Opublikowano 18 października 20186 l 2 minuty temu, SG1-ZIELU napisał: By o(pipi)ić jak nie wypali ? A co może się nie udać?
Opublikowano 18 października 20186 l Ja już zapłaciłem więc oby nic Ale ten pociąg i wybuch się ma nijak do tego co do tej pory nam serwowano
Opublikowano 18 października 20186 l Ja tam jestem bardzo zadowolony. Już się wierciłem w fotelu zerkając na zegarek, już były ciareczki na myśl o 26.10. Obejrzałem trailer i jak ręką odjął, nie ma już tego nieprzyjemnego uczucia oczekiwania na coś, niecierpliwości . Dziękuję Pan Rockstar, hype skutecznie wystudzony.
Opublikowano 18 października 20186 l 26 minut temu, MaZZeo napisał: Marston ma swój oryginalny głos What's about loyalty?
Opublikowano 18 października 20186 l No cóż, lepsze im launch trailery wychodziły. U mnie nadal króluje Official Trailer #3, przede wszystkim ze względu na muzyke.
Opublikowano 18 października 20186 l 41 minut temu, MaZZeo napisał: Marston ma swój oryginalny głos No to teraz mnie zachęciłeś do obejrzenia Tyle czasu zastanawiałem się, czy Weithoff da się namówić na ponowną współpracę...
Opublikowano 18 października 20186 l No nie porwał ten trailer taki oo i graficznie słabsze momenty wybrali. Ze strony rockstara: Answer: The amount of space required to install Red Dead Redemption 2 depends on the platform you are using, and the method of installation: Disc Installation: PS4 - 99 GB installation space Xbox One - 107 GB installation space Digital Installation: PS4 - 99 GB installation space with an additional 50GB for the installation process Xbox One - 107 GB installation space Mają być napisy pl w grze? https://support.rockstargames.com/articles/360010107373/Red-Dead-Redemption-2-Supported-Languages
Opublikowano 18 października 20186 l widze ze opinie gangu van der linde rownie spolaryzowane co ich charaktery. juz jakies downgrade'y, tfu, footage z konsol. i ten dym rodem z nintendo wii. a mial byc mesjasz [*]
Opublikowano 18 października 20186 l A co Wy chcieliście zobaczyć na tym trailerze, że Wam się nie podoba? Są wybuchy, strzelanina, krajobrazy, dialogi, dzika natura, klimat dzikiego zachodu w pełnej akcji i fajna muzyczka. No nie chcę Wam zabijać nadziei, ale nic więcej poza tym w tej grze nie będzie. Wyskakiwania na koniu z samolotu wojskowego raczej nie będzie.
Opublikowano 18 października 20186 l Ten trailer prawdę mówiąc niczego nowego nie wnosi czego byśmy nie wiedzieli. Gra pozamiata system i to jest jakby jasne. 1,5 tygodnia i będę w mentalnym raju ;]
Opublikowano 18 października 20186 l jak zwykle, najbardziej dopracowane w R* jest sianie hajpu, maskowanie atmosfery gulagu, i plan na mikrotransakcje.