simonldz 21 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Plusy: -Poprawiona grafika i wreszcie wygląda jak nextgen -Tryb "Alex Hunter" może być ciekawy -Strzały dystansu, wreszcie czuć, że to nie jest piłka lekarska -Można grać tiki takę -Dobre proporcje boiska w stosunku do piłkarzy (nie wyglądają jak mrówki) Minusy: -Ciągle wrażenie schematycznych akcji -Rzuty rożne -Gra nastawiona na sam atak -Brak apetytu na następne mecze (subiektywna opinia) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jest dobrze. Dobrze w huy nawet. Kobik ty jesteś daltonistą czy nie zrobiło ci różnicy, że obie drużyny miały białe koszulki? Tak, miałem okazję całkiem nieźle. Jedyny minus jest taki, że jak będziesz grał z kumplem przed jednym ekranem to widzi gdzie strzelasz :-) Można wyłączyć strzałkę przecież. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal89a23 1 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tak - badzie zablokowana, odpowiedz na 2 pytanie znajduje sie na stronie 13tej - w tym roku nie kupisz gry przed premiera. yyy sorry ale tak przeglądam tą 13-stą stronę i nie widzę żadnego info dlaczego w tym roku nie będzie można kupić Fifa 17 przed premierą Możesz wyjaśnić dlaczego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jest embargo, cholernie wysokie za sprzedanie gry przed premierą Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Jest dobrze. Dobrze w huy nawet. https://youtu.be/YunOQd5d6HY Kobik ty jesteś daltonistą czy nie zrobiło ci różnicy, że obie drużyny miały białe koszulki? Tak, miałem okazję całkiem nieźle. Jedyny minus jest taki, że jak będziesz grał z kumplem przed jednym ekranem to widzi gdzie strzelasz :-) Można wyłączyć strzałkę przecież. Co? Przeciez jedni majs cale biale a drudzy czarno biale z przewaga na czarne. Masz problem ze wzrokiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No ale na kamerze tele i tak widzisz oba w białych, kek. Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Tak, miałem okazję całkiem nieźle. Jedyny minus jest taki, że jak będziesz grał z kumplem przed jednym ekranem to widzi gdzie strzelasz :-) Można wyłączyć strzałkę przecież. A to dziękuję za podpowiedź, nie sprawdzałem tego, mało czasu miałem bo cholerne demo długo się ściągało Cytuj Odnośnik do komentarza
Reno 4 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ja ściągam i zaraz też zasiadam do testowania. W ubiegłym roku nie kupiłem ani Fify ani PESa i mam już taki głód piłki, że jak widzę w sklepie arbuza na półce, to mam ochotę wziąć rozbieg na trzy kroki i uderzyć z rotacją, idealnie w okienko ! Decyzja o wyborze, którą piłeczkę kupić, będzie chyba w tym roku wyjątkowo ciężka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Przyłączę się do pozytywnych opinii. Jak dla mnie jest bardzo dobrze. Da się dostrzec mniejsze i większe różnice względem FIFY 16, przy której spędziłem setki godzin. Cieszy lepsza grafika i nieco poprawiona prezentacja. Gra ciałem, nieco zmieniona fizyka gry i nowe animacje też na plus. Trochę się na początku zdziwiłem, bo w 16-tce mogłem szybko rozgrywać akcje i od razu przenosić się pod pole karne, a tutaj znacznie lepszym wyjściem jest stopniowe ich budowanie i podkręcanie tempa. Kilka soczystych goli już wpadło, w tym jeden z wolnego. Karne i ogólnie stałe fragmenty gry mi się podobają. Fajnie to rozwiązali i myślę, że dość szybko się do tego przyzwyczaję. Cieszy też to, że w końcu sędziowie nie gwiżdżą jak popadnie, głównie pod polem karnym (w 16-tce była tragedia pod tym względem). To tyle po około 2 godzinach. Pewnie znajdą się jakieś wady, ale póki co bawię się świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
