Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster

Featured Replies

• Odpowiedzi 364
  • Wyświetleń 73,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• żal mi activision, żal mi graczy, żal mi ludzi którzy to kupią

• Czyli wlasciciele PS4 zostali przez Acti jednak wydymani. Po wklepaniu kodu na MWR z wersji Legacy na konsole Sony zagra w to tylko pierwszy wlasciciel. W momencie uplynnienia na rynek wtrorny nowy na

• Pierwszy Modern Warfare to był sztos, matko, na premierę ograłem kampanię i szczenę na podłodze przez całą grę miałem, jeszcze nigdy w coś tak intensywnego i efektownego wtedy nie grałem.   Na multi

Opublikowano

Po Plusie będzie tam bankowo milion osób więcej ale na chwilę obecną jest tam tylu wymiataczy (rangi resetowane po kilka/kilkanaście razy) że zapewne wiele nowych osób będzie miało TTK liczony w sekundach i się pewnie zniechęci ¯\_(ツ)\_/¯

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Cudownie wrócić do tego tytułu po tylu latach. Makieta statku w 14.70 sekund :banderas: 

Opublikowano

Powiem krótko - ten remaster urywa jajca, a graficznie miażdży nie jeden nowy tytuł z COD WWII na czele!

Edytowane przez izon

Opublikowano

Pyklem se pierwszy level. Kurde kiedyś to były kol of diuty :frog: az mi serce scisnelo na myśl o złotych czasach 360tki. 

Edytowane przez II KoBik II

Opublikowano

Też odpaliłem ale waga tego to jakiś kit 74GB?

W multi idzie pięknie udało się wykręcić nawet wynik 24:1 xD miło było wrócić do tej gierki ale pewnie na długo nie zostanę.

Opublikowano

Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafić

Opublikowano
Nie wiecie, czy w Remasterze wycieli te mapkę w Rosji, gdzie naparzało się w dwóch przeciwległych blokach? (nie pamiętam nazwy). Coś nie mogę na nią trafić
To mapa Bloc. Niczego nie wycięto.
Opublikowano

Fajna jest ta gierka w singlu. Jadę trzecią czy tam czwartą misję i na szczęście jeszcze nie ma jazdy jeepem z ckm, czołgiem, samolotem czy kij wie czym. po prostu lata się i strzela bez kombinacji. Sterowanie i niektóre animacje to straszne drewno, ale gra się mimo to przyjemnie. Multi za to niezły rak XD są mapy, że można coś ugrać a są takie, że jak się gra z debilami to przy respie w sekundę dostajesz szota.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Infinite Warfare Legacy Edition zawiera Modern Warfare Remastered na płycie, czy jest tylko kod do pobrania z PSStore (PS4 oczywiście)?

Opublikowano

Jak dla mnie bardzo udany remaster. Brawa dla "grupy odświeżającej". Cieszę się, że gra została dodana do PS+ i znowu mogłem w nią zagrać.

Ostatnia misja (epilog) na weteranie wciąż wymagająca. Jestem pewnie już mocno spóźniony i większość ludzi ma platyny albo uporało się z CoD:MW, ale jeśli ktoś potrzebuje pomocy z ostatnią misją właśnie, zrobiłem poradnik. Właściwie mój pierwszy wideo poradnik (potem zacząłem tworzyć poradniki do innych gier) :D Dla osób preferujących język polski - wszystko jest w deskrypcji. Dla wszystkich wciąż walczących z tym trofeum/osiągnięciem/wyzwaniem (i chcącym zrobić to na "legalu") - życzę powodzenia! Nie poddawajcie się, w końcu się uda.

Edytowane przez SunaShigure#1GamingGuides

• 1 rok później...
Opublikowano

Całkiem przyjemny ten remaster, ale na PC multi jest prawie martwe. Na którejkolwiek z konsol wygląda to inaczej?

• 2 tygodnie później...