eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 26 minut temu, Mejm napisał: xDDDDDD Tak, na bank opoznili zeby dopchac kolanem pacza w 21 dni xDD Nie wiem co trzeba miec w glowie, zeby sie ludzic, ze na premiere gra bedzie kompletna a devowie pojda na urlop. Ta gra bedzie latana miesiacami. Ja tylko mowie co wiem od swoich insajderow Gdy pisałem ze gra będzie przełożona dawno temu, była beczunia, ostatnio pisałem ze current geny są niegrywalne, nowa generacja nie trzyma klatek a najlepsza wersja jest na PC. Dzis nastąpiło tylko potwierdzenie tego co pisze, chociaż plan był taki żeby wydać najpierw grę i ja załatać przed świetami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Proponuję przenieść Cyberpunka do działu "Polactwo" - będzie tam pasować Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Wymagaie rzetelnosci od najwyzej wycenianiej gieldowej spolki robiacej gierki w Europie = polactwo. Ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A wydali by to w końcu na PC i za jakiś czas zoptymalizowaną wersję na konsole. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ale jest premiera kikutgenow i kazdy chce sie pogrzac w jej blasku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No to Mejm przynajmniej z rok na PS3 pogra jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No moze tak byc bo po tym co prezentuja nextgeny ceny ps4 nie spadna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A co prezentują? W przeciwieństwie do tej generacji zapowiadają się bardzo spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 51 minut temu, nero2082 napisał: słabo grywalna na której platformie? PS4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, eX4cT_PL napisał: PS4 Jak już to bazowy Xbox One z 2013 o czym wiadomo od pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A miałem ryzykować z bazową ps4 i day one xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Patricko 1 382 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ależ wersja na płycie bez patchy musi być masakrą. Cytuj Odnośnik do komentarza
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 1 minutę temu, Figuś napisał: Jak już to bazowy Xbox One z 2013 o czym wiadomo od pół roku Do tego nie potrzeba insajderow Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) 1 hour ago, Figuś said: Myślę że chcą ominąć dzień bez Cyberpunka na Reseterze który został ustalony na 20 listopada ze co kuu rwa? xd co do przesuniecia: co za nieudaczniki yebane xd tak jak wielu pisalo wyzej, gra jest pewnie dziurawa jak dupa hardkorowego koksa nasuwa sie pytanie: po co te debile zapowiadaly premiere na kwiecien ? xd Edytowane 27 Października 2020 przez Andżej Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 6 minut temu, Andżej napisał: ze co kuu rwa? xd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 48 minut temu, Mejm napisał: Po co ci insider? Poczytaj co pisza o firmie na gowork i wyciagnij wnioski. Nawet wszedłem dla beki poczytać najpopularniejsze opinie: Cytat plusy: - ładne biuro - można czasem pogadać z kimś z zarządu - darmowe piwko na imprezach - czasem rozdają koszulki lub stare gry - zgniatarka do plastikowych butelek i duży wybór herbat - jak ktoś jest niedowartościowany to może się pochwalić na fejsie że tu pracuje i to by było na tyle, serio minusy: - dziwne zasady nieprzystające do branży – raz ci mówią że luz i krótkie spodenki, a potem dziewuchy z HR próbują prać mózgi jak w jakimś korpo z Mordoru, to bank czy się gry robi? - zgłaszasz uwagi? dostaniesz w pakiecie kilka spotkań kołczingu od dziewuch z HR jak się uśmiechać i że tak naprawdę to nie myślisz to co myślisz, a to co ci się nie podoba tak naprawdę ci się podoba, tylko jeszcze tego nie zrozumiałeś, bo to cd projekt i zrobiliśmy wiedźmina, więc musi być super wszystko i zawsze, nie rozumiesz to zrozumiesz - ocena pracownika jak z grupy przedszkolnej 4-latków – co miesiąc dostajesz medaliki, pucharki i łapki w górę (lub w dół), a spróbuj się zaśmiać że dziecinada to – patrz punkt 2 - niby wszyscy