Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

Znajomy zrobił preorder ceyfowej wersji na XSX po najnowszym NCW. Ja się wstrzymuje.

Opublikowano
W dniu 17.11.2020 o 19:41, eX4cT_PL napisał:

Ogólnie rzecz ujmując, jeśli ktoś to wezmie na premierę to dobry błazen.

Jak coś wiesz to powiedz o co chodzi a nie spacerujesz po temacie owiany peleryną tajemnicy i w sumie jedyne co powiedziałeś to to, że wiesz jak gra chodzi i kupujący na premiere to błazny - i to tyle. Ludzi stresujesz.

Opublikowano

Słuchaj, on jest chyba jedyną osobą na forum, która wie jak ta gra chodzi. To nie są takie proste rzeczy. Może powie nam po premierze kto wie.

Opublikowano

Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery.

Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości.

Granie na odchodzącej generacji odradzam.

Opublikowano

Panie, czyli brać na PC i cieszyć się bezproblemową rozgrywką? :sapek:

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Panie, czyli brać na PC i cieszyć się bezproblemową rozgrywką? :sapek:

PC najlepsza wersja.

Opublikowano

Tylko nikt nie wie co to znaczy "odpowiednio mocny". Wymagania które podali nie są wysokie, ale one chyba nie biorą pod uwagę ray tracingu.

Opublikowano

Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę.

Opublikowano
Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę.

To chyba tylko ja nie wiem o co kaman. Wziąłem Wieśka na premierę, ogrywałem na facie ps4 i poza paroma dropami fps na bagnach itp ukonczylem gre a zaraz potem wbilem platyne.
Opublikowano

Też grałem w W3 na premierę i na szczęście nie spotkałem się z ani jednym zepsutym questem, a problemów technicznych jako takich to może bym na palcach jednej ręki zliczył.

Opublikowano
1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał:

Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery.

Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości.

Granie na odchodzącej generacji odradzam.

Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie  screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe.

Opublikowano
24 minuty temu, Faka napisał:

Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie  screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe.

To nie jest absolutnie zrozumiałe.

Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja.

Opublikowano

Rozyebali tym trailerem. Godnie zakończyli serie Night city wire....no życzę im żeby gra była kozacka z całego serduszka.

Opublikowano

Dajcie zdechnąć już tym jaguarom, może jeśli okaże się totalną kichą na bazowych konsolach i ludzie dadzą temu upust na metacritic to inne firmy (ms zwłaszcza) odpuszczą sobie z tymi crossgen gierkami szybciej niż za 2 lata. 

Opublikowano
20 minut temu, estel napisał:

To nie jest absolutnie zrozumiałe.

Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja.

Moim zdaniem powinni iść na przykładzie Techlandu z Dying Light, co powiedzieli bez ogródek, że konsole PS360 to niesamowite ścierwa dla tej gry i wydali na nowe, co wyszło im tylko na plus, tak tutaj tego CDP, nie rozumiem, że się srają z tymi jaguarami. Dawno bym miał to w pompie i wywalił na nowe generacje i pc, a tak qwa yebali się obsuwami i uj wie czym jeszcze w tym studiu za wygibasy robili.

Edytowane przez Faka

Opublikowano

edit:

CloudySimilarGallowaycow-size_restricted

:notbad:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

@Faka tylko wtedy te konsole były na rynku od półtora roku, tutaj minie raptem miesiąc. 

Sam jednak zamówiłem dziś PS5 i na PS4 chyba tylko zobaczę jak to działa, a ogrywał będę na nowej generacji. Chyba, że konsola będzie wcześniej.

Opublikowano
15 minut temu, Bigby napisał:

edit:

CloudySimilarGallowaycow-size_restricted

:notbad:

:isee: