Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 682
  • Wyświetleń 56,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kriss_Hietala
    Kriss_Hietala

Drogo powinni te konsole rozdawać za pół darmo by dogonić sony. Opcja odpalania homebrew i piratów też zwiększyłaby sprzedaż.

• Udało się ;-) Zapraszam do oglądania:   Xbox One S Unboxing pierwsze wrażenia o 4K i Ultra HD Xbox One S test funkcjonalności Ultra HD / 4K - najtańszy odtwarzacz Ultra HD Blu-ray na rynku

• Ja wlasnie swój zestaw odebralem [emoji106]

Opublikowano

U nas w MM tez tylko jedna sztuka i jeden pad. Polska sto lat za...

W Stanach są duże sieciówki, które też dostały po jednej sztuce. Miała być limitowana edycja i jest, jak widać.

Opublikowano

ten pad do xboxa s o wiele lepszy od rewizji sprzed roku ? mam ten z jackiem 3,5 czy opłaca się zmieniać?

Opublikowano

Po co przepłacać? W Euro rtv macie za 239 z darmową wysyłką i odbiorem w salonie :D

Wychodzi na to samo jak masz salon X-Kom w swoim mieście. Też można wybrać odbiór osobisty i nie płaci się za wysyłkę.

Tak czy inaczej, czekam na pierwsze opinie na temat tego pada. Jak ktoś kupi, to niech się podzieli wrażeniami.

Opublikowano

Z tą nową S-ją to niezłe jaja. Bylem dzisiaj w Jowiszu w gdyńskiej Rivierze. Chciałem obejrzeć jak wygląda pudełko itp. Tymczasem okazało się, że na caly sklep przyszła 1 (słownie: jedna) sztuka! No to se obejrzałem XD

Słyszałem, że 100 sztuk na całą polske M$ rzucił. 

:yao:

Opublikowano

Ja już też mam swoją wersję na której będę chciał jutro zrobić porządne testy odnośnie działania UHD. Szczególnie jak sprawuje się player Ultra HD Blu-ray czy scalowanie 4K z nowymi telewizorami a trochę mamy ich akurat w testach. OLEDa czy najwyższego Samsunga z HDR itd. Dam znać.

1.jpg

Edytowane przez -gmeru-

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale krótka zajawka: https://www.facebook.com/HDTVPolska/videos/10153935778127017/

I mogę na gorąco napisać zanim skleję materiał:

1. Poszła aktualizacja nieco ponad 1GB na dzień dobry

2. Filmy na Ultra HD Blu-ray łyka aż miło. Skoro najtańszy player na rynku i jeden z dwóch (Samsung i Panasonic droższy za ponad 3K) kosztuje 1999zł to można się poczuć, że albo mamy gratis konsolę albo odtwarzacz

3. HDR działa - aktywujemy go w konsoli oraz jak trzeba także w konkretnym TV. Oczywiście bez gier bo te dopiero wyjdą: Forza 3 czy GOW4

4. Filmy na YouTube idą w Full HD :( Netflix musi iść ale jeszcze sprawdzę.

5. Upscal jeszcze sprawdzam ale mamy na lewym TV starego Xboxa a na prawym nowego więc wyjdzie ;-). Oczywiście domyślam się, że różnice pewnie z mega lupą... ale ok. Zanim to potwierdzę to wolę zobaczyć.

Edytowane przez -gmeru-

Opublikowano

Teraz pytanie, czy warte jest kupienie S mając tv full HD, bo jak człowiek ma jeszcze extra dokupić tv 4k aby obsługiwał hdr to trochę duży wydatek.Jestem ciekaw, czy ten cały hdr da naprawdę taka znaczącą różnice w grach, żeby człowiek myślał o zmianie tv.

Opublikowano

Biały kolor robi swoje i czekam aż Sony zaprezentuje coś w podobnie bo całe życie czarnuchami sypią. Grzeje i buczy przez ten zasilacz w środku?

Opublikowano

Są ale nie podobają mi się a neo/slim mogliby zrobić z domyślnym kolorem coś nowego. Jakby tak pomalować tego x slima na czarno to mamy ps2.

Opublikowano

Sorry za post pod postem ale krótka zajawka: https://www.facebook.com/HDTVPolska/videos/10153935778127017/

I mogę na gorąco napisać zanim skleję materiał:

1. Poszła aktualizacja nieco ponad 1GB na dzień dobry

2. Filmy na Ultra HD Blu-ray łyka aż miło. Skoro najtańszy player na rynku i jeden z dwóch (Samsung i Panasonic droższy za ponad 3K) kosztuje 1999zł to można się poczuć, że albo mamy gratis konsolę albo odtwarzacz

3. HDR działa - aktywujemy go w konsoli oraz jak trzeba także w konkretnym TV. Oczywiście bez gier bo te dopiero wyjdą: Forza 3 czy GOW4

4. Filmy na YouTube idą w Full HD :( Netflix musi iść ale jeszcze sprawdzę.

5. Upscal jeszcze sprawdzam ale mamy na lewym TV starego Xboxa a na prawym nowego więc wyjdzie ;-). Oczywiście domyślam się, że różnice pewnie z mega lupą... ale ok. Zanim to potwierdzę to wolę zobaczyć.

Dawaj dawaj ten materiał, bo ciekaw jestem jaka będzie różnica, fakt że póki co nie ma gier z hdr,ale zawsze coś można się ciekawego dowiedzieć.
Opublikowano

Gmeru jak praca konsoli tak samo ciacha jak stary dobry ONE ?

Opublikowano

W teście DF mówili że jest głośniejsza. Jakieś 3-4 dB z tego co pamiętam - zależy od gry.

Edytowane przez cithall

Opublikowano

3 dB więcej to 2x większy hałas. Więc sporo

Edytowane przez markusGDA

Opublikowano

3 dB więcej to 2x większy chałas. Więc sporo

Zgadzam się. Mój premierowy kloc jest praktycznie niesłyszalny.

Opublikowano

Na przykładzie Carsów: Xb One 44dB, Xb S 47dB. Więc jakie 2x? To i tak lepiej niż PS4.

Opublikowano

To był żart, że Xone jest bezszelestny więc 3 db, to "dużo".