Opublikowano 23 czerwca 20177 l Crasha przechodzilem u sasiada gdyz sam PSX'a jeszcze wtedy nie mialemSąsiad spoko gość ;) Ktoś wie może czy trylogia będzie wspierała HDR'a?
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Taki pre-order się na Ultimie pojawił... :) http://www.ultima.pl/ct/gadzety/growe/Figurki/crash-bandicoot-n-sane-trilogy-statua-pvc-crash-bandicoot-23-cm
Opublikowano 24 czerwca 20177 l Tutaj jest pre-order, za 89.99$. http://www.first4figures.com/collectibles/crash-bandicoot-9-pvc-painted-statue-exclusive.html
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Mapki multi to coś innego, nie są integralną częścią gry. Jakby ktoś wyciął w Crashu 3, powiedzmy, bonusowe etapy z samolotem to byłoby to pierwszej wody zbrodnią na graczach. Nie ma opcji by wycięli coś z singla. No nie wiem Wezyr. Te mapy do multi były w wersji GOTY już integralną częścią a Acti przy remasterze MW mieli to w pompie, raczej totalnie chamskie podejscie bo większość graczy kupiło tego remastera pod multi.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Nie miała. Pierwszy raz spotkałem się z trialsami w 3. Ja na swoją kopię poczekam cierpliwie do piątku, po tygodniu pracy będzie smakowała najlepiej.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Są już streamy na twitchu od środy, w Peru znowu wcześniej dorwali, oglądałem tylko pare minut, świetnie to wygląda! :D Edytowane 25 czerwca 20177 l przez Fanek
Opublikowano 26 czerwca 20177 l W sumie to dlc co odkryto w trofeach, to pewnie wchodzi w skład jednego z tych pakietów, które dorzucane są do pre-ordera na PSN: - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - pakiet Sunset Vista - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - pakiet znajomych - Crash Bandicoot N. Sane Trilogy - pakiet Coco Szkoda, że żaden inny sklep nie oferował takich preorderowych gratisów. I ciekawe co dają te pozostałe pakiety? Jakieś bzdety typu awatary? Czy coś więcej?
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Pakiet coco? Dali ją w dlc? Dobra panowie to nieważne i tak niedługo sie przekonamy. Bądźmy dobrej myśli:)
Opublikowano 26 czerwca 20177 l DLC to tylko motywy (konkretnie 3) i awatar, nie dodają nic do gry, przynajmniej tak donoszą ci którzy już pobrali.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Z tego co wiem to na bank ma być wyższa rozdziałka, pod 4k. Reszta chyba bez zmian.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Karuzela hajpu nadal się kręci, aż przejrzałem cały temat :) Grzybiarz zdecydowanie go wygrał
Opublikowano 27 czerwca 20177 l Na OtherTees pojawiła się oferta na koszulkę z Aku Aku (w 4 różnych kolorach, różne rozmiary) za 35zł. Oferta kończy się za 36h. http://www.othertees.com/
Opublikowano 27 czerwca 20177 l O koorva :o Puściłem sobie na TV, chwyciłem DS4 i wyobrażałem sobie, że to ja gram.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l No dokładnie, w zasadzie nie miałem hajpu na tą grę ale kurcze zapowiada się na świetny relaksujący szpil :) Taka odskocznia od tych wszystkich przekombinowanych gier :P W sumie to grałem niedawno na emu w 3 w podbitej grafie i gra jest mega miodna, no nie do zdarcia . Na wielkimTV w tej grafie z tymi kolorkami będzie smerfastycznie wymaxować znowy te levele.
Opublikowano 27 czerwca 20177 l O koorva :o Puściłem sobie na TV, odpaliłem jointa, chwyciłem DS4 i wyobrażałem sobie, że to ja gram. fixed xD
Opublikowano 28 czerwca 20177 l O, jakiś cichociemny posty w temacie kasuje. Więc powtórzę. JARANDO, Empik wysłał giereczkę, powinna być jutro/pojutrze, sprawdźcie swoje skrzynki jak tam zamawialiście. Będzie graneeeeeeeeeee
Opublikowano 28 czerwca 20177 l Nie kasuje tylko przenosi tam gdzie powinny być Zaraz będzie 1000 pytań gdzie, co jak i za ile. Albo posty typu MAM!!!!!11111
Opublikowano 28 czerwca 20177 l A to przepraszam, nie mogłem się powstrzymać. Moja pierwsza preorderowa SZAJBA