Opublikowano 13 czerwca 20168 l Chyba pierwsza konferencja na E3 od lat gdzie były pokazane wyłącznie gry na obecny i przyszły rok. Przynajmniej jedni poszli po rozum do głowy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gdyby to wydali w tym roku z dobrą ceną zaorali by temat. No ale gier nie ma na to w chwili obecnej więc byłoby to bez sensu. Druga sprawa, że za rok to GTX 1070 spadnie do pułapu tysiaka i co im z tych teraflopów.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Tylko (pipi) czy naprawdę wymienicie konsole po 3 latach xD? Idzie nowa moda zapewne. Podstawowa konsola dla oszczędnych, dzieciaków czy casuali i superkonsola dla fanów, którzy z zazdrością patrzyli na 4K, 60 FPS na PC, byliby w stanie za sprzęt zapłacić więcej niż 1/5 średniej pensji na Zachodzie, ale nie chcieli się babrać z różnymi wadami pecetowego poletka. Dla mnie ok.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I nagle na forumku konsolowym każdy gra na blaszce bo MS wypuścił dziesiata forze na win10 Pc xd No a co pisałem, ludzie których nie było stać na drugą konsolę za 800 zł nagle mają piecety i 4K gejming in da hałs Ładny gest ze strony MS, wszystkie blockbustery płacąc raz ogra się na 2 (Xone/Win10) albo nawet 3 (+ Scorpio) platformach. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Już widzę te kolejki po pascale ale jak slimka miała kosztować 450$ to Jezu jaki był lament xddd
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Pokazano bardzo fajne gry, w które: a)zagrają posiadacze xboxa b)zagrają posiadacze mocnych PC c)zagrają przyszli właściciele nowego xboxa D)NIE ZAGRAJĄ KLAPEUSZE ŚMIERDZĄCE Z PLEJSTEJSZYN XDDDDDDDDD Moim skromnym zdaniem MS zaorał konkurencję.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Gdyby to wydali w tym roku z dobrą ceną zaorali by temat. No ale gier nie ma na to w chwili obecnej więc byłoby to bez sensu. Druga sprawa, że za rok to GTX 1070 spadnie do pułapu tysiaka i co im z tych teraflopów.Nie ma takiej opcji. Wystarczy popatrzeć na ceny 970. Kupowałem 1,5 roku temu i praktycznie nic nie staniala
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Fajna konfa ogółem. Teraz tylko czekam aż do końca mi się pobierze Kolekcja Szefa. Ale będzie grane xDDD Scorpio może namieszać ale na prognozy jeszcze za wcześnie. Spencer zasugerował, że teraz nie będzie już nowych generacji tylko zwyczajne upgrade'y co jakiś czas.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I nagle na forumku konsolowym każdy gra na blaszce bo MS wypuścił dziesiata forze na win10 Pc xd No a co pisałem, ludzie których nie było stać na drugą konsolę za 800 zł nagle mają piecety i 4K gejming in da hałs Mowcie co chcecie, z pecetem nigdy nie bylo tak dobrze, pora zamawiac nowe GPU i czekac na Horizon 3
Opublikowano 13 czerwca 20168 l gdyby chociaż 10% stulejarzy, którzy pier/dola o braku exów na xboxie, kupowali je na Win10 to sprzedaż tych gier byłaby zaje/bista dla mnie to jedna z najlepszych bomb na konfie, że płacąc raz mogę zagrać w tą samą gierkę i na XONE i na Windowsie 10, to jest powód do upgrade'u kompa i przesiadki na nowy system lepszy niż jakikolwiek inny. Edytowane 13 czerwca 20168 l przez MaZZeo
Opublikowano 13 czerwca 20168 l 6 teraklopsów a gierki nadal będą w 30 fps? ale w 4K xd Akurat czytam i dowiedziałem się, że mój tv obsługuje 4K tylko w 30p - w sumie klapa ale wychodzi na to, że do gierek na razie wystarczy
Opublikowano 13 czerwca 20168 l gdyby chociaż 10% stulejarzy, którzy pier/dola o braku exów na xboxie, kupowali je na Win10 to sprzedaż tych gier byłaby zaje/bistagdyby chociaz 10% pseudo fanow marki kupowalo gierki legalnie, a nie dzielila kontami na milion osob, to sprzedaz gier byłaby zaje/bista
