Skocz do zawartości

WC 10: półtora generacji->maximum penetracji

Featured Replies

Opublikowano

Granie na blasze.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

• Odpowiedzi 31,2 tys.
  • Wyświetleń 646,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Serdecznie zapraszam

• W sumie idealnie wpasowują się w markę xbox i posiadaczy tej konsoli. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD   PS. Nie żebym coś sugerował, ale twarz Rayosa czy Mazze na tych screenach, to byłoby coś.

• https://www.youtube.com/watch?v=gaxgjT-D8G8   XD

Opublikowano

Fpsy na konsoli i granie na blaszaku

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Nadal gram w Yakuze 0 wezcie to importujcie co za :banderas:

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

Nie boj nic, jeszcze dwa miesiace i bedziemy grac u siebie

Opublikowano

A w PL nie można nigdzie dostać Yakuza Collection. Przecież nie będę się brał od razu za Y5 bo tej serii od strony fabularnej praktycznie nie znam.

Opublikowano

Przeciez w zrozumiałym języku nie wyszła ta kolekcja.

Opublikowano

Black był świetny ale mam wrażenie, ze tylko w Polsce darzy się go kultem

No demko na mnie robiło wrażenie, ale nigdy się nie pokusiłem o ogranie całej gierki, chociaż leży na półce. To jest ten gatunek, który mocno ewoluował przez ostatnie lata i jak nie ograłem tego NA PREMIERĘ to ciężko będzie z przyjemnością to jeszcze ograć. Szczególnie, że jakoś w 2008 już napier,dalałem w Gearsy na X360, więc kto by tam się Blackiem przejmował.

Opublikowano

Tylko, że Black wyszedł wcześnij niż girsy.

A ograć warto. Dla samej destrukcji otocznia.

Edytowane przez Papaj

Opublikowano

Black bardzo dobra gra, od twórców jednej z lepszych serii wyścigowych. Ogrywałem na Xboxie Classic i jakbym miał możliwość, to bym jeszcze raz przeszedł.

Opublikowano

Rizpierducha w Black >>>>>> kitranie się za murkami pudzianami

Opublikowano

Tylko, że Black wyszedł wcześnij niż girsy.

A ograć warto. Dla samej destrukcji otocznia.

W 2006, tak. Dlatego mówię, że jak nie ograłem od razu na premierę, to niedługo później były już tytuły, które robiły ogromny skok do przodu w gatunku szczelanko-nawalanek różnistych i po sróbowaniu GoW Black już nie robił takiego wrażenia.

Opublikowano

Pamietam, ze Black rozwalilo mnie graficznie. Gameplayowo( chociaz to bylo tak dawno temu) bylo dobrze, ale paradoksalnie za duzo strzelania w niektorych poziomach... byl tam jakis chyba na zlomowisku, czy w gruzach, nie pamietam. Finalnie gra swietna.

Opublikowano

Black był spoko ale ja ogrywalem go na PS2 więc nie było takiej mocy jak na Xboxie. Ale nazywanie go najlepszym fpsem tamtej generacji to gruba przesada. TimeSplitters Future Perfect był dużo ciekawszy o Metroid Prime nawet nie wspominam.

Opublikowano

Black ? Pograłem chwilkę ale nie wciągnęło mnie to, ani to piękne, ani feelingu dobrego nie miało. 

x, D, D, D, D, d

Prawdopodobnie mam taką opinię bo zagrałem przed "dziełem" Criterion w Halo 1 i 2. Do tej pory zastanawiam się nad czym ludzie się spuszczają. Kurde przecie już Timesplitters było sporo lepsze.

Od 4.00 minuty sztywniutko jest to Panu wytłumaczone 

w alternatywnym świecie, gdzie Black jest exem xboxa jest on dla Ciebie grą 9/10

Opublikowano

Black? Chyba wymendrokowałem ten tytuł od kumpla kiedyś. Nie zrobił na mnie wrażenia nawet jak byłem klapem i  gardziłem pc oraz zboxem 

Opublikowano

Pierwsze opinie i recenzje prostaka i gier na to potwierdziły jedno, ci co sprzedali szrota4 dla lepszego kontrastu to urodzeni frajerzy na tacy u $ony   :)

Nowy COD sprzedaje się o połowę gorzej od Klopsa3 może jesienna konkurencja strzelanek a może jednak gracze mają dosyć  :mog:

Opublikowano

Co z prosikiem nie tak? Proszę w pigułce bo czasu na przeglądanie recek nie mam a do tematu o prosiaku wolę nie wchodzić. Za duże stężenie raka na metr kwadratowy.

Opublikowano

I pisać w cw gdzie jest jeszcze większe stężenie raka  :yao:

Opublikowano

Co z prosikiem nie tak? Proszę w pigułce bo czasu na przeglądanie recek nie mam a do tematu o prosiaku wolę nie wchodzić. Za duże stężenie raka na metr kwadratowy.

jadu byś spuścił to byś na luzie sobie czytał

Opublikowano

Co z prosikiem nie tak?

To

"W najlepszych przypadkach otrzymujemy wrażenia zgodne z natywnym 4K. Jeśli zestawimy obok siebie Rise of the Tomb Raider na PS4 Pro z wersją PC w tej rozdzielczości, nie dostrzeżemy większych różnic"

Hahahahahha, Sony wydało konsole za 1800zł, która wyświetla gry na tym samym poziomie, co pc z nasa. Co za dymania blachar, kup pc za 5tyś i podpisuj petycje o gierki, albo graj w Niohy, Bloodborny czy RDR2 w technice wymyślonej przez inżynierów Sony, dzięki której nie widać różnicy między natywnym 4k, a skalowanym.

Jest nowa konsola, są nowe standardy graficzne.

markcerny12.png

Opublikowano

Moim zdaniem nic. Cała idea to ruchańsko i psucie branży przez Sony (nic nowego), no ale jak już zrobili tego middlegena to zrobili go w porządku. Jak za tą cenę oferuje dobre parametry mi się wydaje.

Hahahahahha, Sony wydało konsole za 1800zł, która wyświetla gry na tym samym poziomie, co pc z nasa.

oczywiście tego typu posty można sobie wsadzić między bajki

Opublikowano

Już naprawdę dawno nie grałem na konsoli w fpsy, ale ja pierdziele, te zero jedynkowe obracanie się z bronią :reggie: Jednak fpsy tylko na PC

ty sam jesteś zerojedynkowy

to jest zerojedynkowe?

Opublikowano

pobrałem demo forzy horizon 3 na blachę, fajnie się gra, ale jak miałem po wyścigu wybrać jak loszka w grze ma mnie nazywać...

to gra się scrashowała xd

ehh trzeba kupić xboxa

ale i tak przez te 5 minut, grając na KLAWIATURZE jak zwierze, bawiłem się lepiej niz przy drajwklapie

:cool:

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Już naprawdę dawno nie grałem na konsoli w fpsy, ale ja pierdziele, te zero jedynkowe obracanie się z bronią :reggie: Jednak fpsy tylko na PC

ty sam jesteś zerojedynkowy

to jest zerojedynkowe?

nagraj filmik jak wykonujesz obrot o 720 stopni, mozesz?

Opublikowano

pobrałem demo forzy horizon 3 na blachę, fajnie się gra, ale jak miałem po wyścigu wybrać jak loszka w grze ma mnie nazywać...

to gra się scrashowała xd

ehh trzeba kupić xboxa

ale i tak przez te 5 minut, grając na KLAWIATURZE jak zwierze, bawiłem się lepiej niz przy drajwklapie

:cool:

jest opcja "BIG BOSS" :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.