Opublikowano 18 listopada 20204 l To jak to wygląda @eX4cT_PL, 1080p przy 30 fpsach na Series X? Dużo bugów?
Opublikowano 18 listopada 20204 l Znajomy zrobił preorder ceyfowej wersji na XSX po najnowszym NCW. Ja się wstrzymuje.
Opublikowano 19 listopada 20204 l W dniu 17.11.2020 o 19:41, eX4cT_PL napisał: Ogólnie rzecz ujmując, jeśli ktoś to wezmie na premierę to dobry błazen. Jak coś wiesz to powiedz o co chodzi a nie spacerujesz po temacie owiany peleryną tajemnicy i w sumie jedyne co powiedziałeś to to, że wiesz jak gra chodzi i kupujący na premiere to błazny - i to tyle. Ludzi stresujesz.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Słuchaj, on jest chyba jedyną osobą na forum, która wie jak ta gra chodzi. To nie są takie proste rzeczy. Może powie nam po premierze kto wie.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery. Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości. Granie na odchodzącej generacji odradzam.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 3 minuty temu, Bigby napisał: Panie, czyli brać na PC i cieszyć się bezproblemową rozgrywką? PC najlepsza wersja.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Tylko nikt nie wie co to znaczy "odpowiednio mocny". Wymagania które podali nie są wysokie, ale one chyba nie biorą pod uwagę ray tracingu.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Jeśli gra będzie miała tyle problemów co Wiedźmin 3 na premierę (a patrząc na jedną z firm z którą znowu współpracują przy testowaniu i rozbudowanie którym się chwalą, może być nawet gorzej) to i RTX 3090 nie pomoże. Nie był bym zaskoczony jak by części questów nie dało się ukończyć na premierę.To chyba tylko ja nie wiem o co kaman. Wziąłem Wieśka na premierę, ogrywałem na facie ps4 i poza paroma dropami fps na bagnach itp ukonczylem gre a zaraz potem wbilem platyne.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Też grałem w W3 na premierę i na szczęście nie spotkałem się z ani jednym zepsutym questem, a problemów technicznych jako takich to może bym na palcach jednej ręki zliczył.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 1 godzinę temu, eX4cT_PL napisał: Jak już wspominałem, jako jedyny pisałem tu to przesunięciach premier, jako jedyny pisałem w jak opłakanym stanie była produkcja ze zaliczyła kolejna obsuwę zamiast dostać patcha w dniu premiery. Nie mogę oczywiście pisać o wszystkim co na tym forum powinno być zrozumiałe, jedyna sensowna platforma do grania jest Series X, One X, PS5 i PS4 Pro, a mimo to gra nie trzyma klatek i jest screen tearing, w zadymie gra jest porównywalna z bagnami w wiedźminie i to na nowej generacji, nie mogę napisać o rozdzielczości. Granie na odchodzącej generacji odradzam. Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe.
Opublikowano 19 listopada 20204 l 24 minuty temu, Faka napisał: Chcesz mi powiedzieć, że na konsolach nowej generacji, tj. SeX i PS5 będzie screen tearing i nie trzymanie betonowych 30 klatek? Ciężko mi w to uwierzyć, że konsole 10 i 12 teraflopsów, nie będą w stanie dostarczyć w miarę normalnej i przyzwoitej ludzkiej formy grania. Na Koxa i PS4 pro to kładę knagę, bo to zrozumiałe. To nie jest absolutnie zrozumiałe. Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Rozyebali tym trailerem. Godnie zakończyli serie Night city wire....no życzę im żeby gra była kozacka z całego serduszka.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Dajcie zdechnąć już tym jaguarom, może jeśli okaże się totalną kichą na bazowych konsolach i ludzie dadzą temu upust na metacritic to inne firmy (ms zwłaszcza) odpuszczą sobie z tymi crossgen gierkami szybciej niż za 2 lata.
Opublikowano 19 listopada 20204 l Powoli pojawiają się też kolejne wrażenia z gry. https://www.ign.com/articles/cyberpunk-2077-the-final-preview https://www.gamespot.com/articles/we-played-16-hours-of-cyberpunk-2077-and-the-best-part-was-the-people/1100-6484603/ https://www.pcgamer.com/i-love-being-a-cyber-samurai-and-other-revelations-from-playing-15-hours-of-cyberpunk-2077/
Opublikowano 19 listopada 20204 l 20 minut temu, estel napisał: To nie jest absolutnie zrozumiałe. Patrz ile jest sprzedanych sztuk PS4/Xbox One na rynku. To są rynki docelowe tej gry. Nie nowa generacja. Moim zdaniem powinni iść na przykładzie Techlandu z Dying Light, co powiedzieli bez ogródek, że konsole PS360 to niesamowite ścierwa dla tej gry i wydali na nowe, co wyszło im tylko na plus, tak tutaj tego CDP, nie rozumiem, że się srają z tymi jaguarami. Dawno bym miał to w pompie i wywalił na nowe generacje i pc, a tak qwa yebali się obsuwami i uj wie czym jeszcze w tym studiu za wygibasy robili. Edytowane 19 listopada 20204 l przez Faka
Opublikowano 19 listopada 20204 l @Faka tylko wtedy te konsole były na rynku od półtora roku, tutaj minie raptem miesiąc. Sam jednak zamówiłem dziś PS5 i na PS4 chyba tylko zobaczę jak to działa, a ogrywał będę na nowej generacji. Chyba, że konsola będzie wcześniej.