Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Inwestycje, kredyty na 500 lat ogolnie liczymy pieniazki

Featured Replies

Opublikowano
2 minuty temu, Dave Czezky napisał:

No widzisz, a gekon nie ma bo jego KUP to srajstasma i domestos. 

Nie no  tak powaznie nie robię głupich  zakupów na fakturę, bo nie wytrzymałbym wzroku  urzędnika z pytaniem po  co mi  były tabletki do zmywarki i pieluchy do biura.

Prawdę mówiac nie biorę restauracji  nawet, mimo że coś tam słyszałem że ponoć 1 w miesiącu można. Prawda to?

Edytowane przez milan

• Odpowiedzi 7,1 tys.
  • Wyświetleń 618,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie chcę się porównywać, ale jak już mamy wchodzi w szczegóły to zestawimy tu dom vs nieduże mieszkanie (coś podobnego obecnie wynajmuje jako dochód pasywny)  i Forda Fiestę z Audi Q8. Myślę, ze to je

• haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki.

• Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami.

Opublikowano

ja nosze jedne majtki na 5 sposobów by nie wyjść na rozrzutnego.

Opublikowano
4 minuty temu, milan napisał:

Nie no  tak powaznie nie robię głupich  zakupów na fakturę, bo nie wytrzymałbym wzroku  urzędnika z pytaniem po  co mi  były tabletki do zmywarki i pieluchy do biura.

Prawdę mówiac nie biorę restauracji  nawet, mimo że coś tam słyszałem że ponoć 1 w miesiącu można. Prawda to?

1. Wstyd

2. Nie mozna odliczyc vatu, najwyzej wrzucic w koszty

3. Wstyd

Opublikowano
1 minutę temu, raven_raven napisał:

ontopic: następny przystanek $9,000, planowany przyjazd za kilka minut

Chyba masz racje xD

Czy ameryka juz wstala?

Opublikowano

No tak, ale żeby wrzucić to w koszty to musisz mieć fakturę.

<faktura na drwala w macu>

Opublikowano

No, dlatego patrz punkt 1 i 3

Opublikowano

Mozna wrzucac obiady w koszty i nie ma limitu ze 1 w miesiacu. Moj znajomek tak robil i fiskus go jeszcze w sztumie nie zamknal. Slyszalem kiedys zasade ze z tym wrzucaniem w koszty to trzeba uwazac zeby nie wyszlo potem ze skarbowka musi ci cos oddac na koniec miesiaca bo wtedy masz przeyebane. Ja sobie kupilem tv i ps4 na fakturke bo mialem podklade ze mi do testowania potrzebne. Jak sie ma wrzucony gamedev w pkd to nawet gierki mozna brac. Livin la vida loca

Opublikowano

"Jak Pani chce napiwek to prosze mi  po  cichu  zrobić fakturkę, mozemy  się podzielic 50-50 9,5% dla ciebie złotko"

Opublikowano

Na niektorych gieldach juz ponizej 9k. To bedzie nieprzespana noc w wielu polskich domach, tych domach.

Opublikowano

Ale serio ktoś (jakiś grubas pewnie) wrzuca te newsy o pseudobanach na krypto, najpierw Korea, potem Japonia, Chiny, teraz Indie, jutro będzie Brazylia, Nowa Zelandia i Madagaskar. A janusze się wyleszczają.

HODL KURWA

Opublikowano

o9qNoBU.jpg

Opublikowano
2 godziny temu, teddy napisał:

Mozna wrzucac obiady w koszty i nie ma limitu ze 1 w miesiacu. Moj znajomek tak robil i fiskus go jeszcze w sztumie nie zamknal. Slyszalem kiedys zasade ze z tym wrzucaniem w koszty to trzeba uwazac zeby nie wyszlo potem ze skarbowka musi ci cos oddac na koniec miesiaca bo wtedy masz przeyebane. Ja sobie kupilem tv i ps4 na fakturke bo mialem podklade ze mi do testowania potrzebne. Jak sie ma wrzucony gamedev w pkd to nawet gierki mozna brac. Livin la vida loca

zrób doradcę podatkowego, masz talent xd

Opublikowano

no już powyżej 9k spokojnie

Opublikowano
25 minut temu, MaZZeo napisał:

Miało być Lambo a teraz to nawet na Alfa Romeo z silnikiem 1.6 nie starczy

Licze chociaz na zolte Ka.

Opublikowano
13 godzin temu, Mejm napisał:

Licze chociaz na zolte Ka.

Bardzo dobre sportowe auto polecam. 

Opublikowano

Gurva ustawilem na noc zeby kupilo troche lsk jak zleci do 65, nie chcialem byc pazerny i 60 ustawiac. Patrze rano a tam juz 57 :(