Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 156,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Dożyliśmy czasów gdy zwykła platformówka jest nie do przejścia dla przeciętnego gracza.    Zasługa gier typu assasin samograj oraz zanizonego poziomu trudnosci dla ludzi co o gierkach dowiedzieli si

• Az musialem odkurzyc dzisiaj filipa  

• Trójka prawie wyplatynowana. Jeszcze tylko kilka gemów i 14 time triali na złoto - definitywnie najprostsza część serii. Dwójkę może też oplatynię, ale do jedynki nie ma szans podejść - te levele są m

Opublikowano

Szacun bo trudnosc wynika z czegos co nie dziala tak jak powinno...jakby np skret w prawo w ogole nie dzialal to by byl jeszcze wiekszy szacun? Wszak gra bylaby wtedy jeszcze trudniejsza

Możesz przecież grać na krzyżaku. Deadzone na analogu to pikuś, który załatwią w jedną aktualizację. Wszystko działa jak należy, pograłeś chwilę i pozbyłeś się gry, zamiast zwyczajnie nauczyć się grać.

Opublikowano

Nie pozbylem sie, mam cala trylogie i ctr cyfrowo na psn i w kazdej chwili moge znowu ja skonczyc np na vicie grajac na analogu

Opublikowano

Hahahhaha, Ficuś inwalida, nie umie grać xddd

Opublikowano

Chyba się juz nie doczekamy tego motywu z Crashem??

Opublikowano

Ujezdzanie dzikiej swini jeszcze nigdy nie bylo tak przyjemne i precyzyjne

Opublikowano

Przecież jest juz na PSS. 

Opublikowano

Przecież jest juz na PSS. 

Rzeczywiście, dzięki. 

Opublikowano

Ogrywałem od piątku, ale ostatecznie sterowanie (brak precyzji i zamuła) mnie pokonało. Poddałem się i puściłem gierkę w świat. Niech fruuunie.

Opublikowano

Serio? 

Opublikowano

Jeśli momenty są bardziej wymagające, jak  skakanie po platformach w 2,5D, albo po skrzynkach nad przepaścią itp., to na krzyżaku. A tak to analogiem. 

Ale łatwa ta trójeczka, już będę trzeciego bossa bił.

Opublikowano

Czekałem na ten tytuł jak cholera. Poszedł preorder. W dzień premiery wracałem z pracy zdrowo nagrzany. Ale serio, im więcej grałem tym mocniej mnie ta gra irytowała. Przesiadłem się na nią świeżuteńko po Rayman Legends w którym sterowanie to żyleta. Bohater reaguje błyskawicznie, wszystko jest dynamiczne i ogólnie trzyma fason. Idealnie czuć to jesli porównamy poziomy podwodne. Niby i tu i tu po prostu pływamy, ale odczucia są zupełnie inne. A przez to także jakość zabawy której dostarcza gra. Sentyment mam, żal dupy także, bo naprawdę rozczarował mnie ten Crash.

Opublikowano

Nie pozbylem sie, mam cala trylogie i ctr cyfrowo na psn i w kazdej chwili moge znowu ja skonczyc np na vicie grajac na analogu

Ale ty synek marudzisz. Gierka za trudna bo na krzyżaku trzeba grać. Hardkor jak w oryginale, tam się dało - tutaj też. To się nazywa poziom trudności. Naucz się i w końcu się uda albo pisz petycję o patcha jak mała dziewczynka. Co ci dzisiejsi "gracze" odstawiają za żenadę to ja nie wiem...

Opublikowano

Ale ogólnie skopali to sterowanie nawet w odnowionej trójce. Na emulatorze poziom idzie bez żadnej skuchy, a tu non stop - skok za słaby, albo za daleko.

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Popieram Amera. Ta gierka to bubel przez sterowanie/fizykę. Trzeba mieć pewne standardy. Grać z takim sterowaniem w imię czego? Lepszej graficzki? I piszę to jako osoba która kończy Crasha 1 na PSX-ie w 100% z palcem. Szrot i tyle.

Kojarzy mi się ta nowa trylogia ze zwaloną Antalogią Metal Slug na PS2. Niby można grać i nawet kończyć wszystko, ale na pewno nie "profesjonalnie" i ze "zrozumiałym wyczuciem", charakteryzującym najlepsze "skillowe" pozycje. 

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano

Pocisnąłeś, zaraz pewnie Cię zjadą że "grać nie umi". A sterowanie to przecież najważniejszy aspekt gry, jak jest skopany to po pewnym czasie odechciewa się grać i cały hype przechodzi w oka mngnieniu

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Czuję pustkę.

0.05 sekundy do platyny brakło. Czuję że zaraz wybuchne i komuś coś zrobię.

Opublikowano

Platynka w jedynce wpadła :fsg:

Czas na część drugą..

Edytowane przez Dreyes

Opublikowano

W planszy Boulder Dash myślałem że dół na krzyżaku wcisnę w ziemie xD

Opublikowano

Gdybyś nie z(pipi)ał w 55 sekundzie to byś zdobył.

Z(pipi)alem bardziej na sam koniec bo nie skończyłem od razu na platformę :dunno: trudno, grunt że zrobione, teraz to z górki