Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No właśnie te chinczyki niby mają co raz lepsze opinie, tylko pytanie jak z ich działaniem po roku, dwóch użytkowania.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Dreame też chińczyk tylko marka już dosyć znana. Prawie 4 lata chodził, chociaż od początku szału nie robił, a tu jest efekt wow. Dwa lata jak utrzyma sprawność to będę zadowolony.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. No ja z 2 lata temu kupowałem jakiegoś budżetowego Xiaomi i na początku ciągnął jak małolata po dwóch Karmi, a teraz to mogę sobie nim co najwyżej dywan pogłaskać, więc też zerkam w stronę nowego.
Opublikowano 20 minut temu20 min @D.B. Cooper Mam w domu tego Philipsa, niebo a ziemia w porównaniu do zwykłej Viledy.Łatwiej, dokładniej oczyszcza podłogi oraz w krótszym czasie i bez takiego wysiłku. Żona zadowolona.