Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Wreszcie wpadły mi dwa trofea za oznaczenie i oskórowanie wszystkich gatunków zwierząt. Oł bejbe :czezky:czuję jakbym zdobył platynę, a tu dopiero... 55% :D

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 784,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Weźcie mi pomóżcie, bo chcę się wkręcić mocniej w tę grę.

Czy warto być dobrym czy złym? Porobiłem trochę trzody i połowa miasta mnie goni. W wyniku czego nie mogę nawet misji w spokoju rozpocząć. Jak to uczciwie zarobić pieniądze? Staram się poszukać legendarnych zwierząt, a gdy wchodzę w ich teren, to każe mi je wytropić i się zastanawiam, czy to jakaś mechanika, którą po pijaku ominąłem, czy chodzi że faktycznie mam się skradać po całym terenie i szukać na czuja.

Opublikowano

Gra nie jest zbytnio zaprojektowana do bycia złym, zresztą średnio to pasuje do głównej postaci. Normalnie graj swoim tempem, kasa przyjdzie z czasem.

Opublikowano

No grałbym swoim tempem, ale potrzebuję tak z 300 dolców by spłacić kary, inaczej mnie gonią przed rozpoczęciem misji xd

Opublikowano

Rób napady na sklepy, dyliżanse(poza misjami). Na poczcie przeproś i obiecaj, że już nie będziesz, a później graj jako szlachetny kowboj.

Opublikowano

Jak wkraczasz na teren legendarnego zwierzaka odpalasz zmysł wiedźmina i musisz znaleźć chyba 3 ślady zwierza i wtedy się pojawia na tym terenie

Opublikowano

Poszukaj też sztabek złota z map skarbów, jeśli masz już jakąś.

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

Jak wkraczasz na teren legendarnego zwierzaka odpalasz zmysł wiedźmina i musisz znaleźć chyba 3 ślady zwierza i wtedy się pojawia na tym terenie

Nie wiedziałem że jest w tej grze zmysł wiedźmina. O cie hój.

Opublikowano

@Figaro

Z tego co pamiętam do gdzieś na początku w pobliżu naszego pierwszego obozu można znaleźć spalony budynek szeryfa. Tam w zgliszczach jest sejf i można z niego zgarnąć sztabe złota którą możesz sprzedać za dobry sos.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

gifaro nawet w gierce biedak obesrany, w którego ludzie rzucają cegłami xd

Opublikowano

W polowie drugiego rozdzialu pan Arthur Morgan zostaje programista i plywa w hajsie

Opublikowano

all you had to do was follow the damn code am

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Też was w(pipi)iało jak dutch co chwilę pytał jak tam programowanko idzie? :[

Opublikowano

Boob1? I fucking hate this son of a bitch.

Opublikowano
20 godzin temu, Figaro napisał:

Czy warto być dobrym czy złym? Porobiłem trochę trzody i połowa miasta mnie goni.

To nie GTA u licha! :mevek:

Opublikowano

Akcja gry red dead redemption 2 nie rozgrywa się na zachodzie 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy wyszła już wersja GOTY z wszystkimi DLC na płycie ? Googluje ale nic nie znajduje ....

Opublikowano
44 minuty temu, kufir napisał:

Czy wyszła już wersja GOTY z wszystkimi DLC na płycie ? Googluje ale nic nie znajduje ....

:yao: nie no weź