Opublikowano 27 kwietnia27 kwi Człowiek pół miesiąca był na urlopie, ledwo co liznął Crimson Desert a tutaj kolejny sztos wychodzi. Jeszcze tylko czas znaleźć na to wszystko…
Opublikowano 28 kwietnia28 kwi I tak zagram dopiero w niedzielę, ale nie chciałem aby przepadł kostium za preorder
Opublikowano 6 maja6 maj 2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):Dwie gry usługi na dwa miesiące grania ( chyba ).Forza jednak nie GP :)?
Opublikowano 6 maja6 maj Teraz, KrYcHu_89 napisał(a):Forza jednak nie GP :)?Nie, pokminiłem trochę i patrząc na moją historie z Forzami czy to Horizon czy Motorsport to lepiej kupić, bo wracam regularnie.
Opublikowano 15 maja15 maj Do ATS wyszło nowe Volvo, więc zakupiłem dwa poprzednie (wczoraj wyszło Iliinois) DLC mapowe, żeby było gdzie nim pojeździć.
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. Wrzuć wrażenia jak coś pograsz, pierwszy raz słyszę o tym tytule, rzuciłem okiem na trailer i w sumie zdrowy klimacik wyczuwam.