iDAK 44 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Gra się miodnie Dzisiaj weszło takie coś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Pograłem trochę w demo i kolejny raz nie czuje przyjemności z obcowania z FIFA. Jest co prawda lepiej niż rok temu, piłkarze już nie ruszają się jak kukły, ale nie ma w tym żadnego flowu. Nadal mam też wrażenie, że gra się na bardzo wąskim boisku. Oczywiście menusy są piękne, licencje, masa fajnych pierdółek jakie dzieją się na boisku, ale nie mają żadnego wpływu na to jak się w to gra, za to oczywiście przy pierwszym kontakcie "robią". Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ogólnie gra się bardzo dobrze jak prawie w każde demo FIFY. Tempo wolniejsze, pace nie przegięte, bramkarze nie odpyerdalaja maniany ale pewnie wieeele się zmieni w pełnej wersji (jak co roku) dlatego raczej za dużo przy demie czasu nie spędze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 a mi sie demko bardzo podoba, szczegolnie tempo i czucie wagi zawodnikow nad czym imo zawsze kulala fifa(jakbym sterowal kuklami), co mnie troche przeraza to gra w obronie, o ile w ataku te zmiany tempa, gra cialem pod klawiczem(mega to wyglada) dawaja fajna swobode i mozliwosci to boje sie bardzo, ze obroncy beda pokrzywdzeni przez to i po prostu za chwile w online zrobia sie wyniki hokejowe bo trudno bedzie skutecznie bronic w tej oslonie otoczka tip top ale to od zawsze najmocniejsza strona fify Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 (edytowane) Obrony trzeba sie nauczyc po prostu Ficus - to nie PES, tutaj kryjesz od pilki, czesto nawet nie atakujac, wzywasza 2 zawodnika zeby biegal przy napastniku, a Ty odcinasz srodek od podania - zaleznosci jest sporo i jest to bardzo trudne dla poczatkujacych. Obrona taktyczna to dla mnie jedna z fajniejszych zmian w FIFIE - ale przez fakt, ze czesto musisz kontrolowac 2 zawodnikow, tempo, timing ataku, przewidywac zagrania i odcinac zawodnikow od samej mozliwosci podania pilki sprawia, ze ludzie odbijaja sie jak od sciany. Edytowane 14 Września 2016 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Dokladnie. W Pesie od 97 trzymasz tylko X i reszte konsola robi sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ograłem demo i jak na Fife jest bardzo dobrze, jednak do PESów sporo brakuje jeśli mówimy o przyjemności z gry. Nadal to bieganina kukieł nastawiona na atak, no ale przynajmniej teraz aż tak w oczy się to nie rzuca. Na plus na bank grafika i tempo gry oraz co dla mnie największym plusem jest tego dema to strzały z dystansu...ach co ja bym dał aby w jakimś Pesie tak bramki siadały, ostatnio to chyba w ISS Pro Evo 1 i 2 Po demie giera zanosi się na coś w okolicach 7/10, zresztą jak każda FIFA 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Pierwszy mecz jaki rozegrałem, 0:0 i jakoś tak... hmmm, meh. Ale od drugiego meczu zaczęła się gra. Teraz mogę powiedzieć, że jest naprawdę świetnie. Pogram więcej to będę mógł więcej powiedzieć, ale w tym roku po ograniu obu dem na przód wybiła się FIFA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Po demie giera zanosi się na coś w okolicach 7/10, zresztą jak każda FIFA To akurat z pesem ci się pomylilo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Po demie giera zanosi się na coś w okolicach 7/10, zresztą jak każda FIFA To akurat z pesem ci się pomylilo Pes był bez formy tylko w edycji 2008 i 2009. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No chyba nie, bo na przykład PES 2014 był fatalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Po demie giera zanosi się na coś w okolicach 7/10, zresztą jak każda FIFA To akurat z pesem ci się pomylilo Pes jest bez formy od edycji 2008 i 2009. fixed 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No chyba nie, bo na przykład PES 2014 był fatalny. Któryś tam patch poprawił go solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Unitra 24 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Ale i tak byl mega ujowy Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Pierwszy mecz jaki rozegrałem, 0:0 i jakoś tak... hmmm, meh. Ale od drugiego meczu zaczęła się gra. Teraz mogę powiedzieć, że jest naprawdę świetnie. Pogram więcej to będę mógł więcej powiedzieć, ale w tym roku po ograniu obu dem na przód wybiła się FIFA. Vojtas widzimy sie online te same odczucia i zostane przy Fifce. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 Pierwszy mecz jaki rozegrałem, 0:0 i jakoś tak... hmmm, meh. Ale od drugiego meczu zaczęła się gra. Teraz mogę powiedzieć, że jest naprawdę świetnie. Pogram więcej to będę mógł więcej powiedzieć, ale w tym roku po ograniu obu dem na przód wybiła się FIFA.Vojtas widzimy sie online te same odczucia i zostane przy Fifce.Kobik dodaj mnie na psn, możemy pocisnac parę meczykow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi