Opublikowano 26 listopada 20186 l No i ku,rwiaka przebieram a do misji znów w tym xD Edytowane 26 listopada 20186 l przez _Be_
Opublikowano 26 listopada 20186 l O i nie wiedziałem, że są dwa zakończenia. Dobrze, że miałem to dobre, bo zabicie przez szmaciarza Micah nie byłoby przyjemne.
Opublikowano 26 listopada 20186 l 20 minut temu, _Be_ napisał: Prolog na końcu gry? Ty jakąś ruską wersje masz franek? Prolog jest na 2h jakoś, epilog łącznie z 8h mi zajął. @Rozi Pokaż ukrytą zawartość rzeczy przepadają, ale nie wszystkie bo Arthur daje mu swoją torebkę misje strangerów mam normalnie na mapie ale chyba je oleje i wrócę z savem do nich jeszcze jako zdrowy Arthur a i jeszcze pływać nie można bo John jak w jedynce nie umie No z tym to akurat dobre. Niezla beke mialem jak wszedlem do rzeki
Opublikowano 26 listopada 20186 l Odnosnie epilogu (spoilery z koncowki rdr 1 i rdr 2) Reakcja po ukonczeniu RDR 1: spadajcie z tym jackiem, chce grac johnem Reakcja po ukonczeniu RDR 2: spadajcie z tym johnem, chce grac arthurem XD
Opublikowano 26 listopada 20186 l To jest przechujowe, blokowanie jednej z core'owych mechanik, no boki zrywać!
Opublikowano 26 listopada 20186 l 9 minut temu, Rozi napisał: O i nie wiedziałem, że są Ukryj zawartość dwa zakończenia. Dobrze, że miałem to dobre, bo zabicie przez szmaciarza Micah nie byłoby przyjemne. w sumie to są Spoiler 4 co prawda zawsze kończy się tak samo no ale zawsze!
Opublikowano 26 listopada 20186 l No węże wodne to trzeba łapać chyba na plecach starego, nie wiem jak ja je wszystkie oskóruję
Opublikowano 26 listopada 20186 l Węże wodne złapałem wszystkie na bagnach, w tych małych sadzawkach z aligatorami.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Zastanawiam się jak podejść do złotych medali. Czy zaczynać grę od nowa żeby podchodzić do misji wcześniej przygotowanym, czy robić to na podstawowym zapisie, ale jak pomyślę że grając "powtórki" z randomowym koniem na pierwszym poziomie więzi i sporymi brakami w ekwipunku to mnie wzdryga na samą myśl o 63 misjach które mam do powtórzenia. Z drugiej strony za wcześnie żeby zaczynać od nowa tego molocha
Opublikowano 26 listopada 20186 l Pozwolę sobie sam siebie zacytować: W dniu 22.11.2018 o 10:00, Rayos napisał: i po co sobie tak psuć grę wymuszonymi aktywnościami, jak Cię to irytuje to nie rób, każe Ci ktoś?
Opublikowano 26 listopada 20186 l Tymczasem, robię zadanka w 3 rozdziale, no jest spoko Robię tylko misje i strangerów, fabuły dalej tu prawie nie ma, ale zadania coraz ciekawsze się robią. No i postacie robią robotę, nawet Morgana zaczynam w końcu lubić EDIT No i się wciął
Opublikowano 26 listopada 20186 l Dobrze, że człowiek leje w grach na te całe pucharki, medale i inne zaliczanie gier na 100%. Przejdzie kampanie, zrobi misje dodatkowe jak zechce... Za dużo gier (i innych rzeczy) i za mało czasu, żeby bawić się w takie bzdury. No, ale co kto lubi. I nadal mój karabin, który niby na stałe u rusznikarza sobie założyłem na plery, zostaje mi przy koniu, co wkurza mnie coraz bardziej, jak animacje przeszukiwania zwłok, kiedy po strzelaninie jest z piętnaście trupów do obszukania. Edytowane 26 listopada 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 26 listopada 20186 l to ich nie przeszukuj? Amunicje Arthur zbiera automatycznie a trupy mają itemy warte 2$
Opublikowano 26 listopada 20186 l Dobrze, że chociaż amunicja automatycznie wpada, bo inaczej bym zajoba dostał jakbym miał każdego szperać w poszukiwaniu pestek.
Opublikowano 26 listopada 20186 l Czy w epilogu skory na 3 gwiazdki beda do czegos potrzebne czy smialo sprzedawac?
Opublikowano 26 listopada 20186 l A jeszcze jedno do trofika z wydaniem 5000 piniendzy zalicza kupowanie koni, ubranek itp? Upewniam sie
Opublikowano 26 listopada 20186 l 4 minuty temu, kanabis napisał: A jeszcze jedno do trofika z wydaniem 5000 piniendzy zalicza kupowanie koni, ubranek itp? Upewniam sie Wszystko zalicza
Opublikowano 26 listopada 20186 l @Pupcio ale oni mają też dużo przydatnego stuffu. Lekarstwa, trunki na deadeye itp. Człowiek z nich pozbiera, zamiast dymać do sklepu i kupować. Dobrze to w recenzji napisali, że te animacje szybko zaczynają nudzić/irytować, bo naoglądamy się tego sporo. Edytowane 26 listopada 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 26 listopada 20186 l Szukanie zwierzątek było łatwe i przyjemne... oczywiście do czasu xD je.bany łoś Western Bull, ponad 100h mam w tej grze i ani razu na oczy go nie widziałem, teraz latam od jeziora do jeziora i go nie ma. A zwykłego łosia widziałem raz, oczywiście zapomniałem go zbadać skur.wiel wygląda potężnie a i tak ciągle mi się myli z samcem Wapiti :|
Opublikowano 26 listopada 20186 l Ja grałem z duszą i robiłem sam przy ognisku lekarstwa dla pana Artura (jak prawdziwy kowboj)
Opublikowano 26 listopada 20186 l 23 minuty temu, PiotrekP napisał: ale oni mają też dużo przydatnego stuffu. Lekarstwa, trunki na deadeye itp. Człowiek z nich pozbiera, zamiast dymać do sklepu i Tak, ale w sklepie za jedną wizytą, pstryknięciem palców i przysłowiowe ''drobne'' zrobisz zapas na kolejne 30 godzin gry. A fresh-market w każdym mijanym miasteczku wielkości Pcimia Dolnego jest za rogiem.