Opublikowano 2 marca 20196 l Może po plusie będzie znacznie więcej graczy,na dzień dzisiejszy nie znajdziemy nic oprócz tdm, dominacji,ffa. Ogólnie community patologiczne siedzące w rogach mapy z M16 xd Każdy się kitra jakby był na prawdziwym polu bitwy :D
Opublikowano 2 marca 20196 l Po Plusie będzie tam bankowo milion osób więcej ale na chwilę obecną jest tam tylu wymiataczy (rangi resetowane po kilka/kilkanaście razy) że zapewne wiele nowych osób będzie miało TTK liczony w sekundach i się pewnie zniechęci ¯\_(ツ)\_/¯ Edytowane 2 marca 20196 l przez Ryo-San
Opublikowano 6 marca 20196 l Cudownie wrócić do tego tytułu po tylu latach. Makieta statku w 14.70 sekund
Opublikowano 7 marca 20196 l Powiem krótko - ten remaster urywa jajca, a graficznie miażdży nie jeden nowy tytuł z COD WWII na czele! Edytowane 7 marca 20196 l przez izon
Opublikowano 7 marca 20196 l Pyklem se pierwszy level. Kurde kiedyś to były kol of diuty az mi serce scisnelo na myśl o złotych czasach 360tki. Edytowane 7 marca 20196 l przez II KoBik II
Opublikowano 7 marca 20196 l Też odpaliłem ale waga tego to jakiś kit 74GB? W multi idzie pięknie udało się wykręcić nawet wynik 24:1 xD miło było wrócić do tej gierki ale pewnie na długo nie zostanę.
Opublikowano 11 marca 20196 l Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafić
Opublikowano 11 marca 20196 l Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafićTo mapa Bloc. Niczego nie wycięto.
Opublikowano 12 marca 20196 l Fajna jest ta gierka w singlu. Jadę trzecią czy tam czwartą misję i na szczęście jeszcze nie ma jazdy jeepem z ckm, czołgiem, samolotem czy kij wie czym. po prostu lata się i strzela bez kombinacji. Sterowanie i niektóre animacje to straszne drewno, ale gra się mimo to przyjemnie. Multi za to niezły rak XD są mapy, że można coś ugrać a są takie, że jak się gra z debilami to przy respie w sekundę dostajesz szota.
Opublikowano 18 maja 20195 l Infinite Warfare Legacy Edition zawiera Modern Warfare Remastered na płycie, czy jest tylko kod do pobrania z PSStore (PS4 oczywiście)?
Opublikowano 20 maja 20195 l Jak dla mnie bardzo udany remaster. Brawa dla "grupy odświeżającej". Cieszę się, że gra została dodana do PS+ i znowu mogłem w nią zagrać. Ostatnia misja (epilog) na weteranie wciąż wymagająca. Jestem pewnie już mocno spóźniony i większość ludzi ma platyny albo uporało się z CoD:MW, ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy z ostatnią misją właśnie, zrobiłem poradnik. Właściwie mój pierwszy wideo poradnik (potem zacząłem tworzyć poradniki do innych gier) Dla osób preferujących język polski - wszystko jest w deskrypcji. Dla wszystkich wciąż walczących z tym trofeum/osiągnięciem/wyzwaniem (i chcącym zrobić to na "legalu") - życzę powodzenia! Nie poddawajcie się, w końcu się uda. Edytowane 20 maja 20195 l przez SunaShigure#1GamingGuides
Opublikowano 29 maja 20204 l Całkiem przyjemny ten remaster, ale na PC multi jest prawie martwe. Na którejkolwiek z konsol wygląda to inaczej?
Opublikowano 30 maja 20204 l myślę że tak bo wszyscy przenieśli się na nowe MW które jest po prostu lepsze