Opublikowano 3 grudnia 20186 l No na bank rozi miał te same tekstury i efekty jak w oryginalnych wydaniach Pewnie oświetlenie miał jak na poprzedniej generacji
Opublikowano 3 grudnia 20186 l ? Przeszedłem wszystkie gry na PS3 i znowu na PS4, nie miałem żadnych błędów, zwiech. Nie chodzę z lupą i nie szukam gorszych tekstur, ja po prostu gram.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l No bugi mają to do siebie, że nie zawsze występują absolutnie u każdego. Gdyby gra kasowała każdemu save'y, to nawet nie powinna przejść i tak dość luźnego procesu certyfikacji. Zgaduję więc, że zdarza się to wybranym osobom, a więc część tego też nie doświadczy. Ale dlatego pytam, czy już naprawili problemy i piszę, że problemy były. Jeśli je poprawiono, no to spoko. Sława tych remasterów była dość kiepska po premierze.
Opublikowano 3 grudnia 20186 l Mi tylko raz zniknęły sejwy - w grze Mirror's Edge, tym sequelu. Drugi raz tak daleko tam nie dojdę. Edytowane 3 grudnia 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 4 grudnia 20186 l @raven_raven jak w końcu dokopie się przez stos backlogowy to zdam relacje w jakim jest stanie remaster
Opublikowano 5 grudnia 20186 l 21 godzin temu, Ins napisał: Gra właśnie wskoczyła do wstecznej i jest w promocji na XBL (14zł) Dzieki za info, tez kupilem Teraz czekac na promke Amular.
Opublikowano 5 grudnia 20186 l Ale to już chyba niegrywalne próchno ten The Darkness c'nie? Pamietam, że to jak wyszło mimo fajnego klimatu to jednak momentami irytowało sterowaniem, ale etap podczas drugiej wojny
Opublikowano 6 grudnia 20186 l Miałem kupić Darksiders 3 ale poczekam na promocje a teraz sprawdzę moc XOX w grze od Ubi [emoji4]
Opublikowano 6 grudnia 20186 l @InsDobra bitka, szkoda tylko że niedoceniona!Sam posiadam, tylko że na Prosiaku - dla mnie lepszy soulcalibur od tekken 7. Jeśli chodzi o bijatyki to tylko SC6 i SFV.
Opublikowano 7 grudnia 20186 l Ograłem demko i od razu poleciałem do sklepiku: Chyba pierwsza gra, którą zakupiłem w rozszerzonej wersji Edytowane 7 grudnia 20186 l przez Ins
Opublikowano 8 grudnia 20186 l No a jak pan Sepncer powiedział? @Rozi W tej generacji - Sony pozmiatało. Ale pan Specner bawi się w (pipi)onego Doctora Strangea i chyba widział wszystkie możliwe kombinacje dzięki którym wygra z niebieskimi. Edytowane 8 grudnia 20186 l przez Kalel
Opublikowano 9 grudnia 20186 l 105 zł? To niedługo za poniżej stówkę się wyrwie Cena początkowa była dużo wyższa.Ostatnio na olx był duży wysyp konsolowych kodów i po negocjacjach udało mi się wyrwać za 105 zł.
Opublikowano 9 grudnia 20186 l Gierka dla fanów RE4, powrót do serii i przejście Emily, oraz drugie podejście do Talosa, może granie po Bioshockach nie było miarodajne.