Opublikowano 17 czerwca 20168 l Ci to nawet się już nie kryją z tym, że soulsami się inspirują tylko rżną równo Jest i gameplay z e3, gierka się smaży cały czas na PC/PS4
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Raczej nie jestem fanem zalewu gierek z pegazusa, ale ten trailer kozak jak nic. Walka z olbrzymem kojarzy sie z kolosami i w ogole widac, ze jest stylowo jak s(pipi)ysyn.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Kiedys sie jaralem ale powoli zapomnialem o istnieniu tej gry, a po Salt and Sanctuary juz jesten nasycony Soulsami 2d, tym bardziej ze gra okazala sie fenomenalna. Jesli opinie beda pochlebne to pewnie sie skusze.
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Jest na tyle żywe, kolorowe i czytelne, a przeciwnicy jak widać na filmiku nie zajmują dużo czasu do pokonania (poza bossem) że powiedziałbym, że raczej pachnie normalną Castlevanią. Z licznikiem dusz w prawym dolnym rogu. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez ogqozo
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Pogralbym ale chciałbym wersje na vite ewentualnie zeby steam wypuścił swojego handhelda na którym mógłbym ogrywać wszystkie tego typu gierki
Opublikowano 17 czerwca 20168 l EITR się jak dla mnie o wiele lepiej zapowiada. Można prosić o rozwinięcie skrótu? A co do gierki- jedna z niewielu współczesnych rozpikselowanych grafik, która nie wywołuje u mnie wymiotów. Schludna, z widoczną, ale właśnie nie rozwalającą się wszędzie pikselozą. Na minus średni design wrogów. No i walki mogłyby być dynamiczniejsze(głównie wrogowie), a ataki zabierać więcej hp, przynajmniej te skierowane przeciw nam, choć z tych dwóch opcji, to pewnie wystarczy wybrać jedną i byłoby ok. Edytowane 17 czerwca 20168 l przez gkihdghdhj
Opublikowano 17 czerwca 20168 l EITR się jak dla mnie o wiele lepiej zapowiada. Można prosić o rozwinięcie skrótu? Nie pamiętam tytułu, ale chyba chodzi o pixelową giereczkę, która zbierała fundusze na kickstarterze. Bohaterką jest laska z tarczą? O znalazłem: Edytowane 17 czerwca 20168 l przez Starh
Opublikowano 17 czerwca 20168 l Aaa, w sensie to nie jest skrót, tylko tytuł, okej. Ale się to cudnie prezentuje DGambit to będę śledził, ale to... To się nazywa dopracowanie i klimat.
Opublikowano 18 czerwca 20168 l EITR się jak dla mnie o wiele lepiej zapowiada. Można prosić o rozwinięcie skrótu? Nie pamiętam tytułu, ale chyba chodzi o pixelową giereczkę, która zbierała fundusze na kickstarterze. Bohaterką jest laska z tarczą? O znalazłem: Dokładnie o to chodzi, też nie jestem fanem pikseli itp w dzisiejszych czasach ale ta gierka wygląda naprawdę super, tutaj kawałki gameplayu
Opublikowano 14 lipca 20168 l Powiedzcie mi, jakim cudem to jest w dziale souls-like (nie żeby nie zasługiwało, ale...), a taki Ni-Oh ciągle nie? Wydaje mi się, że gra TeamNinja ma wystarczająco wiele podobieństw, by jej temat przenieść tutaj.
Opublikowano 25 kwietnia 20177 l Dwie ostatnie nuty z DG:https://soundcloud.com/kyle-hnedak https://deathsgambit.tumblr.com/post//development-of-deaths-gambit-is-going-quick-these
Opublikowano 10 maja 20186 l https://blog.us.playstation.com/2018/05/10/crafting-the-combat-of-deaths-gambit-out-august-14-on-ps4/ August 14 Edytowane 10 maja 20186 l przez Rozi
Opublikowano 12 maja 20186 l Jaranko. ciekawi mnie tylko czy poprawili animacje pelerynki, bo o ile styl graficzny mi się podoba to pelerynka postaci jakaś taka sztywna mi się wydawała.
Opublikowano 12 maja 20186 l Peleryną to drobny szczegół. Jeśli sama gra będzie metroidvanią to biorę z miejsca. Lubię gry trudne ale sama koncepcja zbierana i tracenia dusz po śmierci do mnie nie trafia.
Opublikowano 22 czerwca 20186 l "will release on August 14, 2018" no w końcu kuuurła. Jeszcze tylko: BELOW, Blasphemous, EITR i jesteśmy w domu. Edytowane 22 czerwca 20186 l przez Paolo de Vesir