Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
10 minut temu, number_nine napisał:

napisałeś to w kontekście fabuły, a biorąc pod uwage rzetelność autora daje Ci tylko znać, że lepiej ostudzić zapał i nie czekać na historię dłuższą niż w podstawce. w ogóle czytanie recenzji na ppe XD

Nie czytałem, to nie wiem. Wrzuciłem tylko info o czasie przejścia z tabelki na dole, jest to rzetelna informacja, którą ciężko przekłamać i pojawiała się też w innych recenzjach :).

Wniosek, że na PPE recka kupiona jest i tak mocno z twoje doopy, ale ok.  

30 godzin - na full

15-20 średnie przejście

<15 jak bardzo się starasz, info z PC Gamer, jak Ci tak bardzo nasz portal plotkarsko gamingowy przeszkadza 

https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-how-long-is-phantom-liberty/

Edytowane przez KrYcHu_89

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano
6 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Wniosek, że na PPE recka kupiona jest i tak mocno z twoje doopy, ale ok.  

z dupy to jest to stwierdzenie, bo nigdzie nie napisałem, że recka kupiona, tylko że autor jest dupolizem cdp i nigdy nie będę się sugerował jego opinią po tej jego krucjacie przy premierze cp2077. Srasz sie jak gimbus a tylko chciałem Ci powiedzieć, żebyś się nie nastawiał na story na ponad 20 godzin po opinii jakiegoś randoma z klapkami na oczach

Opublikowano
Teraz, number_nine napisał:

z dupy to jest to stwierdzenie, bo nigdzie nie napisałem, że recka kupiona, tylko że autor jest dupolizem cdp i nigdy nie będę się sugerował jego opinią po tej jego krucjacie przy premierze cp2077. Srasz sie jak gimbus a tylko chciałem Ci powiedzieć, żebyś się nie nastawiał na story na ponad 20 godzin po opinii jakiegoś randoma z klapkami na oczach

Ty srasz, PC Gamer też wspominał o tym samym czasie rozgrywki, też dupolizy, ja jebie, obudź się kozaku. Dobranoc

Opublikowano

PPE jako źródło czegokolwiek xD Bądźmy poważni, to gównostronka nastawiona na generowanie wojenek, klików i wrzucająca newsy z dosłownym tłumaczeniem wyplutym przez translator (i to chyba taki z płyty CD z lat 90, bo byki są sadzone aż miło).

Opublikowano

image.png.98fb0b8dbbb2f9047097f8baadf991f9.png

Nie widzę kontekstu fabuły, ino czas rozgrywki z wliczoną w to fabułką i tyle. Nie ma co demonizować CDP, nie chcesz nie kupuj, fakty są, że jest tutaj dużo contentu i tyle. 

1 minutę temu, Bzduras napisał:

PPE jako źródło czegokolwiek xD Bądźmy poważni, to gównostronka nastawiona na generowanie wojenek, klików i wrzucająca newsy z dosłownym tłumaczeniem wyplutym przez translator (i to chyba taki z płyty CD z lat 90, bo byki są sadzone aż miło).

https://www.pcgamer.com/cyberpunk-2077-how-long-is-phantom-liberty/ jprdl Czy Wy umiecie czytać ? 

Dobra nie wrzucam już info o czasie rozgrywki, bo widze, że mówię nieprawdę i wszyscy kłamią i liżą dupę xD. 

Opublikowano
4 minuty temu, LukeSpidey napisał:

Przy obecnym buildzie gry na czym w to lepiej zagrać, PS5 czy XSX? 

Nie było jeszcze patcha, ale Series X w Cyberze zawsze minimalnie lepiej wypadał, to się pewnie nie zmieni. 

Opublikowano
25 minut temu, KrYcHu_89 napisał:

Dobra nie wrzucam już

Z ppe najlepiej nic nie wrzucaj, wyjdzie z korzyścią dla całej zagrajmerskiej rasy :kaz:

Opublikowano
8 minut temu, Bzduras napisał:

Z ppe najlepiej nic nie wrzucaj, wyjdzie z korzyścią dla całej zagrajmerskiej rasy :kaz:

No doobra, ale i tak wiadomo, że wszyscy tam wchodzą od czasu do czasu na humorku :D. 

Opublikowano
5 godzin temu, Plackus napisał:

V Vampir gotowy na nowe przejście 

Odliczamy 

18ab72d194425-screenshotUrl.jpg

patch na PC 54 GB downloadu. :D

image.png.14183fea6fd7497ad717fc5352e93fb2.png

Opublikowano

Kurczę, nie wiem czy zaczynać grę od nowa (nabite 50h) czy docisnąć na starym zapisie. Chyba mi się nie chce grać od początku, a w końcu dojrzałem do decyzji o ukończeniu tego tytułu.

Opublikowano

Jaka wersja się pobiera? 1.6.3.0?

Opublikowano

Mi pomógł restart konsoli i ściąga się patch na xsx.

Opublikowano

Trochę dziwna sprawa z tymi wszelkimi consumables przerobionymi na itemy z cooldownem bez limitu. Myślałem, że przepadły mi wszystkie przedmioty, a tu się okazuje, że wszystko jest nieskończone, ale bazujące na cooldownie. Nie wiem, co o tym myśleć, choć faktem jest, że od strony balansu to może być zmiana na lepsze.

Opublikowano

Już widzę bugi w patchu i to fest wkurwiające. Przykład rozmowa jest zepsuta, bo się nie da cofnąć do poprzednich pytań, kurwa, trzeba wyjść, oddalić się i chuj, żeby wrócić do początkowych dialogów z wyborami. No nie

Opublikowano
21 minut temu, Plackus napisał:

@tjery

Czekamy na screeny z wersji PC :obama:

Ja ogrywam na ps5

Zrobi się ;) ogólnie zrywa beret i dodatkowo sporo poprawili wydajność, teraz z pathtracingiem i DLSS Quality 100-120 fps, także w ruchu jest moc ;)

Pierwsze co się rzuca w oczy to to, że miasto dostało drugie życie, nie wiem jak na konsolach, ale na PC ruch uliczny i ilość przechodniów znacznie wzrosły, wcześniej głównie w pobliżu centrum czuć było, że miasto "żyje", teraz wszędzie. Nie ma już pustych ulic i chodników po oddaleniu się na obrzeża. No i auta już nie jeżdżą jak po sznurku, zmieniają pasy itd. DO tego patrole policji, więcej się dzieje na ulicach, wygląda to o wiele bardziej naturalnie.