Opublikowano piątek o 06:154 dni Jeszcze 5 lat temu miałbym jaranko, ale teraz nie nastawiam się na nic dobrego. Ciekawego czy Fisher będzie pomiatany przez jakąś laseczkę (DMC) albo czy zrobią z niego płaczliwą pizdę (Tomb Raider). Edytowane piątek o 06:164 dni przez Josh
Opublikowano piątek o 08:104 dni Z perspektywy świeżo po pierwszym sezonie myślałem, że odpalę też drugi sezon, ale im więcej czasu mija, tym bardziej jestem przekonany, że tego nie obejrzę, szkoda mi czasu.
Opublikowano piątek o 08:374 dni Ale dlaczego? Nie chcesz obejrzeć kolejnego zmieniającego życie hitu od WIZJONERA, Adiego Shankara?Ja tylko ciekaw jestem jednego: po ilu sekundach Lady pokona Vergila używając paralizatora i ile fucków w tym czasie zdąży wypowiedzieć.
Opublikowano niedziela o 14:181 dzień Netflix jak widać ma sporo ,,netflixodolarów" do wydania, więc produkuje jak na taśmociągu w fabryce wódki na dalekiej Syberii... dość dziwne ,,pop-upowe" dokumenty: niby o niczym, ale jednak są to filmy dokumentalne. Przykładem jest seria ,,Totalna Katastrofa", zwłaszcza te produkcje z cyklu z 2025 roku: obejrzałem już kilka i ...mądrością i przesłaniem, czy czymkolwiek nie grzeszą. No ale... natrafiłem w serii na takiego cosika:Totalna katastrofa: Zrobieni w balonaPo obejrzeniu tego ,,Zrobieni w balona", cóż, napiszę w miarę krótko: ten film, choć to dokument i teoretycznie powinien być ,,bardziej poważny swoimi treściami", jest jak irytująca reklama ,,pop-up", do której jak przywykniesz, to z tego coś dla siebie wyciągniesz. Niby błachy temat, zwyczajna realizacja, ot typowo! No ale... to zostało tak ,,podprogowo" skonstruowane, że mimo swojej banalnej treści i konstrukcji, wciąga w niesłychany sposób! Ocena tego ,,dziwactwa" guilty pleasure, to ode mnie: 8/10.