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Jak będą ceny PC-towe kupie wszystkie fajne gierki czyli Forzę i Halo Wars 2. Za 259 zł niech się gonią.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l swietna konferencja, czuje dume, ale bedzie grane na xbox scorpio z bracmi ktorzy posiadaja mocnego peceta XboxPcMasterRace oczywiscie bez iziego xD
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Dla mnie konfa bardzo udana. Cieszy bardzo mała liczba gier 3rd party. MS stawia na swoje jeżeli chodzi o soft jak i hardware. Kolorowe pady spoko, Xbox One S za 300$ już leci do mojego domu
Opublikowano 13 czerwca 20168 l gdyby chociaż 10% stulejarzy, którzy pier/dola o braku exów na xboxie, kupowali je na Win10 to sprzedaż tych gier byłaby zaje/bistagdyby chociaz 10% pseudo fanow marki kupowalo gierki legalnie, a nie dzielila kontami na milion osob, to sprzedaz gier byłaby zaje/bista nie wiem jaki związek z tym mają posiadacze playstation
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Rozumiem być fan bojem, ale ta konferencja gdyby nie Scorpio, mogła by się nie pokazać. Co tam było takiego, że czapki z głów? Oprócz tego, że będzie kompatybilnosc między konsolami nic ciekawego. Kolejny raz Ms, zamiast walić w gry to ciągle zabawa hardware. Może już z góry wiedzą, że ps4 neo będzie znów lepsza? Edytowane 13 czerwca 20168 l przez czeskimaster
Opublikowano 13 czerwca 20168 l I nagle na forumku konsolowym każdy gra na blaszce bo MS wypuścił dziesiata forze na win10 Pc xd No a co pisałem, ludzie których nie było stać na drugą konsolę za 800 zł nagle mają piecety i 4K gejming in da hałs Mowcie co chcecie, z pecetem nigdy nie bylo tak dobrze, pora zamawiac nowe GPU i czekac na Horizon 3 Z kim będziesz grać w Forze? Z Pawciem?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Rozumiem być fan bojem, ale ta konferencja gdyby nie Scorpio, mogła by się nie pokazać. Co tam było takiego, że czapki z głów? Oprócz tego, że będzie kompatybilnosc między konsolami nic ciekawego. Kolejny raz Ms, zamiast walić w gry to ciągle zabawa hardware. Może już z góry wiedzą, że ps4 neo będzie znów lepsza? A to może gier pokazali?
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Generalnie konfa za(pipi)ista organizacyjnie - ciągle nowe gry, zero przestojów, GENIALNE Gears of War 4, Horizon 3 i intrygujące Recore. Scorpio na koniec to prawdziwy szok, bo nie wierzyłem, że cokolwiek pokażą, a Xbox One S jest prześliczny.ALE obiektywnie rzecz biorąc nie pokazali NICZEGO nowego. Wszystko znaliśmy, o wszystkim wiedzieliśmy. A szkoda, w przyszłym roku może będzie jakiś wysyp nowych IP. Tak czy siak, konfa 10/10 organizacyjnie, poprowadzona mistrzowsko.
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Do końca 2017roku to już te bebechy będą taniutkie, bo znowu będzie coś nowego. Teraz dopiero zaczął sie nowy cykl kart graficznych, wiec kolejny nastapi za 2 lata, bebechy tak szybko nie stanieją 6Tflp na GPU to bardzo dużo, PS4 NEO raczej nie przebije tego, nawet jakby chcieli w ostatniej chwili wycisnąć więcej Tylko pytanie czy to rozpoczyna już nowa generacje czy gry z Xbox One dalej beda działały na Scorpio? Bo nie określili tego
Opublikowano 13 czerwca 20168 l Z kim będziesz grać w Forze? Z Pawciem? Bedzie crossplay takze z kim zechce
Opublikowano 13 czerwca 20168 l co sie (pipi)a dzieje na tym pc gaming showspeedrun w kupowaniu gierek na stema?raven bedzie zachwycony