Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma siły, day one i zastanawiam się nad preorderkiem żeby wieprzka zapiekło pod krzyżem

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Tylko GOTY z biedronki. Moze byc tez nie z biedronki, ale GOTY.

Opublikowano
13 minut temu, _Be_ napisał:

Ja tam biorę day one na XOX nie oszukujmy się, nie wytrzymacie hype jak gra już wyjdzie xD 

Tu nie chodzi o sam Hype tylko o spoilery.

Nie oszukujmy się, ale nawet jak będziesz mocno chciał to i tak ich nie unikniesz przez następne pół roku do wydania next genów.

Opublikowano
13 minut temu, Starh napisał:

Nie oszukujmy się, ale nawet jak będziesz mocno chciał to i tak ich nie unikniesz przez następne pół roku do wydania next genów.

A nie wiem, nie przejmuje sie spoilerami. 

Opublikowano

Ta gra jedynie jak z trailerów będzie wygląda na mocnej blaszce (w sumie same story jak z wiedźmakiem). Nawet kox nie udźwignie takiej rozdziałki ze stałym klatkarzem niestety. A na amatorach to nawet nie chce widzieć jak ta gra będzie wyglądać biedacko.

Pamiętam jak mass effecty klaktowały na ps3, tutaj pewnie będzie podobnie :rotfl:

Opublikowano

U mnie też XOX.

Najgorzej, że mogą to jeszcze opóźnić.

Inna sprawa, że Scarlet będzie za 1,5 roku, ale w sumie nie wiadomo jak PS5, ale chyba nie jednak w podobnym okresie co konsola MS.

Opublikowano
15 minut temu, Starh napisał:

Gra jest podobno mocno nieliniowa, więc ciężko tu o spoiler psujący całą zabawę, typu kto jest origami killerem. 

Opublikowano
1 godzinę temu, Mejm napisał:

Za to wiem jak rozpoznac frustrata.

Co tam krzyczysz ku.rwo-biedaku?

Pokaż ukrytą zawartość

great_grey_wolf_sif_combat_ready.jpg?v=1

maxresdefault.jpg

sif-the-great-grey-wolf-large.jpg

maxresdefault.jpg

15C3835128D035004F5C6D1B7F2863FDA784347D

Na 90% ten trailer nie będzie występował w grze jako cutscenka. W grze ta akcja zapewne będzie wyglądać inaczej, szczególnie, że twórcy często powtarzają jak bardzo liczy się wczucie w postać i obserwowanie świata z FPP. Po za tym, Redzi bardzo często wypuszczali do poprzednich gier VGA nie na silniku gierki. 

Opublikowano

Te trailerki to czysty bullshot, ale może zostanie trochę graficzki w retail wersji.

Opublikowano

Też się zastanawiałem. 

Opublikowano

Keanu i ruch generujący im pod tymi  postami, wszystkie komentarze praktycznie nawiązują do CP2077, no ale główkujcie dalej. 

Opublikowano
  • Autor

Faktycznie geniusze marketingu, wklejenie posta z nowym filmem Keanu w Netflixie w dniu zapowiedzi Keanu gdzie indziej. Czuć duch Dona Drapera.

Opublikowano

No tak nadal to ma dużo wspólnego z grą. 

Opublikowano

Lepszy ten jeden post niż wasze (pipi)posty o tym ze keanu nie ma nic wspolnego  z c2077.

Opublikowano

Też chcę napisać posta z Keanu.

O, udało się :cool2:

Opublikowano
2 minuty temu, milan napisał:

Lepszy ten jeden post niż wasze (pipi)posty o tym ze keanu nie ma nic wspolnego  z c2077.

ale daj bluberowi marudzić w spokoju przez te ostatnie miesiące jego eżycia :pawel: 

Opublikowano

info prosto od twórców

Cytat

kochani, dziękujemy za duży odzew i zachwyty nad datą premiery, wiemy ze czekacie na kolejny gameplay i obiecujemy go wam jak najszybciej dostarczyć.

Wszystkie komentarze są mega pozytywne, poza jednym przypadkiem który od rana zalewa nas prośbami o  zmianę daty premiery na 22 czerwca.

Pozdrawiamy

Opublikowano
16 minut temu, Pupcio napisał:

ale daj bluberowi marudzić w spokoju przez te ostatnie miesiące jego eżycia :pawel: 

Nie tylko ja marudze syneczq 

Opublikowano

Ta cała kooperacja CDPR-Keanu może skończyć się tylko w jeden sposób

dbe0a503449edd694e56f1005586bf85.png