłem, by zrobić Krew i Wino. W sumie już ukończone, nawet dwa różne zakończenia widziałem, ale nie spodobało mi się to, które zrobiłem ostatnio, więc jeszcze cofnę się do innego save i zrobię tak, bym miał poczucie, że tak miało być (ok, wymówka, żeby jeszcze troszkę z Geraltem pobyć). W każdym razie po tym jeszcze jakieś dwa poboczne mam do zrobienia i jedno popierdółkowate trofeum (za rozwalenie zamrożonego przeciwnika) do 100% i koniec... :/ Z jednej strony cieszę się, że w końcu z czystym sumieniem zwolnię sporo miejsca na dysku twardym, a z drugiej smutek... Ale zawsze jest edycja GOTY i kompletna - można dobić kolejne dwie platynki (raczej żartowałem, bo mimo uwielbienia, nie wyobrażam sobie ponownego przechodzenia takiego molocha... chociaż...) Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 No i chuj no i cześc, jakość usług sieciowych w pełnej krasie Kupiłem w promocji dodatek "Krew i wino". Wsadziłem płyte z Wieśmakiem, sciagnęło mi najnowszy ptach 1.31, zainstalowało dodatek. No i w menu głównym gry nie wykrywa go OK, poświęciłem się, odinstalowałem całość. Potem ściągnąłem na nowo aktualizację, wszystkie dodatki. No jest, w koncu "Krew i wino" wykrywa mi w menu głównym i można odpalić związany z nim quest Oczywiście to zakupy w sklepie Sony, więc jakis haczyk musi być. Zamiast dialogów i opisów celu misji prawilnie po polsku, wyskakuja mi tego typu cuda, nie wyswietla mi tekstu ogłoszenia, po ktorym trafiasz do misji inicjalizującej dodatek, jeden wielki festiwal bugów Z poziomu bibloteki jeszce raz ściagnąłem i zaisntalowałem dodatek-wciąz to samo. Juz dla beki zrobiłem odbudowe bazy danych, oczywiście zero efektu. Ktos ma jakies pomysły, czy pozostaje infolinia Sony? Bo w sumie az tak wielkiego ciśnienia nie mam, chuj z 40 zetami, usunę to rakotwórcze gówno z dysku i zapomnę, bo raczej kolejny raz wszytskiego ścągać nie mam ochoty EDIT: Jednak zadzwoniłem na infolinię i... moja wersja gry jest niekompatybilna z dodatkiem, nie zgadza sie kod CUSA z grzbietu okładki Pal licho, że gra kupiona oficjalnie w polskiej dystrybucji, nie sa mi w stanie niczego zaoferować i pomóc Gdyby komus zachciało sie jednak skorzystac z oferty PS Store, to jesli macie na grzbiecie okładki kod CUSA 01440 nie polecam zakupu. Sony powie wam, że możecie spierdalać No beka trochę Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 Gdyby komus zachciało sie jednak skorzystac z oferty PS Store, to jesli macie na grzbiecie okładki kod CUSA 01440 nie polecam zakupu. Sony powie wam, że możecie spierdalać No beka trochę Nie siej fermentu, to że Ty masz takiego pecha, nie oznacza, że to jakaś norma - W3 kupiłem na nocnej premierze w MM (czyli polska dystrybucja), kod CUSA również 01440, wszystkie dodatki (te naście darmowych jak i dwa duże rozszerzenia) zakupione/ściągnięte z PS Store i ŻADNYCH tego typu przygód. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 18 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2017 To raczej oczywiste, że konsultantka Sony bzdury gada, bo tych wersji premierowych zeszły grube tysiące, a nigdzie w necie opisu takich problemów nie znalazłem. Typowe granie w ch**a tych szmondaków. Problem pewnie nie po stronie podstawki na płycie tylko wersji dodatku ściąganego z PSN. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Hmm... Pozamieniali wersje na PS Store? Przecież też mam z tego źródła i śmiga. Może to kwestia kolejności - nie pobierać przy zainstalowanym najnowszym patchu czy jak... Ja dodatki pobrałem każdy na premierę, a dopiero później pojawiły się najnowsze łatki, więc może jest jakiś błąd, gdy robisz to na odwrót, cholera wie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2017 Najlepiej uderzyć z tym do CD Projekt. Serio, bez zbędnej beki Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pytanko: mam edycję goty i nie mogę ściągnąć dodatków (16 dlc) między innymi tego ze specjalnymi atakami wykańczającymi. Czy już mam to zainstalowane? W psstore jest to zassania,a na liście pobranych pokazuje błąd że nie można znaleźć w psn. