Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Niecałe 100 gb wolnej przestrzeni potrzeba.

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 739 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Plusy wersji fizycznej - tańsza, można odsprzedać, będzie z ładną papierową mapką, można postawić na półce;

Minusy wersji fizycznej - kurzy się na półce, możesz zagrać później niż wszyscy.

Plusy wersji cyfrowej - wcześniejszy preload, możesz zagrać już o północy 26 października, nie musisz wyciągać płyty z konsoli, napęd się nie męczy, możesz kupić na spółkę z kolegą;

Minusy wersji cyfrowej - droższa, nie pochwalisz się w Zakupach growych, nie odsprzedasz, nie będziesz miał papierowej mapki i kolejnej wspanialej gry od Rockstar na półce, ergo nie będziesz miał RiGCZu.

Gra potrzebuje ponad 100 gigabajtów miejsca, sama waży ponoć około 50 kilka, ale wraz z wszystkimi patchami, dodatkami itp. będzie ważyć w chuj i trochę.

Opublikowano

Wersja fizyczna 

plusy:

-masz kawałek plastiku i płytę

-możesz sprzedać po weekendzie

minusy

-konieczność żonglowania płytą

Wersja cyfrowa 

plusy

-wygoda 

minusy

-nie możesz sprzedać po weekendzie

Gra zajmuje około 50gb na PS4 i ponad 80gb na Xboxie. Ale to gra usługa więc z czasem rozmiar znacząco się zwiększy. 

Opublikowano
8 minut temu, Rozi napisał:

Plusy wersji fizycznej - tańsza, można odsprzedać, będzie z ładną papierową mapką, można postawić na półce;

Minusy wersji fizycznej - kurzy się na półce, możesz zagrać później niż wszyscy.

Plusy wersji cyfrowej - wcześniejszy preload, możesz zagrać już o północy 26 października, nie musisz wyciągać płyty z konsoli, napęd się nie męczy, możesz kupić na spółkę z kolegą;

Minusy wersji cyfrowej - droższa, nie pochwalisz się w Zakupach growych, nie odsprzedasz, nie będziesz miał papierowej mapki i kolejnej wspanialej gry od Rockstar na półce, ergo nie będziesz miał RiGCZu.

Gra potrzebuje ponad 100 gigabajtów miejsca, sama waży ponoć około 50 kilka, ale wraz z wszystkimi patchami, dodatkami itp. będzie ważyć w chuj i trochę.

Jak patch zajmuje 90 GB to pytanie czy z grą i po jakimś drugim patchu nie będzie zaraz ważył 200 GB :D

Kwestie kolekjonerskie, lanserskie mnie nie interesują :) Chce naparzać o 00:01 dnia 26.10.2018. A tak serio to bardziej chodzi mi o jakieś loadingi, ewentualne spadki klatek czy jakiekolwiek spowolnienia czy zwiechy. 

Wielki plus digitala to fakt grania zaraz po premierze. Gra będzie ściągnięta więc tylko wyczekiwać godziny i start. 

5 minut temu, oni napisał:

Wersja fizyczna 

plusy:

-masz kawałek plastiku i płytę

-możesz sprzedać po weekendzie

minusy

-konieczność żonglowania płytą

Wersja cyfrowa 

plusy

-wygoda 

minusy

-nie możesz sprzedać po weekendzie

Gra zajmuje około 50gb na PS4 i ponad 80gb na Xboxie. Ale to gra usługa więc z czasem rozmiar znacząco się zwiększy. 

RDR raczej zostanie u mnie na długo :D

Edytowane przez MeL

Opublikowano

wybierz cyfrową wersje jeśli jesteś młodym, dynamicznym człowiekiem 

no możesz też wybrać wersje pudełkową ;) 

5136-szympans--najinteligentniejsza-malp

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tylko pobudka z samego rana i podróż z DUSZĄ, podkreślam duszą na ramieniu po pudełeczko :cool:

ludzie z cyfrówkami

d29.jpg

Opublikowano
33 minuty temu, Faka napisał:

Niecałe 100 gb wolnej przestrzeni potrzeba.

Zdementowali to. Potrzeba 50GB + 3GB day one patch. 100GB to byly plotki.

Edit: a niewazne, macie racje. Przeciez po jakis nastepnych patchach czy dodatkach na bank dobijemy do 100.

Edytowane przez estel

Opublikowano
7 godzin temu, bebbop napisał:

Po wylaczeniu mapki wyjdzie minimum 120h:banderas:

Poruszając się pieszo zamiast konno pewnie z 400 h :banderas:

W doniesienia o 65h wątku głownego nie chce mi się wierzyć i wręcz liczę na to, że podpięli pod to zadania poboczne, bo to by było dla mnie po prostu za dużo. 

Opublikowano

Wątpię w 65 godzin samych misji głównych, szczególnie porównując ich rzekomą liczbę z tymi z pierwszego RDR. Raczej 30-35h. Reszta na zadania poboczne.

Ale spokojnie wyjdzie znacznie więcej gdy dodamy eksplorację i napawanie się widokami w tym pięknym świecie. :banderas:

12-rockstar-games-lede.w1100.h733.jpg

Opublikowano

Walić wersję gry, cyfra - pudełko 

Walić wielkość gry

Najważniejsza rzecz to wbić do miasta, złapać npc'ta na lasso, wyciągnąć na tory i przy zachodzie słońca czekać na przejeżdżający pociąg 

Edytowane przez maciekww28

Opublikowano
7 minut temu, Bigby napisał:

Wątpię w 65 godzin samych misji głównych, szczególnie porównując ich rzekomą liczbę z tymi z pierwszego RDR. Raczej 30-35h. Reszta na zadania poboczne.

Ale spokojnie wyjdzie znacznie więcej gdy dodamy eksplorację i napawanie się widokami w tym pięknym świecie. :banderas:

12-rockstar-games-lede.w1100.h733.jpg

no nieprawdopodobnie wygląda gierka. późne ps5, wczesne ps6.

Opublikowano
8 minut temu, maciekww28 napisał:

Walić wersję gry, cyfra - pudełko 

Walić wielkość gry

Najważniejsza rzecz to wbić do miasta, złapać npc'ta na lasso, wyciągnąć na tory i przy zachodzie słońca czekać na przejeżdżający pociąg 

to będzie dokładnie pierwsza rzecz którą zrobię jak dostanę kontrolę nad postacią

No dobra, druga, zaraz po odstrzeleniu głowy pierwszemu lepszemu przechodniowi

Opublikowano

I pierwsze 80 stron skryptu dla npca pójdzie się yebać. :reggie:

Opublikowano

A miałem nie robić preordera i spokojnie czekać tydzień po premierze. Jaki człowiek jest słaby :-(. Jeszcze skończy się na tym że w piątek wezmę wolne.

Opublikowano

Od kiedy ten preload bo mam dylemat czy mój bieda net wyrobi na premiere 50- 80GB + łatka 4k czarnowidze.

Opublikowano

Na PSN mam info, że 24-ego.

Opublikowano

mr9dybgancs11.jpg

Opublikowano

Oni są chyba poyebani. Co oni w to wrzucili zremasterowane RDR, że tyle zajmuje?

Opublikowano

Fizyke wozow.

Opublikowano

Nie pierwszy tytuł, który tyle zajmuje.

Opublikowano

Podróż z rana po pudełeczko, a potem tylko 50gb pacza z psn i gramy z DUSZA :cool:

Opublikowano

Jeszcze tylko godzinna instalka 50gb z płyty i granko :kaz: