Opublikowano 23 października 20186 l Ale bieda będę biegał jakimś niedożywionym arabem prosto z Janowa Podlaskiego na xboxie
Opublikowano 23 października 20186 l Na xboxie będzie więcej trawy, zje trochę i będzie wyglądał jak ten ekskluzywny dla plejki
Opublikowano 23 października 20186 l dziwne, ja juz mam na dysku jakis dodatek ze strojem bandyty i jakims huculem, beka jak sie otworzy dopiero za miesiąc i bez siodla
Opublikowano 23 października 20186 l Beka, bo niektórzy zdążą grę wrzucić na PT i nie zaznają siodła z aligatora
Opublikowano 23 października 20186 l W dniu 23.10.2018 o 12:41, Pupcio napisał: A wy jak tam xboty? Bez siodła z aligatora? Lmao Ehh, tyle przegrac. Ale dopoki triggery w padzie beda mi wibrowac przy strzelaniu z rewolwerow dopoty im to daruje. Rozpierducha z perspektywy TPP i FPP, 0 spoilerow: https://streamable.com/q5nph NPC z lekkim autyzmem zareagowal na napad.
Opublikowano 23 października 20186 l Menusy: https://streamable.com/p1upd Nie wiem czy była o tym mowa w zapowiedziach, ale nareszcie jest opcja biegania bez konieczności stukania w przycisk jak dzięcioł w drzewo
Opublikowano 24 października 20186 l W dniu 24.10.2018 o 17:27, Rozi napisał: 18 minut z Saint Denis, masakra, co za gra. Przewinąłem tylko na szybko do momentu, kiedy w grze zapadła noc. Ja pier.dole jak to oświetlenie robi. I to jeszcze na zwykłym PS4.
Opublikowano 24 października 20186 l Nie ma. Tak mi się wydaje, że te pustynne tereny z trailera, to będzie przemodelowane New Austin.
Opublikowano 24 października 20186 l Info dla płytowców: całość zainstalowała się w 78 minut ze stoperem w ręku. Obie płyty. Gry nie mogłem uruchomić szybciej, wydaje mi się że to przez Patch 1.02. W tym czasie nic na konsoli nie robiłem ani nic innego się nie instalowało i nie ściągało za wyjątkiem rzeczonego patcha. Czas wymiany plytki jakieś 15 sek xD Bede grał w gre!
Opublikowano 24 października 20186 l 22 minuty temu, Rozi napisał: 18 minut z Saint Denis, masakra, co za gra. Ta akcja od 11:00 gdzie wbiega na ten bazar o (pipi)a jak to wyglada!!! o te scenę mi chodzi https://imgur.com/EaJERGF 8 minut temu, Pupcio napisał: oho starh już zmiana frontu, klasyka gatunku Pisze o samej warstwie audiowizualnej - gameplayowo zapewne to będzie podrasowane gta czyli srednio Edytowane 24 października 20186 l przez Starh
Opublikowano 24 października 20186 l Dam rade zrobić w 8sekund więc luz jak dla mnie. Btw na Xo też dwie płyty? Blyo jakieś oficjalne info? Euro do mnie napisało o 13 w celu ustalenia daty odbioru :3(szkoda że dopiero po 17 potwierdziłem że chcę na piąteczek ale może się postarają) więc jak ktoś u nich zamawiał niech sprawdzi maila. Edytowane 24 października 20186 l przez kudlaty88
Opublikowano 24 października 20186 l Ponad godzina instalacji xDDDDDD Mialem isc na nocna do empiku no ale wroce kolo 1 do chaty, o 2 sie zainstaluje i bede juz tak wyebany ze obudze sie w sobote. W takim razie leci preorderek z australijskiego store i granie jutro od 15stej. Trzeba sie szanowac
Opublikowano 24 października 20186 l 6 minut temu, kudlaty88 napisał: Dam rade zrobić w 8sekund więc luz jak dla mnie. Btw na Xo też dwie płyty? Blyo jakieś oficjalne info? A czemu na X ma być inaczej xD Obie konsole obsługują max dwuwarstwowe płyty BR Edytowane 24 października 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 24 października 20186 l "Poczekam na recki, patche i kupię jak stanieje" wmawiałem sobie przez ostatnie dni. Taki luj, zamówienie poszło