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 24 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 Pytanko: mam edycję goty i nie mogę ściągnąć dodatków (16 dlc) między innymi tego ze specjalnymi atakami wykańczającymi. Czy już mam to zainstalowane? W psstore jest to zassania,a na liście pobranych pokazuje błąd że nie można znaleźć w psn. Tak, w GOTY to już powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 27 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jestem mile zaskoczony.Ograłem W3 zaraz po premierze - platynka.Ograłem Serca z kamienia zaraz po premierze - komplet dzbanków.Dopiero teraz naszło mnie na Krew i Wino, wygląda cudnie, dobrze znowu wrócić do tego świata.Ale poziom trudności.... jest jakiś podbity albo mi się wydaje ? :)Wszedłem w dodatek na 65 poziomie i w byle zadaniu pobocznym leją mnie jak burego psa !NG+ leciałem na najwyższym poziomie trudność ale podstawka to był spacerek a tu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Sorry za post pod postem ale rzadko ktoś tu pisze :)Pytanie:Zacząłem zadanie poboczne "Awantura o wino", pogadałem z Matyldą a następnie z kolesiem - od obojga przyjąłem zlecenie.Postanowiłem sobie dokończyć to później aby trochę pchnąć fabułę.W tym momencie jestem na etapie spotkania z pucybutem w wątku głównym, próbuję wrócić do "Awantury o wino" ale już tego nie mam w zadaniach pobocznych :(Czy zadanie znika ? Nie miałem żadnego info o punkcie bez powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Sprawdzałeś w zakładce "zakończone niepowodzeniem"? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Nie, musiałby po prostu sprawdzić w poradniku jaki jest następny krok w wykonywaniu tego zadania i iść w tamto miejsce. Miałem podobnie, że wrąbało mi informacje i musiałem sprawdzić po kolei z poradnikiem te zadania. Dopiero wtedy pojawiały się aktualizacje w menu :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikołaj 348 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Poszwędałem sie po Tusą po długiej przerwie. Jaka ta gra jest pyszna, chrystusie niebieski, powinni Geraltowi pomnik postawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Poszwędałem sie po Tusą po długiej przerwie. Jaka ta gra jest pyszna, chrystusie niebieski, powinni Geraltowi pomnik postawić.Popieram, ale z nogami z drewna bo sterowanie jest makabryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ja gram od nowa i na poczatku mnie swedzialo to sterowanie, potem sobie przypomnialem ze jest opcja 'alternatywna' responsywnosci Wiesia i od razu wszystko zrobilo sie przyjemniejsze. Jestem wlasnie w Novigradzie, znowu robie co tylko sie da i przy okazji sobie notuje to czy tamto powoli szykujac sie do najdluzszego posta jakiego kiedykolwiek napisalem, w dodatku nie w naszym jezyku. Dzieki temu zaczalem zauwazac sporo rzeczy ktore wczesniej mi umknely, fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Nie no, trzeba przyznać że spaczowane sterowanie jest o niebo lepsze i idzie się nie wkur.wić. Nawet Płotka nie jest aż tak zyebana, chociaż to nadal rak no ale pokażcie mi grę z dobrą jazdą konną oprócz RDR. W MGS V też to fest wkur.wiało. Mój osobisty raczek to te open worldowe zapychacze i to też nie wszystkie. Gniazda, obozy i strefy z potworkami jak Cię moge, ale te kontrabandy to redzi mogą sobie w rzyć wsadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ogolnie to jest fajne bo autentycznie robic tego nie trzeba, ani do trofek, ani do jakis magicznych punktow za ktore sakwe ulepszysz etc. No i co jest absolutnie najlepsze, to ze nie ma zadnych pyerdolonych znajdziek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 To mi się podoba, ale tak już mam że w tych gierkach lubie wszystko odznaczyć co jest do odznaczenia. W całej grze jedynie do tych kontraband musze się zmuszać. No ale, gusta guściki. Jedni rzygają gwintem a dla mnie to jest jeden z największych skarbów tej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi