Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) @XM.masz je tropić a nie badać przez tą lornetke. a przy lasso sie pojawia tylko info że zacząłeś to robić potem znika ale dalej nalicza metr. no i jest taki event Edytowane 17 Listopada 2018 przez Pupcio 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 25 minut temu, kanabis napisał: 4-6 kg waza legendarne tych malych rybek, tych wiekszych legendarne waza wlasnie od 15 w gore. i zawsze jest taka wala z tym bydlakami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 34 minuty temu, XM. napisał: Jakiś typ mnie zaprosił do ogniska i opowiadał o parce co namawiała go na nocleg i jadło, ale odmówił i na następny dzień ktoś go przestrzegał przed tym miejscem. Takie gadanie czy rzeczywiście może znaleźć w heartlands gdzieś te farmę? A można. Szukaj Aberdeen Pig Farm na mapie. Sporo osób już opisywało wrażenia z tego spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jaki poradnik rybacki zrobił się z tego tematu to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Wędkarski, mieszczuchu... Wędkarski... 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Od dzisiaj oficjalnie nienawidzę domino... i blackjacka Ja (pipi)e, te wyzwania to czysty random (7 i 8). Oczywiście przy domino wszedł rage i nie zapisałem ręcznie więc zdziwko jak następnego dnia znów musiałem robić wyzwanie w blackjacku. Prawie usnąłem przy tym. Domino to pedał i (pipi) bo jak inaczej nazwać sytuację gdzie po twoim wygranym meczu typ rozdupca cię jedną rundą bo lujek przed nim dobierał wszystkie kostki i nabiło mu punktów. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Daj spokój, wolałbym drugi raz zbierać wszystkie kości, egzotyki i wyzwania zielarza niż męczyć się z tym cholerstwem. Jak do jutra tego nie zrobię to chyba się zapier.dolę ale przed tym zaspoileruję w tym temacie nazwę innej lokacji oprócz Heartland Oil Fields. Nie ma co brać jeńców przy takim wkur.wie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 1 godzinę temu, balon napisał: To jak z tą misją, którą można pominąć? Co to za quest i który rozdział? mając niski honor można kilka pominąć, w innym wypadku tylko jedna krótka z chaptera 6 Spoiler nie pojawi Ci się na mapce dopóki nie będziesz blisko, kościół w st Denis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Z tym honorem to jak jest? Wysoki to max czy np powyżej połowy na tym czerwonym polu? Rozumiem, że niski honor nie ma dla siebie jakiś misji? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hiki 86 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Godzinę temu, XM. napisał: -jakiś typ mnie zaprosił do ogniska i opowiadał o parce co namawiała go na nocleg i jadło, ale odmówił i na następny dzień ktoś go przestrzegał przed tym miejscem. Takie gadanie czy rzeczywiście może znaleźć w heartlands gdzieś te farmę? Wczoraj trafiłem na ten dom i odkryłem fajny detal : Spoiler Można tę typiare związać i wynieść do dołu z trupami. Wtedy zaczyna krzyczeć coś o matce. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 32 minuty temu, balon napisał: Z tym honorem to jak jest? Wysoki to max czy np powyżej połowy na tym czerwonym polu? Rozumiem, że niski honor nie ma dla siebie jakiś misji? nie ma nie wiem ile musisz mieć dokładnie, u mnie wpadło trophy za honor max na początku 6 a więc jeszcze przed misjami w których możesz złapać duży boost właśnie w dobrą stronę. Jak grasz dobrego komboja to raczej nie masz się co martwić że coś przegapisz Cytuj Odnośnik do komentarza
grabipl 149 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 4 godziny temu, XM. napisał: Takie krótkie pytanka: - wyzwania są zbugowane? Lornetka badam nowe gatunki itp. i nie nalicza mi w ogóle,typa ciagne lassem i to samo -wyskakuje okienko ze robie wyzwanie i tylko 1/3300. Coś robię źle? -jakiś typ mnie zaprosił do ogniska i opowiadał o parce co namawiała go na nocleg i jadło, ale odmówił i na następny dzień ktoś go przestrzegał przed tym miejscem. Takie gadanie czy rzeczywiście może znaleźć w heartlands gdzieś te farmę? Ja lurkowałem królika, lisa, niedźwiedzia, bizona i jelenia i jak do tej pory to zalicza mi zadania, może patrzysz na odmiany jednego gatunku(jeleń, widłoróg itp.)? A co do lassa to tak ma być, jest to nieczytelne, ale ciągnij typa cały czas aż nie zaliczy Ci wyzwania Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Pochodziłem sobie po starej mapce dziś sporo i muszę wam powiedzieć że to jest c0rwa to jednak. Mówisz komboje myślisz kaktusy, palące słońce i meksyk w oddali no liczę mocno na jakieś singlowe dlc w new austin Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jestem w epilogu i jedyne czego oczekuje juz od tej gry to Spoiler Dajcie mi kur wa Micah smiecia yebanego Cytuj Odnośnik do komentarza
wojnar 1 892 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) W końcu, strój za wszystkie challenge + jedyny w swoim rodzaju mustang <3 Teraz czas się zabrać za te egzotyki Edytowane 17 Listopada 2018 przez wojnar Cytuj Odnośnik do komentarza
Beznazwy_12 2 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Wie ktoś może jak zaliczyć wyzwanie sharpshooter na 4 poziom? Rzucenie tomahowkiem na 80 stóp. Próbowałem tyle razy i ciągle nic... Cytuj Odnośnik do komentarza
Kmiot 13 545 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Ten ukłon w stronę filmowego Zabójstwa Jesse'ego Jamesa przez tchórzliwego Roberta Forda. Uwielbiam. O jak szanuję kogoś, kto to przepchnął. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Złapałem na lasso jelonka czy inne tam wapiti brodzące w rzece. Ciągne go do siebie... i ten wyraz pyska zwierza, te nerwowe strzykanie uszami, ta panika na mordzie Strasznie creepy taka konfrontacja face to face Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 416 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Creepy to bylo moje pierwsze spotkanie z puma ktora sie skradala i zauwazylem ja dopiero jak byla ze 2 m za mna. Ogolnie pumy to ladne maszynki do zabijania na moich 6 dotychczasowych spotkan 4 skonczyly sie smiercia Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) ja teraz szukam pięciu pum żeby zaje.bać z łukiem i słabo ze spawnem btw po raz pierwszy gra tak naprawdę mnie wkur.wiła że zacząłem przeklinać SPOILER (nie otwierać przed ukończeniem gry) W spoilerze jest filmik na którym nie mogę wyjść pod lekką górkę, bo cały czas się wypier.dalam, koń również. To jest tak prymitywny sposób by zablokować jakiś obszar że ja pier.dolę, męczyłem się z tym ze wszystkich stron z 5 minut, na końcu to tylko przeklinałem rockstar że nie ma w grze opcji samobójstwa strzałem z shotguna albo wpakowania kulki we własnego konia, dawno takiego triggera nie miałem Zaraz obok tej lokacji gdzie górka była nawet mniejsza ale naje.bana kamieniami też nie mogłem wejść, a zaraz obok były skały które... nie reagowały na wspinaczkę xD. Jezu, uwielbiam tereny z jedynki, ale właśnie ilość tych gór, przepaści i wyżyn terenu jest mega wkur.wiająca, na nowych terenach wszędzie łatwo się dostać, a tutaj to nic tylko skakać z przepaści na główk W spoilerze jest filmik na którym nie mogę wyjść pod lekką górkę, bo cały czas się wypier.dalam, koń również. To jest tak prymitywny sposób by zablokować jakiś obszar że ja pier.dolę, męczyłem się z tym ze wszystkich stron z 5 minut, na końcu to tylko przeklinałem rockstar że nie ma w grze opcji samobójstwa strzałem z shotguna albo wpakowania kulki we własnego konia, dawno takiego triggera nie miałem Zaraz obok tej lokacji gdzie górka była nawet mniejsza ale naje.bana kamieniami też nie mogłem wejść, a zaraz obok były skały które... nie reagowały na wspinaczkę xD. Jezu, uwielbiam tereny z jedynki, ale właśnie ilość tych gór, przepaści i wyżyn terenu jest mega wkur.wiająca, na nowych terenach wszędzie łatwo się dostać, a tutaj to nic tylko skakać z przepaści na główkę Edytowane 17 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 (edytowane) w ogóle znalazłem oposa @Pupcio potrzebujesz go do challenge'a czy dla pani Hobbs? Szkoda że jeszcze tego challenge'a nie mam bo by siadło akurat W Tall Trees go znalazłem, dokładniej zaraz obok liter T i A na mapie, udawał że martwego Edytowane 17 Listopada 2018 przez c0ŕ Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Niedawno znalazłem, do obu spraw go potrzebowałem więc ładnie wpadło na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Typowe rdr, nie potrzebuję oposa to na niego trafię, ale jak już potrzebuję pum to żadnej nie widzę przez 3 godziny, a raz mnie zaatakowały dwie na raz przed tym challengem xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 210 Opublikowano 17 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Jakby ktoś pominął trofeum za ukończenie wszystkich opcjonalnych misji honoru, to ponoć wystarczy Spoiler Po zakończeniu gry powtórzyć misję Home Improvement for Beginners z Epilogu. Glitch ma działać dla wersji 1.02. Nie jestem w stanie potwierdzić, bo wpadło mi normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. estel 806 Opublikowano 17 Listopada 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2018 Lepiej zlepiony trailer niz oficjalne od R* 5 3 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi