Skocz do zawartości

Cyberpunk 2077

Featured Replies

Opublikowano
6 godzin temu, estel napisał:

Ten rzucony tak o komentarz o usunieciu biegania wywola troche zamieszania na reddicie.

W przypadku każdej innej gry na forum już by były 2 strony beki i xddd downogorad.

Cóż, nie pierwsza kiepska rzecz z tej gry.

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Co to jest za gowno pierdolone to ja nawet nie. Powoli zaczyna brakowac mi cierpliwosci. Dzisiaj trzy razy mi sie gra wypierdolila na ps5. 3 RAZY. Doliczajac wczorajszy to wywalilo mnie 4 razy przez m

• Co do mechanik, to można inwalidów leczyć dotykiem.

• No cześć co tam?    @MaZZeo kasuj konto

Opublikowano

No a co się ludzie mają pieklić jak nie wiadomo jak ta zmiana wpływa na rozgrywkę. To nie jest kontynuacja gry gdzie można ocenić jak pewne zmiany w rozgrywce zmienią odbiór gry. 

Opublikowano

Usuniecie każdej mechaniki z gry zawsze wplynie negatywnie na gameplay, tutaj podobno zwolennicy.

Edytowane przez aph

Opublikowano

Wszyscy byliby zgodni co do tego, że jakby twojego któregoś z kolei altera w końcu permanentnie usunęli z forum było by to dla nas pozytywne

Opublikowano
34 minuty temu, aph napisał:

Usuniecie każdej mechaniki z gry zawsze wplynie negatywnie na gameplay, tutaj podobno zwolennicy.

Ja tam nie jestem np. fanem mechaniki trwałości z ekwipunku albo skradania, więc bardzo chętnie bym je wyrzucił z kilku gier.

Opublikowano

A to już Twoja opinia. Bieganie po ścianach, raczej fajny patent imo.

Opublikowano

Tak jak twoją opinią (błędną) jest to, że zawsze usunięcie czegoś wpływa negatywnie na gameplay. 

Jeżeli zaś chodzi o samo bieganie po ścianach to owszem, szkoda że usunęli, no ale może dali coś innego w zamian. Nie ma co rozpaczać, jak jeszcze nie zagraliśmy.

Opublikowano

Nie ma żadnego powodu by uważać, że zostało coś dodane w zamian, przynajmniej w tej chwili. Gdyby tak było to inaczej odniosłbym się do tematu.

Opublikowano

Zdązyłem zapomniec, ze było bieganie po scianach w trailerze xD nie będę płakał za tym.

Opublikowano

Postać wyposażona w ostrza na rękach mogła biegać po ścianie i przyczepić się do niej. 

Edytowane przez aph

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

Zdązyłem zapomniec, ze było bieganie po scianach w trailerze xD nie będę płakał za tym.

Moze jak usuna tez z dying lighta 2 to gra sie ukaze przed koncem roku xD

Opublikowano

Dying light to ma chyba przesrane. Ktos pisal, ze szefu w techlandzie ciagle zmienia pomysły i gra ogolnie w dupie, a teraz jeszcze Avelonne dostał strzała #metoo

Opublikowano

No Marchewa uwielbia mikromanagment. 

Opublikowano

Jeżeli część oskarżeń do Avellone się potwierdzą to znaczy że był predatorem i jest on dla mnie wielkim zawodem :/ I szkoda mi Techlandu teraz bo skąd mieli wiedzieć o tym co odwala. A skrajnie poprawnie polityczni wariaci nakręca Techlandowi spirale nienawiści żeby nie kupować DL2.

Opublikowano
Godzinę temu, aph napisał:

No nie wiem, wywalili z Soulsów kilka mechanik i powstał z tego o kilka klas lepszy Bloodborne.

Opublikowano

Pije do tego, ze usuneli opcjonalna rzecz, której mozesz używać- lub nie.

Opublikowano
4 minuty temu, - V - napisał:

Jeżeli część oskarżeń do Avellone się potwierdzą to znaczy że był predatorem i jest on dla mnie wielkim zawodem :/ 

A co mu sie przypisuje? Nie sledze jego watku. No i niby czemu nie mialoby sie okazac, ze to kolejne babskie urojenie. Typiara od angry joe juz skapitulowala.

Opublikowano
Teraz, Mejm napisał:

A co mu sie przypisuje? Nie sledze jego watku. No i niby czemu nie mialoby sie okazac, ze to kolejne babskie urojenie. Typiara od angry joe juz skapitulowala.

Ruchał laski w hotelu za pozycje w gamedevie. 

Opublikowano

xD No to niezly predator.

Opublikowano

No większość tych oskarżeń można brać serio tylko jak się traktuje kobiety jak dzieci.

Opublikowano

Taki mały gamedevowy Harvey Weinstein. Co prawda nie ok 200 kobiet go oskarża a kilkanaście już bodajże, ale schemat działania miał dokładnie taki sam. Ale to jest dopiero sprawa raczkująca, żadnych sądowych zarzutów mu nikt nie postawił.

Opublikowano

To niezły avellone xd to się chyba nieźle odbije w branży growej cały ten temat.

Opublikowano

Wydaje mi się, że teraz i tak już to przycichło. Głośno to o Avellonie było tydzień czy półtora temu. I od tego czasu zamilkł też kompletnie na Twitterze (po kilku przeprosinowych twittach i prośbach o zostawieniu go, zaprzestania śledzenia, szanowania itp).

Właściwie po kilku dniach jak mleko się wylało, to każdy dev się od niego odciął. Techland chyba nawet jako pierwszy wystosował oświadczenie i z tego co widziałem nikt nie zamierza ich szykanować i bojkotować. ; )