miło „cześć, cześć”, a jak spróbujesz wnieść uwagę do wypowiedzi managera (zwanego tutaj dumnie LEADEM), to grożą ci konsekwencje związane z łapkami w dół albo gorzej (patrz punkt 2), chyba nie myśleliście, że ten dziecinny system jest tylko dla beki - miało być miło, a managerowie udają że cię nie widzą na korytarzu, z plebsem się przecież nie rozmawia - dotyczy panisk na stanowiskach kierowniczych a nie zarządu który jest bardziej w porządku niż paniska - ludzie z pasją? są, ale się pochowali i pracują, za to widać dużo takich co w gry w ogóle nie grają i psują atmosferę - poznam jak się robi gry! – nie poznasz, bo nie dostaniesz dostępu do większości materiału a ludzie nie chcą rozmawiać, tylko patrzą wilkiem coś za jeden i kontrolują każdy twój ruch - pogram sobie w gry! – nie, nie pograsz, bo tu się robi gry a nie w nie gra, nawet piłkarzyki zniknęły bo ktoś w nie grał - nawiedzeni fanatycy - cyt. „mógłbym tu pracować za darmo” „kocham Adama B.” - regionalny folklor – „jestem nerdem, ubiorę się w szlafrok i klapki, może ktoś mnie zauważy” - niedojrzałe małolaty - „byłem na imprezie”, „będę na imprezie”, „mam kaca, więc wciąż jestem na imprezie”, „kiedy beer Friday?”, „idziemy do kina, yeee!, before przed wejściem?” – przynajmniej browar z firmowej lodówki sprzątnijcie, bo wstyd przed gośćmi kiedyś będzie - lansiarze - „pokażę swoje nowe białe buciki / pomaluję włosy na fioletowo / będę spacerować pół dnia z pieskiem po biurze albo najlepiej pięcioma żeby dostać +10 do lansu w towarzystwie” – to schronisko dla zwierząt czy gry się robi? - moje konto bankowe płakało jak widziało co na nie wpływa, nigdy nie widziało mniejszego datku, ale tutaj pracuje się dla wartości a nie pieniędzy, tak mówili na początku, tylko w sklepie mówią że nie akceptują tego środka płatniczego - bonusy obiecywali duże i pewnie takie były ale nie dla mnie i innych maluczkich, za to widziałem na parkingu kto maluczki nie był - nadgodziny są płatne ale jak ci je pozwolą rozliczyć – jak myślicie, zawsze pozwalają? przecież nie musisz siedzieć po godzinach, nikt nie każe, tylko praca ma być na czas - szkolenia? rozwój? plan na pracownika? - cyt. ”eeee yyyy eeeee a nie masz zakresu obowiązków?”, „nie narzekaj, wiesz ile osób chce być na twoim miejscu?” Rozważ wątpiący kandydacie przy dobrym trunku, czy aplikując tutaj zmierzasz w dobrym kierunku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 A co to za issues and concerns ? zreszta nie chce wiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No jak w firmie jest wiecej HRowcow niz devow to potem przekladasz premiere 3x. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 (edytowane) Kicinski (pipi)o (pipi)ana przestań mi premiere cyberpunka przesladować Edytowane 27 Października 2020 przez Bartg 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 4 minuty temu, oFi napisał: Nawet wszedłem dla beki poczytać najpopularniejsze opinie: Tyle warci ci insajderzy z forum, gra śmiga, w pracy wszyscy szczesliwi, drinki z palemka. Nie chce mi sie szukac teraz tych postow 2 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 No, sprite dawno się tu nie pokazywał z informacjami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ja mam wrazenie, ze insider spritea to wlasnie w HR robi xDDD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 "The game went bronze". Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Będzie 2021 jak nic. Brać wolne bo gierka wychodzi to tak trochę średnio. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Ech, a już był hype na ten listopad i pierwszą grę do kupienia na Series X Teraz to już nie wiem czy w ogóle bawić się w granie przed świętami, to już może lepiej czekać na ten patch next genowy i w ogóle dać im połatać jakieś premierowe bugi. 1 minute ago, mozi said: Będzie 2021 jak nic. Brać wolne bo gierka wychodzi to tak trochę średnio. A nawet już brałem. Normalnie średnio, ale w tym roku i tak lipa z wyjazdami, USA poczeka, więc trochę urlopu mi zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi